buletinul apicol al lui marinlm64

Creat de marinlm64, Octombrie 30, 2011, 09:28:09 PM

« precedentul - următorul »

roi_ag

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

davcosti

http://davcosti.sunphoto.ro/ Tot timpul învățăm!

bmdna

Daca totul a iesit bine, inseamna ca ai gresit undeva!

D006

Sa traiesti Marine si sanatate maxima ! :birthday:

Aurel

LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE!

Florin_Dan

banateanul

Ani multi cu sanatate si impliniri
                                           Banateanul

dan sebastian

0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

marinlm64

marinlm64

multam frumos pentru urari ...sanatace multa la toti stuparii

marinlm64

bismark

Marine,eu pe linga peturi cu otet si zahar am mai aplicat si metoda pliciului de muste si am cautat prin pod si alte locuri, tevi, cuiburile si le-am distrus sau le-am spreiat cu sprei de muste.Vad ca au cam disparut.Am vazut niste struguri atirnati dar nu erau de la mine ca erau marunti la bob.Nu mi-ai zis sa prins ceva din ce ti-am trimis daca nu la primavara iti trimit din nou. Si eu sint cam in acelasi moment de scos ramele neacoperite si sa incep tratamentele.Vinul fierbe in butoi,mustul este pus la sticle pentru vara viitoare cu sifon sau apa minerala sa ma racoresc natural de la mama natura.Spor la treaba :cu plăcere: si respect ^:)^
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

stefan1

La fel de faine videoclipurile! Cate tratamente ai facut la stupi si cu ce?

P.S.
Am auzit recitata o poezie scrisa de Mircea Lelea din Torac. Frumoasa.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

marinlm64

va salut ...via e prinsa in gradina dar nu la mine ci la mama soacra ...strugurii sant mai manunti din cauza ca no fost ploaie la noi ...tratamentul fac numa cu amitraz .in august am facut 5 tratamente iar acum am inceput alalta ieri si fac 3 sau 4. inca nu mam hotarat ...sanatace numai bine