Intretinerea albinelor (sfaturi batranesti)

Creat de Bătrânul, Februarie 25, 2011, 08:42:55 PM

« precedentul - următorul »

Bătrânul

Dupa poza faci ca popa. Bei vin, si propovaduiesi apa.... :rotfl: =)) =))

Mihai Sergiu

am facut poze la cativa roi , tind sa cred ca am facut o mare prostie hranindu-i cu apifonda parca au mancare destula si abia astazi sa le dau ceva papica
Nu am nici un stup , nevasta mea ii detine pe toti!

Bătrânul

Intrei zile familia de control ( pe cintar) a consumat 700 grame....  :bzz: :bzz:

marius_vfp

stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

Bistriteanul

Citat din: Bătrânul din Februarie 07, 2013, 05:19:05 PM
Intrei zile familia de control ( pe cintar) a consumat 700 grame....  :bzz: :bzz:

As avea o intrebare: in cele 3 zile stupul a avut zbor de curatire?
A fost vreme frumoasa, soare?
Admir albina si cainele national, Ciobanescul Romanesc Carpatin.

http://www.carpatin.net/
http://www.carpatin.net/forum

albinasebes

"Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri"(Matei 5, 16)

gheghe

Daca aveti cantarul din junime eu cred ca ar fi timpul sa-l cedati unui colectionar,drept pedeapsa pentru informatii eronate.Eu pe al meu l-am scos la pensie in magazie.

stefan1

Citat din: Bătrânul din Februarie 07, 2013, 05:19:05 PM

E mult prea mare acest consum. Ar insemna 7 kg/luna, ori 7 kg poate fi consumul pe toata iarna. Explicatii pot fi mai multe. Poate a fost lada uda sau umeda, poate a fost un zbor de curatire cand scaderea este intradevar consistenta, poate a fost umezeala in capac si in zilele astea calde s-a eliminat, poate cantarul mai da mici erori etc.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

Bătrânul

Cintar electronic, fara zbor de curatire sau alti factori externi. Consum normal la o familie iernata  pe 9  rame. A inceput cresterea puietului. Temperaturi relativ mari pentru februarie. V-am  atras atentia   :bzz:

bogdan moldovean

domnilor unde se poate gasi aceste doua ingrediente de stimulare a familiilor de albine e vorba de DROJDIE DE BERE FURAJERA si LAPTE PRAF DEGRESAT?v as ruga sa ma ajutati la aceasta intrebare ca sa  nu am lazile goale la primavara  :) va multumesc

Kiwi Bee

Citat din: Bătrânul din Februarie 08, 2013, 10:55:47 AM
................ Temperaturi relativ mari pentru februarie. ...............

Deci sa inteleg ca sa topit zapada de pe stupi?  :D

Bătrânul

Citat din: Kiwi Bee din Februarie 10, 2013, 08:11:02 AM
Citat din: Bătrânul din Februarie 08, 2013, 10:55:47 AM
................ Temperaturi relativ mari pentru februarie. ...............

Deci sa inteleg ca sa topit zapada de pe stupi?  :D
Spre deosebire de alti ani in in februarie 2013 pina acuma au fost temperaturi zilnice pozitive .... :uimit:

Marius-ursulakhe

asa da mai zic si eu sarbatoarea mieri  ^:)^   =))        cu albinite da alea tot ai sarbatori  :bravo:   :bzz: