Intretinerea albinelor (sfaturi batranesti)

Creat de Bătrânul, Februarie 25, 2011, 08:42:55 PM

« precedentul - următorul »

Mihai Sergiu

Cam putine voturi  s-au strans era o fata avea in jur de 29
Nu am nici un stup , nevasta mea ii detine pe toti!

octav

http://jimm69.sunphoto.ro

Fa cat mai multe greseli cu putinta, dar tine minte un singur lucru; nu fa de doua ori aceasi greseala. Si te vei dezvolta ---
OSHO - Curajul Placerea de a trai periculos

Bătrânul

Fata are vro 38  =D> . Eu nu am nimic cu "caprele" ei . Problema mea e ca nu ma sustine comunitatea apiardeal. ^:)^ Comoditate ? Nepricepere ? ANTIPATIE ? Ceva este ! Macar aflu cine voteza cu mine ca sa aflu raspunsul la intrebarea "cetateanului turmentat " adica " dar eu cu cine votez????"  =D> =D> =D> :thanks:

fone

marian sima

Pentru unii (inclusiv eu)Apiardeal este feisbucul lor.
Nu intru pe feisbuc totusi am sa intervin sa primesti un vot sau doua.
Am un cont care nu e facut de mine ,nu am intrat pe el si nu stiu daca mai este valabil.

mape 48-petru manea

Citat din: Bătrânul din Decembrie 19, 2013, 08:41:20 AM
Fata are vro 38  =D> . Eu nu am nimic cu "caprele" ei . Problema mea e ca nu ma sustine comunitatea apiardeal. ^:)^ Comoditate ? Nepricepere ? ANTIPATIE ? Ceva este ! Macar aflu cine voteza cu mine ca sa aflu raspunsul la intrebarea "cetateanului turmentat " adica " dar eu cu cine votez????"  =D> =D> =D> :thanks:

Din toate cate putin   :nod:

dredd

Eu cred ca ar trebui sa aratam ca apiardeal este o comunitate unita, iar batranul merita efortul asta din partea noastra, care in fond  consta in doua click-uri de mouse. nu trebuie sa votati decat o singura data, ori daca nu aveti cont vorbiti cu copiii, nepotii sau cei ce mai stau la calculator, sa voteze:

https://www.facebook.com/ciobanulghita/app_1387776658132192

pasul 1: "Vezi gameria inscriilor..."
pasul 2:  cauta din sageti stanga sau dreapta poza batranului, click pe ea si voteaza

Asta nu e campanie electorala. E un demers de bun simt.

Bătrânul

vranceanul

Cum vine asta 'demers de bun simt' adica cei ce nu voteaza sant nesimtiti ?
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

vranceanul

Va rog fara suparare, inteleg sa fiu nesimtit ca nu votez, dar si nepriceput la 58 de ani ?..... oare?. Mai sa fie, am imbatranit degeaba si eu n-am stiut.... =))
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

Alutus

Citat din: adrian_bz din Decembrie 19, 2013, 09:45:49 AM
Eu cred ca ar trebui sa aratam ca apiardeal este o comunitate unita,
Curata chemare UTM-ista, la turma..., pardon, unanimitate. Cine nu este cu noi este contra noastra.
Sa nu uiti Darie!

pop alin daniel

AM VOTAT SI EU NU PROMIT DAR MAI INCERC SA FAC ROST DE VOTURI DE LA PRIETENI

Bătrânul

marian sima

sorinma

Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde