De prin net

Creat de tassevasi, Septembrie 04, 2011, 11:19:06 PM

« precedentul - următorul »

stefan1

Cu mult mai frumoasa ar fi lumea asta daca oamenii ar fi Oameni!
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

Kov iulian

Mia placut aceasta emisiune care la avut invitat pe Dan Puric si care a spus niste adevaruri.
De obicei nu sunt fan a emisiunile acelui realizator insa pe aceasta am urmarit-o.

Sub semnul intrebarii - 25 decembrie 2013 - interviu cu Dan Puric, emisiune completa

mph

Kov iulian

Am ajuns o natie de slugi

Ungaria a hotărât: nu vinde teren străinilor, Polonia a negociat amânarea liberalizării până în 2016. Şi Bulgaria a impus o condiţie despre care în România nu pomeneşte nimeni: trebuie să te muţi acolo unde ai pământul

http://www.bzb.ro/stire/legea-pamantului-cum-e-prin-alte-parti-a63663

jenica67

Ar fi simplu, daca nu ar fi asa de complicat, sau ne pare numai noua ?

tassevasi

Jenica ,... un colind  de colind !

bucovineanu

Foarte mult adevar in uratura repectiva.  :smile:

tassevasi

tassevasi

sorinma

Sa-l anunte cineva pe Romikele sa-i taie netul lui Aky  =)) sa nu vada si el
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

Kov iulian

De obicei trailerul unui film e mai bun ca insusi filmul, aceasta regula nu se aplica insa si acestui film.

Tom Cruise si Morgan Freeman au dat clasa acestui film

Morgan Freeman mi-a lasat impresia ca e un om foarte intelept si spiritual, si poate unul dintre cei mai buni actori din cati  au existat .

OBLIVION

Oblivion Official Trailer #3 (2013) - Tom Cruise, Morgan Freeman Movie HD

marius_vfp

sa inteleg ca nu prea iti place cum au realizat trailerul. poi atunci e bine asa , bine ca e filmul mai bun si nu invers.
de unde puntem descarca filmu cu traducere cu tot , da-ne un pont .
an nou fericit.
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

stefanescu

Il cauti pe torente si il descarci. Subtitrarea de pe saituri de specialitate.
O zi liniștită și cât mai puțini proști în preajmă (măcar să ne dorim!)

mph

Kov iulian

Minunea din ialomita

Pe trunchiul unui copac a apărut, ca prin minune, chipul lui Hristos

http://www.kanald.ro/adevarul-cutremurator-despre-minunea-ce-s-a-aratat-intr-un-copac-din-ialomita_34257.html

Episcopia Sloboziei și Călărașilor: «Minunea de la Grivița este un fals!»
Presupusul chip al lui Isus Hristos este «lucrarea» unui cultivator de pepeni
Misterul legat de apariția feței Mîntuitorului pe scoarța unui copac la Grivița a fost elucidat de Biserică. Reprezentanții Episcopiei Sloboziei și Călărașilor au făcut public faptul că așa zisa minune este, în realitate, un fals! Respectivul chip a fost desenat de un cultivator de pepeni... Reporterii Independent au discutat cu oficiali din cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor cu privire la presupusa minune Dumnezeiască apărută pe copacul din zona localității Grivița. Aceștia au declarat faptul că nu poate fi vorba despre o lucrare divină. Chipul care ar fi fost văzut pe scoarța pomului este, în realitate, un desen realizat de un cultivator de pepeni. «În niciun caz acolo nu este o minune Dumnezeiască. Am făcut cercetări și am descoperit că este un desen, realizat în toamnă de un cultivator de pepeni!» ne-a declarat Silviu Nicușor Dascălu, purtătorul de cuvînt al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

http://www.independentonline.ro/2013/12/27/Grivita--Chipul-lui-Isus-Hristos-ar-fi-aparut-pe-un-copac--9469