INFIINTARE ASOCIATIE ECOLOGISTA PT PROTECTIA ALBINEI (polenizatorilor )

Creat de Kov iulian, Martie 08, 2011, 04:44:40 PM

« precedentul - următorul »

Kov iulian

Ma pus pe ginduri reactia pe care au avut-o uni pe alte topicuri chiar si de pe alte forumuri. uni au avut o reactie la anumite manifestari publice a unui individ care plictisea si a vrut sa iasa si el in evidenta , sa lasat cu mici suparari etc. Trezitiva Oameni buni din somnul cel de moarte ( vorba imnului national ) Astazi deasupra romaniei planeaza un nor radioactiv,ma  lasat perplex ce spuneau reporteri TV, spuneau sa nu se stie ce concentratie radioactiva are norul,dar nu trebuie sa ne facem griji nu se va intimpla nimic rau, de parca ei guvernanti ne-ar spune daca am muri peste citeva ore,de obicei lucrurile sunt mai grave dar guvernanti ne spun doar foarte putin ca sa nu ne inspaiminte. Ok poate vom scapa bine si din asta, dar nu vom ne vom bucura mult de liniste si pace in aprilie-mai tara noastra va avea o problema, vom avea desupra tari o gaura in stratul de ozon, datorita acestui lucru vom fi supusi unui bombardament de radiati ultraviolete. Anul ce vine vom avea parte de cel mai mari explozi solare pe care le va cunoaste epoca moderna , vor fi probleme mari cu tot ce e electric,electronic pene de curent masive probleme mari se vor abate asupra omeniri moderne. Treaba incepe sa fie groasa si periculoasa, dar noi in loc sa salvam ce se poate salva sa iesim in strada pt natura pt copii nostri, pt viitorul lor noi dam de ceasul morti ca a spinzurat unu un maimutoi de paie, ca sa-au despartit Pepeepe cu Oana etc,etc,etc. Si suntem in stare sa ne dam in cap pt asta, Dar lucrurilor grave si importante prea putin le dam importanta .    Desteaptate Romane, Desteaptate Tigane , Desteaptate Ungure Din Somnul Cel de Moarte ca de nu va fi vai si amar de noi toti.                                                                                                                                                                                               http://stirileprotv.ro/stiri/international/radiatii-solare-gaura-din-stratul-de-ozon-ajunge-joi-deasupra-romaniei.html                                                                                                                                           

Kov iulian

http://stirileprotv.ro/stiri/international/radiatii-solare-gaura-din-stratul-de-ozon-ajunge-joi-deasupra-romaniei.html                                                                                                                                                                                                                                                               Poluare, Radiati , Organisme Modificate genetic  , E-uri , folosirea exagerata a Pesticidelor , Medicamente de sinteza  =  Cancer , disparitia masiva a multor speci de animale si plante , reducerea cu o treime a populatie de albine pe plan mondial , si se preconizeaza o reducere masiva sau  totala pina in 2030 .Oare toate aceste lucruri nu sunt de ajuns sa ne ridicam si sa spunem, gata e de ajuns noi nu mai vrem atita poluare in viata noastra, nu mai vrem sa privim copii bolnavi de cancer la tv si sa ne intrebam oare ai nostri vor fi ok, Ce lume vom lasa mostenire copiilor nostri? O lume contaminata radioactiv , o lume poluata? ,

Kov iulian

ONU atrage atentia asupra pericolului disparitiei albinelor

http://www.starcatalog.ro/blog/?p=422                                                               
http://www.starcatalog.ro/blog/?p=134 
http://www.ziare.com/articole/albine+disparitie     
http://glasul.ro/view_article.php?show=29035&name=Poluarea_si_chimicalele_pun_in_pericol_albinele                                                                                                                                                         
Cui ii pasa daca albinele mor?   
http://www.garbo.ro/articol/Social/6669/Cui-ii-pasa-daca-albinele-mor.html                           

Kov iulian

Acest subiect a fost creat in 8 martie 2011 acum suntem in data de12 februarie 2012.

Pana la acesta data s-au intamplat urmatoarele lucruri .

- Mierea cu urme de OMG, interzisa de justitia europeana
http://www.ziare.com/articole/miere+polen+modificat+genetic

- Odata cu noul guvern, au fost adusi la conducerea tari oameni care sunt pe statele de plata a unor mari corporatii care se ocupa cu comercializarea diferitelor produse care dauneaza mediului si sanatati oamnilor (insecticide, organisem modificate genetic.

Marile corporatii au avut un mare sprijinitor in fostul ministru al agriculturi Domnul Tabara

dar cum acesta nu a reusit sa atinga tintele propuse in contextul schimbarilor a fost ales un nou ministru al agriculturi.

