FARA TIGARI

Creat de dragos2006, Octombrie 24, 2011, 10:13:08 PM

« precedentul - următorul »

D006

Niciodata nu am dat o informație pe mai multe forumuri.Incerc sa renunț  la fumat.Puteți spune orice...ca sunteți prietenii mei....au trecut 20 de zile ...dar e foarte greu....Ziceți de rau......

Calin Catalin

:bravo: :bravo: :bravo:
Eu am renuntat pe 15 ianuarie 2010. De atunci nu am mai aprins niciuna.
In primele 3-4 saptamani as fi strans pe oricine de gat pentru o tigara.
Ca sa reusesc, eu am schimbat si alte obiceiuri legate de fumat. Nu mai beau cafea si suc. De cate ori faceam o cafea simteam nevoia sa fumez, iar o tigara mergea cel mai bine cu o cafea sau un suc.

Nu este usor, dar se poate.
CURAJ!!!
"Cuvintele sunt ca albinele: unele fac miere, altele te inteapa"- Bisanne de Soleil
https://www.facebook.com/

D006

De pe cinci locații ești primul care raspunzi .Mulțumesc mult.

Calin Catalin

Mai sus am spus partea buna. Hai sa o zic si pe cealalta.
Nu cred ca aveam atata ambitie daca fumatul nu ar fi contribuit serios si la ulcerul cu care am avut de furca. Din pacate asa suntem construiti, sa luam atitudine doar cand ne ajunge cutitul la os.

Efectele pozitive ale renuntarii la fumat nu vor intarzia sa apara. Cam de un an ma simt foarte bine din punct de vedere fizic si, desi nu mai beau cafea, mi-a crescut rezistenta la efort.
Si se cunoaste si la buzunar, mai ales cu preturile de acum.

Oricum, mai bine mai tarziu decat niciodata!
CURAJ!
"Cuvintele sunt ca albinele: unele fac miere, altele te inteapa"- Bisanne de Soleil
https://www.facebook.com/

Florin-braileanul (FlorinI)

unii se pot lasa, altii nu pot, altii nu vor
am fumat 2 pachete pe zi
din motive de boala de 5 ani nu am mai pus tigara in gura
e excelent din punct de vedere financiar
dar... in 5 ani am pus cca 50-60 kg pe mine, deci nu pot spune ca s-a imbunetatit conditia fizica

felicitari pentru ambitie  :bravo:
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

tassevasi

Mai rezista inca  putin ,ca vei depasi aceasta greutate  si vei avea cea mai mare satisfactie peste citva timp .
  La mine pe 12 oct s-au inplinit 30 de ani de cind m-am lasat asa   brusc ca tine .
  Numai bine .

POSTASUL

le mananc nu altceva  , am incercat o data sa le las  da nu mam abtinut decat vreo 4-5 zile :mad:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

clucian

Bravo ma bucur cand citesc aceste randuri  :yes: :bravo: :bravo: :yes:

Cand m-am angazat in firma eram singurul nefumator, acum dupa 3 ani mai exista un singur fumator in firma. Ce schimbare.  Ma bucur pentru tine si pentru sanatatea ta.

De la colegi, pot sa zic ca unii sau lasat mai greu altii mai usor, pentru unii sa schimbat si gustul la mancare intre timp.

avva mihail

incearca varianta cu tigarea electronica. iti ofera o trecere mai lenta (3-4 luni), dar mai usoara (nu ai starile de sevraj si tot ce decurge din ele) de la fumatori la nefumatori.
Mică este între cele zburătoare albina, dar rodul ei întrece orice dulceaţă. Ecclesiasticul 11,3.

POSTASUL

ma gandesc si eu sa le las :roll: , sa nu credeti ca nu ma gandesc dar cred ca nu am destula vointa  , si am zis sa ma las intai de femei de bautura si la urma sigur o sa ma las si de tigari =)) =)) =))
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

D006

Citat din: avva mihail din Octombrie 24, 2011, 11:22:05 PM
incearca varianta cu tigarea electronica. iti ofera o trecere mai lenta (3-4 luni), dar mai usoara (nu ai starile de sevraj si tot ce decurge din ele) de la fumatori la nefumatori.
Nuuu.Nimic.Nimic .Totul sau nimic.Chiar va mulțumesc .Inca ....ați fost singurii ....care ați sarit la greu.Mulțumesc.

nicomico

Eu am reusit sa renunt la fumat acum 16 ani,nu m-as mai intoarce pentru nimic in lume.Daca zici ca nu fumezi de catva timp ,nu poti  sa realizezi ca iti este mai bine? Trebuie sa gandesti ca nu te ajuta la nimic ci dimpotriva fumatul dauneaza grav sanatati, stiu sigur ca vei reusi !!!!!!!!!!!

stefanescu

Fumam cate 2 pachete de Carpati fara filtru pe zi si tot nu ma saturam. Intro toamna (sa fie fo 10ani) am racit. M-am speriat ca m-am inbolnavit de cancer la plamini ca si tatal meu (un fumator profesionist). De frica m-am lasat. Raceala a trecut si daca am vazut ca in trei saptamini nu am patit nika am hotarat sa nu mai fumez. Am pus si eu fo 20kg pe mine. Mi-a revenit mirosul, gustul, perdelele de acasa nu mai erau inbacsite cu nicotina (mare suparare pe nevastamea). Cel mai greu imi era cand mergem la pescuit. Toti in jurul meu fumau si eu salivam.
Ce pot sa le spun celor care s-au lasat de fumat: ati facut o mare gresala. Ati cheltuit (ars) o gramada de bani sa va invatati sa fumati si acu ........ vati lasat. :D
O zi liniștită și cât mai puțini proști în preajmă (măcar să ne dorim!)

Bătrânul

Am fumat 35 ani ! M-am lasat pe 8 martie 2000 ! Si acum mai poftesc citeodata dar ma abtin. O sa-ti vine pretexte de justificare (bucurii  si necazuri) NU TE MINTII si foloseste-ti creierul si caracterul .  Succes  :hi: :hi: :hi: =D>

jimm

:bravo:
Am fumat vreo' 16 ani de 5 ani m-am lasat.Foarte bine ca ai renuntat brusc restul solutiilor nu sunt decat pacaleli.
3 luni au fost critice imi era rau efectiv, nu mai vorbesc de nervozitate- consecinta m-am ingrasat dar dupa un timp totul revine la normal
Inca o treaba "negativa" am deschis poarta la boli, cand fumam nici macar raceala nu se atingea de mine, acum... parca ma tinteste.
Renuntarea la fumat este cel mai bun lucru!  :bravo: