Sirop de porumb...

Creat de badguy_goodguy, Iunie 13, 2011, 05:48:16 PM

« precedentul - următorul »

D006

Pe vechiul forum stuparitul nea Gica Romanescu explica foarte clar ca din zaharoza nu se poate obtine mai multa fructoza si mai putina glucoza , rezulta ca in produs se adauga fructoza din alta sursa . oricum este o treaba mai complicata dar nea Gica va poate lamuri .

Obombo aici nu mai e vorba sa aduc eu argumente atat timp cat distribuitoriul incurajeaza stuparul sa dea apiinvert in timpul culesului.  :redcard:

D006

Eu sunt diferit de marea masa.TESTEZ.Adica nu dau la gramada.Si nu merge .CLAR ..??

Obombo

Nu e nimic in neregula, produsul respectiv trebuie folosit la hranirea albinelor in caz de nevoie nu pentru a produce miere, lucru pe care, daca nu ma insel, Dumitru l-a afirmat de mai multe ori. De alfel "mierea" se poate face si din sirop de zahar trecut prin gusa albinelor, nu e neaparata nevoie de apiinvert, iar nemti or sa o refuze si pe asta.
Citat din: teinegru64 din Ianuarie 09, 2012, 10:44:45 PM
Eu sunt diferit de marea masa.TESTEZ.Adica nu dau la gramada.Si nu merge .CLAR ..??
Nu am inteles bine la cine ţipi. Daca pentru tine nu e bun, n-ul folosesti. Impartasesti celorlati experienta ta si fiecare trage concluziile de rigoare.

D006

Un procesator roman a vrut sa tzepuiasca un mare comerciant german trimitand sub eticheta de miere romaneasca o torocala adunata de prin  tot orientul.  Normal ca neamtul s-a prins si i-a spus asa : pai daca doream torocala o cumparam eu direct din orient nu prin intermediul tau ! Rezultatul : romanul este momentan in puscarie si firma in faliment.

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

filip

Partea proasta a afaceri e urmatoa:
Exportul de miere din Romania va fi blocat.
Baietii isteti se vor reprofila .Iar apicultorii vor sta pe munti de butoaie.
Mierea curata va fi cumparata la un pret mic,datorita suspiciunii de fals.
Multi vor renunta la apicultura.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

POSTASUL

Citat din: filip din Ianuarie 10, 2012, 12:38:59 PM

Mierea curata va fi cumparata la un pret mic,datorita suspiciunii de fals.
Multi vor renunta la apicultura.
atata timp cat o sa mai mearga  cu aceste subventii nu se lasa nimeni chiar de nar vinde o picatura de miere
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

badguy_goodguy

Citat din: dragos2006 din Ianuarie 09, 2012, 11:15:06 PM
  Un procesator roman a vrut sa tzepuiasca un mare comerciant german trimitand sub eticheta de miere romaneasca o torocala adunata de prin  tot orientul.  Normal ca neamtul s-a prins si i-a spus asa : pai daca doream torocala o cumparam eu direct din orient nu prin intermediul tau ! Rezultatul : romanul este momentan in puscarie si firma in faliment.

Cum il cheama pe acel 'roman' aflat in puscarie pt. un asemenea fals?

kiloz

In articolele citate  scrie de fals in acte si inselaciuna in creditare , si nu ca au comercializat miere falsificata. Interpretare tendentioasa de a intelege eronat ceva . Si asta inseamna inselaciune si fals in scrisuri. :offtopic:
Sa fii drept si scrie adevarul.

D006

Smecheria este putin complicata si nu are sens sa pierd timp explicand cazul...

ilalexandru

Stirea e deja cam veche. Nu stiu in ce stadiu se afla procesul, insa domnul Dragoi e liber si se ocupa tot cu achizitia si vanzarea mierii. Insa doar pe plan local. Din auzite cumpara miere de la apicultori, o amesteca cu... si apoi o vinde prin magazinele din Targu Jiu. E doar un zvon plecat de la cineva care la inceput de decembrie ia vandut 150 kg miere salcam

sfantul spiridon

domnul pomenit este de fapt...tovaras
dar, dar, in magazinele lui gaseai produse gen startovit sau feed bee, produse care in alte magazine de profil din gorj trebuiesc explicate vanzatorului
de achizitie se ocupa sotia dansului
intotdeauna sotia unui tovaras, este sotia unui tovaras
a ramas in gorj un singur magazin care-i apartine
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

filip

Citat din: kiloz din Ianuarie 11, 2012, 07:11:49 PM
In articolele citate  scrie de fals in acte si inselaciuna in creditare , si nu ca au comercializat miere falsificata. Interpretare tendentioasa de a intelege eronat ceva . Si asta inseamna inselaciune si fals in scrisuri. :offtopic:
Nu pun la socoteala apicultorii ce au ramas cu ochii in soare.
Daca banca nu are din ce sa recupereze prejudiciul,apicultorii ce au predat miere..............?
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

dumitriu

Citat din: bucovineanu din Ianuarie 09, 2012, 03:18:15 PM
Mai fratilor, daca e sa ne luam dupa afirmatia dlui Dumitriu, nu mai e nevoie ca  albinele sa culeaga nectar. Cumparam zeama pe care ne-o ofera, o dam albinelor si obtinem oricata miere dorim. L-as intreba pe dl Dumitriu, ar fi de acord sa dea copiilor sai o astfel de miere?
Afirmatia pe care am facuta(ma vad nevoit sa o repet) este ca principala sursa de hrana pentru albine este mierea, iar Apiinvert-ul este un SUPLIMENT DE HRANA care se adminsitreaza in perioadele in care rezervele de hrana sunt insuficiente.
Va rog sa nu-mi atribuiti alte afirmatii, pe care nu le-am facut.