Criterulul de selectie fiind apartenenta la Supercorporatia Monsanto .

In caz ca ati uitat ce face Monsanto in statele unde are monopol, va reamintesc .

Restul filmului il puteti vedea aici  http://ecopolenizarea.blogspot.com/

Probabil ca de acum incolo procesele de modificare genetica a tari se vor accelera,

Acum ca nu mai exista ACA si apicultori sunt impartiti in diverse asociatii profesionale.

Nu mai exista o opozitie puternica impotriva schimbarilor care influenteaza negativ viitorul meseriei noastre, viitorul albinei.

Cum o initiativa a unei asocieri profesionale nu va avea prea mare rasunet , se impune crearea unei asociatii non profit ecologiste care sa protejeze albina si implicit viitorul meseriei noastre.
O asociatie non profit ecologista de protectia a albinei poate avea sprijin din partea miscarilor ecologiste.

In felul asta urmarind un scop nobil avem un beneficiu indirect, beneficiem noi apicultori in primul rand apoi noi ca oameni .
Vom putea asigura copiilor nostrii o romanie curata , si putem transmite generatiilor ce vor venii dupa noi aceasta minunata ocupatie apicultora.

De noi depinde,doar noi ne putem schimba destinul, nici mersul la moaste nici milioane de rugaciuni, nu vor putea schimba ceva.

Cand ne vom ridica toti ca unul si vom spune gata pana aici , sa distrus destul tara , vrem o romanie curata nepoluata, nemodificata genetic.
Doar atunci putem spune ca avem vreo sansa.

Ati vazut cum o mana de babe alaturi de cateva asociati non profit de protectia a cainilor au influentat deciziile curti Constitutionale si au impiedicat masacrul cainilor vagabonzi ?
http://www.ziare.com/politica/constitutie/ccr-explica-de-ce-a-respins-legea-cainilor-fara-stapan-vezi-motivarea-1146128

Suntem mii de de barbati, care depindem sau supravietuim de pe urma albinelor , chiar suntem asa de delasatori, ne e teama sa luptam pt  noi.

Protejand albina ne protejam vitorul nostru material .

Kov iulian

Citat din: dragos2006 din Martie 08, 2011, 05:59:02 PM
  In final totul se reduce la bani , o astfel de asociatie traieste din cotizatii. Cat considerati ca trebuie sa fie cotizatia minima anuala ?

Ati avut dreptate pana la urma dar nu in sensul cati bani vor cheltui apicultori pt a infiinta asa ceva, ci cati bani vor pierde daca nu vom face ceva sa ne aparam albinele si interesul nostru .

Sunt curios dupa limitarea exporturilor de miere cu continut de polen modificat gnetic, ce va urma?
Cum se vor gandi sa ne mai loveasca, si cat vom mai indura pana vom lua masuri sa ne aparam interesele .

Kov iulian

Astept intrebarile voastre, pro si contra, orice parere e binevenita .

Tin sa mentionez din nou,nu ma intereaseza sa fiu sef ( de altfel nu sunt nici prea priceput in a conduce ), interesul meu ascuns sau evident e avantajul indirect.

Daca va exista o entitate care va ajuta la protejare albinelor, eu ca simplu apicultor voi fi mai protejat,

Degeaba ma lansez in afaceri cu albine daca va exista un pericol  ca sa le pierd otravite cu insecticide, din cauza unui inconstient caruia nu ii este teama de nimic .

costinelblagniceanu

Cine intreaba este prost pentru 5min. cine nu ramine prost o viata.http;//costinelblagniceanu.sun photo.ro

Kov iulian

Atunci hai sa ne strangem sa tinem aproape si sa nu ne mai pierdem uni de alti .

Cu cat vom fi mai multi cu atat costurile infiintarii si functionari vor fi mai mici pe cap de membru .

Va trimit datele mele pe privat si o adresa de mail .

costelinni

http://constantinignuta.sunphoto.ro

"Intelepciunea ne ajuta sa rezistam, pasiunile ne ajuta sa traim.'" (Chamfort)

costinelblagniceanu

Cine intreaba este prost pentru 5min. cine nu ramine prost o viata.http;//costinelblagniceanu.sun photo.ro

Calin Bondaru

as vrea sa intru si eu un pic in discutie in calitate de tehnician ecolog in protectia si controlul calitatii mediului si de apicultor!
nu vreu sa va descurajez dar cu o singura asociatie nu se va rezolva nimic!
pana nu vor semna toate asociatiile si toate cooperativele o petitie impotriva acestor plante modificate genetic nu se va rezolva nimic!
asta e realitatea, oricum bafta! =D>

Kov iulian

Ati pierdut vreodata familii de albine otravite cu pesticide ?

Ati vazut ce bine e, sa fii singur si sa nu te asculte nimeni ? :sad: :sad: :sad:

Un foc mare se aprinde de la un singur chibrit.( o mana de oameni inimosi )

Daca nu se incearca sigur nu se va reusi nimic , oameni buni singuri ne facem destinul, nu pica nimic din cer.
Nu va asteptati sa va faca alti, daca vrem un lucru haideti sa il facem.

Daca stam asa si privim a paguba sigur nu se va realiza nimic .

Citat din: Calin Bondaru din Februarie 13, 2012, 09:35:30 PM
as vrea sa intru si eu un pic in discutie in calitate de tehnician ecolog in protectia si controlul calitatii mediului si de apicultor!
nu vreau sa va descurajez dar cu o singura asociatie nu se va rezolva nimic!

Nu cred ca ati inteles idea, nu doresc crearea unei noi asociatii apicole, slava Domnului sunt destule.

( eu sunt foarte multumit in cooperativa din care fac parte, lucrurile merg spre bine, iau bani pt 141 de ce sa dau vrabia din mana pt aia de pe gard ),

ci crearea unei miscarii din care sa faca parte membri din mai mult asociatii apicole, cooperative.

Care sa lucreze in interiorul asocitiilor din care fac parte, si sa convinga  conducatorii , membrii de rand acestor asociatii pt a lua masuri de protejare a albinelor din tara noastra .

Niciodata nu vor ajunge la un numitor comun si nu se vor aseza la o masa pt un scop comun toate asociatiile din tara, exista ranchiuni intre ele .

O asociatie ecologica non profit sprijinita si de miscari ecologiste, neutra care nu are treaba si nu e implicata in jocurile  dintre asociatii , ar putea fi un liant, pt a uni asociatiile chiar si pt o perioada intr-un pact pt protejarea albinelor .

Kov iulian

Pentru a  a demonstra ca tot ce am scris aici de un an incoace nu a fost doar gargara ieftina. si   cred cu tarie  in idea mea,   sunt dispus sa investesc  pt promovarea ei.

In zilele urmatoare (sper ca in maxim o saptamana) voi infiinta un site si un forum, cu caracter ecologic unde veti fi invitati sa va inscrieti toti cei care iubiti natura si albinele, si foloasele pe care le avem de pe urma lor .
Situl va avea caracter ecologic si va acoperi toata gama de ocupatii ecologice, idei de inbunatatirea a vieti, a agriculturi, apiculturi etc

Gazduirea o am asigurata deja.

Citat

Informatii despre cont
Pachet: -------------
Expira: -------------

Domenii    0 / 1
Subdomenii    0 / unlimited
Situri Web    0 / unlimited
Conturi ftp    0 / unlimited
Baze de Date    0 / unlimited
Utilizatori BD    0 / unlimited
Adrese Email    0 / unlimited
Mesaje E-mail Trimise    0 / unlimited
Spatiu pe disk utilizat    0 Mb
Spatiu pe disk disponibil    unlimited Mb
Trafic Web relizat    0 MB
Trafic Web disponibil    unlimited MB

Astazi am cumparat si un domeniu , probabil va dura o zi doua pana se rezolva formalitatile birocratice, apoi inca o zi doua pana se rezolva cele tehnice( propagarea modificarilor in dns ) .

Apoi inca o zi, doua pt instalarea forumului si a sitului .

Sper ca nu voi intimpina greutati prea mari de natura tehnica sau birocratica, e o premiera pt mine realizarea unui site .

Chiar daca nu am prea multa experienta in chestiunile astea juridice, tehnice, am o mare calitate nu ma las orice ar fi, daca m-am setat pe o idee, pe care o simt si stiu ca e buna, chiar daca cei din jurul meu rad de mine eu nu ma las pana nu  izbutesc.

Dovada sta faptul si acest subiect pe care l-am deschis in urma cu aproape un an,  in acest timp m-am pregatit  pe partea tehnica, am cautat sa imi fac relatii in diverse cercuri de persoane .

Acum consider ca sunt pregatit  sa trec la lucruri mai mari .

Sunteti alaturi de mine ?

( nu am pe nimeni in spate, acesta e un proiect personal, eu pe carca si din buzunarul meu voi face tot  ce tine de partea tehnica, acest proiect nu se vrea o concurenta a forumurilor apicole deja existente )

Kov iulian

Vesti bune, sa confirmat plata ( facuta prin paypall) si am intrat in posesia domeniului cumparat .                            :nudie: :nudie:

Obombo

E bine si frumos ca ne preocupam de calitatea mediului, dar n-ar trebui sa incepem curatenia din curtea noastra? Asa, ca sa dam exemplu. Cand e vorba de pesticide in agricultura, toti apicultori sunt revoltati, cand e vorba de apicultura bio, majoritatea se uita in sus si fluiera.