buletinul apicol al lui marinlm64

Creat de marinlm64, Octombrie 30, 2011, 09:28:09 PM

« precedentul - următorul »

NYK74

Vremea rece poate fi o cauză cum zice Marius, ca au răcit puietul de trintor,dar nu da raspunsul de ce scot afară trintorii maturi,iar la Marin in Serbia nu cred ca a fost asa frig ca la noi in RO.
Aparte ca suntem intr-o perioadă in care cresterea trintorilor este in ascensiune înaintînd spre perioada de împerechere a matcilor,in Toamna e altă treabă ,fiind natural sa-i alunge afară .
O cauză este si  nu e garantat ca e aceiasi aplicabilă la toti ca diagnostic.

marius_vfp

ursulakhe , au scos de toate categoriile , erau inlemniti de frig pe rampa de zbor unii , am luat in pumn unul  l-am suflat si s-a dezmortit .

nyk , raspunsul nu il cunosc ca l-as impartasi cu toti.

spor
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

NYK74

Trebuie de vazut si rezervele de hrană pe care le au in stup,poate fi o cauză si asta,albinele simtind vremea rece nu e exclus ca in baza rezervelor ii scot afară ca si cum ar merge spre iernare ,frigul provocînd această stare.

pistol28

Astazi 13 Aprilie 2014 am vazut multe stupine deplasate la rapita (jud.TR), le plang de mila pentru vremea ce va urma saptamana asta, de miercuri va incepe cu ploaie si foarte frig.
Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

marinlm64

dan sebastian

Am observat acelasi lucru. Suntem 3 in pastoral. Doar la unul din noi i s-a intamplat. El are stupii foarte stransi. Nu cred sa fie din cauza spatiului, pt ca e frig de zici ca-i iarna. Noaptea sunt 2 - 3 grade. Nici macar ziua nu pot iesi la zbor desi lanul de rapita e la 10 m de stupi. Eu presupun ca e din cauza vremii. O chestie trecatoare. Abia astept sa se imbunatateasca.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

Marius-ursulakhe

Hristos a inviat si sarbatori fericite

Calin Catalin

Hristos a inviat!
Sa va dea Dumnezeu sanatate si belsug!
Tot respectul si admiratia!
Calin Catalin
"Cuvintele sunt ca albinele: unele fac miere, altele te inteapa"- Bisanne de Soleil
https://www.facebook.com/

marinlm64

Adevărat că a Înviat ...mulţam frumos, numai bine ...

captain bee

Hristos a Înviat !!!! sărbători fericite cu sănătate și bucurii !.....Marin dar niște filmări din noapte de Înviere sau alte obiceiuri românești din zona ta nu ai !????

marinlm64

marinlm64

poate o sa fac laltan cu noaptea de înviere e pus de la Totacu mic dar de la noi nu ....si e pus la canalu bocalut...

marinlm64

stefan1

Marine, felicitari pentru videoclipurile tale! Si eu ma bucur de felicitarea pe care ai primit-o de la Chicago. Este o dovada ca esti privit cu simpatie in toata lumea. Sa vede ca faci stuparia din pasiune si in afara de bucuria recoltelor de la stupi, ai si bucuria lucrului cu albinele, a controalelor intr-un ritm molcom, fara incrancenare, fara lucrul in contratimp, desi altfel esti un om foarte ocupat.
  Daca viceprimarul din Chicago (care si eu cred ca-i roman - de fapt in acea zona sunt foarte multi romani, unii stabiliti de multa vreme acolo) se nimereste sa te urmareasca si pe forum, nu numai pe You Tube, chiar ar putea sa ne scrie cateva cuvinte.   :thanks:
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

marinlm64

mulţam frumos stefan1 ...mis tare bucuros de comentarile tale din forum ...şi cred că esti un om lafel ca mine ...sănătace numai bine ....mâine plec la pădurea de băgrin  :hi: