De prin net

Creat de tassevasi, Septembrie 04, 2011, 11:19:06 PM

« precedentul - următorul »

Kov iulian

Citat din: Kiwi Bee din Iunie 14, 2013, 10:50:26 PM
Iulian daca ai telefon mobil tip Android poti descarca un app numit Jubilo(pe bani..... vezi pe siteul lor cit costa..... poate 5US$ daca tin bine minte). Vorbesti in telefon siti afiseaza ce ai spus apoi til traduce in ce limba vrei tu. Si til mai si pronunta. Sint videouri pe youtube care compara jubilo cu google si mie mie se pare mjult mai bun jubilo.
Batrinul de la inceputul filmului More than honey cred ca vorbeste daneza.

Nu cred ca e prea bun nici Jublio, nu e ca omul sa adapteze textul in alta limba, nu ati vazut si google translate ce texte scoate ?

Eu ma gandeam la alta trasnaie, exista pe net o subtitrare a filmului in engleza :

http://www.podnapisi.net/more-than-honey-2012-subtitles-p2392236

Ca sa nu mai traducem 10 mii de limbi si dialecte, traducem doar din engleza in romana aceasta subtitrare, am verificat-o este sincronizata .

Nu e problema daca lucram cu acea subtitrare si o urcam nu stiu pe unde fiindca e doar un text nu cred ca implica drepturi de copyright, poate omul a cumparat filmul dar nu are traducere in romana .

Obombo

Kov iulian

Imi trebuie si mie asa ceva  =)) =))

pistol28

Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

Kov iulian

Kiwi Bee

Mape la noi este blocat vizionarea acestui video..... si a altora  :nod:

mape 48-petru manea

Kiwi--nu stiu de ce este blocat la noi merge bine ---pacat ca nu poti sa-l vizionezi poate rezolva Romikele

romikele

Kiwi Bee

Mersi. E fain clipul. Aici multe videouri de pe youtube vin afisate cu un mesaj "..acest video este blocat in tara d-voastra..."

romikele

Si la noi sunt destule, chiar si de la "Americanii au talent"  :rusine:

Kov iulian

stefan1

Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

marian_6777

Nu sunt decat doua cai sa ajungi in varful unui stejar: sa muncesti catarandu-te sau sa te asezi deasupra unei ghinde si... sa astepti sa creasca.

romikele