• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Cum sa...ne supraveghem stupina in pastoral dar si in stationar

Creat de viorel_v2000, Aprilie 16, 2011, 01:39:09 a.m.

« precedentul - următorul »

oroles

https://m.okazii.ro/alarma-antifurt-bicicleta-cu-telecomanda-a174633894
Parca te pricepeai la electronica. Poti folosi asta. E un dispozitiv de alarma pentru biciclete. Cum misca un pic stupul cum tipa de trezeste tot satul. Se opreste doar cu combinatia de taste pe care o stii. Daca vrei sa il prinzi in fapt il legi la un telefon vechi care are baterie ce tine mult. Am avut un Nokia care tinea o luna fara sa suni. Cum s-a miscat stupul cum te suna. Exista si pe net un turorial ceva. Revin cu modelul telefonului.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

oroles

Asta e modelul. Nokia 6310i. Il mai am si acum acasa. Are display spart. Aveam unul din cele mai bune telefoane in facultate. De altfel vezi cat costa si acum.
https://m.okazii.ro/catalog/telefoane-nokia/nokia-6310i/
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

oroles

Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

ioan_mm

Citat din: pharaonu75 din Octombrie 14, 2011, 02:38:51 p.m.
Citat din: Lhk din Octombrie 14, 2011, 02:17:53 p.m.
In pastoral e mai greu dar acasa, daca am curtea imprejmuita ce cauta la mine neinvitat sa puna mana pe stupi? Mai pot fi acuzat de ceva ?

DA!
Hotul se face vinovat de violare de domiciliu si eventual de tentativa de furt, dar vu va mai apuca sa raspunda legal pentru ca da coltu', iar tu vei fi acuzat de omor!
daca nu ma crezi, incearca sa argumentezi de ce i pus curent pe stupi in propria curte? Ca sa beneficieze albinele in stup de iluminat electric? Sau ca sa le montezi vreo priza pentru televizor, ca poate s-or plictisi bietele albine cat ierneaza?
Este clar ca lumina zilei ca ai pus curent acolo pentru a se electrocuta cei care ating stupii. DECI AI PREVAZUT SI AI URMARIT SA SE PRODUCA ELECTROCUTAREA UNUI OM, ceea ce inseamna ca ti-ai asumat rezultatul actiunii tale (electrocutarea si decesul), deci esti raspunzator de moartea acestuia.
Nu suntem in America, unde ai drept de viata si de moarte asupra celui care iti calca proprietatea impotriva vointei tale, ci suntem in Romania, unde viata cetateanului este garantata si aparata in orice imprejurare.
Americanii au legala pedeapsa cu moartea, noi nu!


argumentare ca un adevarat jurist !!!  BRAVO ! poate chiar esti :) stiu io...