Sirop de porumb...

Creat de badguy_goodguy, Iunie 13, 2011, 05:48:16 PM

« precedentul - următorul »

orbanstefan64

Citat din: dragos2006 din Decembrie 26, 2011, 05:37:21 PM
  Orban Stefan este si el distribuitor !
astept marfa ambalata la 5 l  :hi: :hi: :hi:

POSTASUL

Citat din: reformistul din Ianuarie 06, 2012, 11:16:08 PM
Citat din: dragos2006 din Ianuarie 05, 2012, 11:08:28 PM
  SI ce este rau in a promova un produs si a castiga un ban ????

ar fi corect sa ni se spuna adevarul 100% despre acesti inlocuitori! Poate ca unii invatacei ar avea posibilitatea sa decida in cunostinta de cauza daca e mai cuser sa foloseasca inlocuitori sau e mai bine fara ei.
cine ar vrea sa foloseasca aceste produse in cantitati mai mari sau mai mici ar trebui sa cumpere macar un bidonas sa mearga cu el la un laborator sai faca amanuntit  analizele  si sa le posteze pe forumuri   si uite asa ar disparea orice suspiciune  legat de acest produs
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

pharaonu75

Daca ar face asa ceva vreun apicultor, in secunda urmatoare ar fi dat in judecata de producatorul sau distribuitorul acelui produs, pe motiv ca nu a dus la analize produsul respectiv, ci altceva.
Bineinteles astea ar fi urmate de acuze cum ca acel apicultor face jocul concurentei, ca este platit de acestia sa faca anti-reclama produsului analizat... si sa ii fie cerute daune morale si materiale apicultorului!
Cine crezi ca ar risca asa ceva?

Traim in Romania si aici furtul si inselaciunea a devenit o stare de normalitate... daca esti corect esti etichetat imediat ca fiind anormal!
Cadrul legislativ tine cu infractorii... asa se intampla cand dispare respectul pentru om si primeaza interesul economic... parvenirea...
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

POSTASUL

hai sa fim seriosi donu Paharaonu  ,   :nono: nu e chiar asa ,mai  sunt oameni care asi fac datoria asa cum trebuie ., stiu caz concret la un market cu un  produs din carne cu valabilitatea expirata si modificata , in momentul sesizarii protectia consumatorului sia  facut datoria asa cum trebuie , i sa inchis carmageria , si stiu sigur ca si acum e tarat prin procese  , fiind vb de sanatatea oamenilor  ,

cipriene

Citat din: pharaonu75 din Ianuarie 07, 2012, 01:20:52 PM
Daca ar face asa ceva vreun apicultor, in secunda urmatoare ar fi dat in judecata de producatorul sau distribuitorul acelui produs, pe motiv ca nu a dus la analize produsul respectiv, ci altceva.
Bineinteles astea ar fi urmate de acuze cum ca acel apicultor face jocul concurentei, ca este platit de acestia sa faca anti-reclama produsului analizat... si sa ii fie cerute daune morale si materiale apicultorului!
Cine crezi ca ar risca asa ceva?

Traim in Romania si aici furtul si inselaciunea a devenit o stare de normalitate... daca esti corect esti etichetat imediat ca fiind anormal!
Cadrul legislativ tine cu infractorii... asa se intampla cand dispare respectul pentru om si primeaza interesul economic... parvenirea...

ca bine ai grait!
decat sa folosesti un produs pentru care ai dubii, mai bine nu il folosesti.
un apicultor, pentru care am un mare respect, cand l-am intrebat despre apiinvert daca este bun, mi-a raspuns ca el nu-l foloseste. de aici am inteles ca nu prea este bun. ce am apreciat a fost ca nu mi-a spus nici ca este, nici ca nu este bun =D>
Ajunge zilei rautatea ei! (Matei 6, 34)

pharaonu75

Citat din: POSTASUL din Ianuarie 07, 2012, 02:54:48 PM
hai sa fim seriosi donu Paharaonu  ,   :nono: nu e chiar asa ,mai  sunt oameni care asi fac datoria asa cum trebuie ., stiu caz concret la un market cu un  produs din carne cu valabilitatea expirata si modificata , in momentul sesizarii protectia consumatorului sia  facut datoria asa cum trebuie , i sa inchis carmageria , si stiu sigur ca si acum e tarat prin procese  , fiind vb de sanatatea oamenilor  ,

In cazul acelui produs din carne, se putea vedea cu ochiul liber, pe loc, faptul ca are termenul modificat...
La sirop nu este chiar asa... ca sa vezi ce contine, trebuiesc analize, care nu se fac pe loc, cu ochiul liber, de catre un inspector OPC!

Cum poti face dovada in fata unei instante ca ai cumparat sirop de la firma X, ca l-ai dus exact pe ala si nu altul la analize, ca nu ai schimbat eticheta sau continutul...
Nu trebuie neglijata nici atitudinea ulterioara a laboratorului care a facut analizele...
Nu ai auzit de laboratoarele romanesti care au dat "pe bune" rezultatele la o miere falsa, doar pentru ca nu stiau a cui este, iar dupa ce au aflat producatorul/procesatorul, au schimbat rezultatele, spunand ca mierea de la firma X este buna, iar rezultatele anterioare erau de la un alt lot, cu miere falsificata, sau ca au dat acele rezultate din greseala?
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

filip

Satisfactia ce-a mai mare e atunci cand un client cumpara un kg miere,iar mai apoi iti arata un buletin de analiza facut fara stirea ta.
Apoi te recomanda la toti prietenii,etc
Eu raman un producator modest ,dar cautat de clienti.
Poti raspunde cu inima inpacata la intrebarea:
-E miere curata 100%produsa de albine, fara inlocuitori?
Multi dau raspunsul doar pana la virgula.
E suficient ca licoarea a trecut prin gusa albinei.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

POSTASUL

Citat din: pharaonu75 din Ianuarie 07, 2012, 03:34:27 PM

La sirop nu este chiar asa... ca sa vezi ce contine, trebuiesc analize, care nu se fac pe loc, cu ochiul liber, de catre un inspector OPC!

Cum poti face dovada in fata unei instante ca ai cumparat sirop de la firma X, ca l-ai dus exact
hai sa fim seriosi si nu descurajati , daca un produs nu este bun nu va fii un singur om care va sesiza treaba asta . ,, Daca ati spune unu ca esti nebun    nul bagi in seama dar daca ati spun 10 te duci si te cauti  ''

cipriene

mai toate topic-urile privind hrana albinelor sunt pline de controverse.
din cate am citit, mi-am dat seama ca doar despre apifonda nu s-a vorbit de rau.
Ajunge zilei rautatea ei! (Matei 6, 34)

pharaonu75

Citat din: POSTASUL din Ianuarie 07, 2012, 03:51:25 PM
hai sa fim seriosi si nu descurajati , daca un produs nu este bun nu va fii un singur om care va sesiza treaba asta . ,, Daca ati spune unu ca esti nebun    nul bagi in seama dar daca ati spun 10 te duci si te cauti  ''

Oficial nu va spune nimeni nimic de rau tocmai din motivele aratate de mine, dar de la un apicultor la altul se va duce zvonul.

pharaonu75

Citat din: cipriene din Ianuarie 07, 2012, 04:09:41 PM
mai toate topic-urile privind hrana albinelor sunt pline de controverse.
din cate am citit, mi-am dat seama ca doar despre apifonda nu s-a vorbit de rau.

Din cate am vazut eu, discutia este SIROP DE PORUMB vs. SIROP DE SFECLA DE ZAHAR
Niciuna din parti nu a putut dovedi, cu acte in regula, de ce un produs este mai bun decat altul, pentru hranirea albinelor.
Vorbesc de analize pro si contra, nu doar despre faptul ca asa scrie pe eticheta.
Iar recenta problema a OMG-urilor a complicat si mai mult situatia... cine ne poate prezenta o dovada ca produsul sau nu provine din OMG?

Daca unii ambaleaza sirop bulgaresc intr-un grajd al unui fost CAP, poate marea firma AGRANA, care fabrica si comercializeaza Apiinvert de 20 de ani, isi permite sa faca niste analize in laboratoare recunoscute si sa ne dovedeasca faptul ca produsele sale nu provin din OMG-uri... atunci va avea un + fata de concurenta din grajd... pana atunci insa sunt pe picior de egalitate!

Si repet intrebarea, DE CE SFECLA ESTE SUPERIOARA PORUMBULUI?

bucovineanu

Pana acum, desi se discuta despre apiinvert de vreo 3 ani, nu s-a adus nici o dovada ca acesta ar fi facut din zahar. Macar la celalalt se recunoaste ca e din porumb.

D006

Bucovineanule ai pus punctul pe I ! Am senzatia ca apiinvertul e o cioara vopsita si acum cand pe piata a intrat pe fata si hidrolizatul de porumb  , baietii isteti care distribuie apiinvert pierd niste comisione din cauza concurentei.
De revelion am auzit o discutie intre Mos Craciun si Mos Gerila ca cica anul trecut o mare cantitate de apiinvert a fost deturnata de la scopul ei , adica sa ajunga la stupari direct pentru hrana albinelor , "intamplator " a ajuns prin alte fabrici unde a fost folosit la cu totul altceva ...daca am auzit bine era vorba de apa de foc , povesti de iarna ...

pharaonu75

ia priviti aici ce fabrica AGRANA la Tandarei, in inima Baraganului:

http://www.agrana.ro/produse/amidon/

Deci porumbul nu le este chiar asa strain...

D006

vand "sirop de porumb " ! asigur consultanta !