buletinul apicol al lui marinlm64

Creat de marinlm64, Octombrie 30, 2011, 09:28:09 PM

« precedentul - următorul »

TDI

captain bee

La multi ani, Marin !!! tie si familiei tale multa sanatate, noroc, bucurii si spor in toate ! Doamne-ajuta-l  !!

bucovineanu

LA MULTI ANI Marine si numai buni sa fie!

cristi ciuc

LA MULȚI ANI, bucurii și fericire!

mosunick

: sampanie: : sampanie: : sampanie: :birthday: :birthday: :birthday: :happy_birthday: :happy_birthday: :happy_birthday:
La multi ani, sanatate si pace!
Albine sanatoase si proprietari fericiti va uram!
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

bmdna

La multi ani domnu' Marin! Sa fii sanatos si sa ne bucuri mereu cu filme si alte lucruri noi!
Daca totul a iesit bine, inseamna ca ai gresit undeva!

tassevasi

La  multi ani Marine , sanatate tie  si  familiei tale !!

pistol28

La  multi ani!  :birthday: : sampanie:, sanatate, noroc  si  familiei tale
:happy_birthday:
Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

apivasmob

Sanatate tuturor apicultorilor

Mihai Sergiu

Nu am nici un stup , nevasta mea ii detine pe toti!

floricica

La multi ani, multa sanatate si Dumnezeu sa va binecuvinteze intreaga familie.

mape 48-petru manea

LA MULTI ANI MARINE --SA AI SANATATE SA LE POTI DUCE PE TOATE !!! :birthday:

marinlm64

marinlm64

bismark

Marine,ai mare grija ca daca hoatele sint de la tine vor urma si alte atacuri. Eu prin 1980 aveam 13 familii si cind a inceput furtisagul nu eram acasa. Din cele 13 familii a ramas numai familia hoatelor care era superplina cu albina. Acolo la tine a fost matca dar hoatele au omorit-o, asta fac prima data dupa care si albinele de acolo se aliaza cu hoatele.Si eu am pierdut 3 familii zilele astea,hoatele fiind de la mine ca le-am dat cu faina si am vazut unde merg. Stupul hoatelor era plin cu miere dar tot mai furau.Am rezolvat problema prin inchiderea hoatelor 2 zile si unificarea stupilor furati ca unii mai aveau matci. Cu respect ^:)^
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/