cu folie sau fara

Creat de costinelblagniceanu, Februarie 14, 2011, 07:25:12 AM

« precedentul - următorul »

costinelblagniceanu

Cu toate ca a venit primavara as dori parerile dv. in legatura co folosirea foliei la inpachetat :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Cine intreaba este prost pentru 5min. cine nu ramine prost o viata.http;//costinelblagniceanu.sun photo.ro

sfantul spiridon

eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

costinelblagniceanu

Mentionez ca am stupi verticali( fara plasa) si orizontali. =)) =)) =)) =))
Cine intreaba este prost pentru 5min. cine nu ramine prost o viata.http;//costinelblagniceanu.sun photo.ro

gheco

Citat din: costinelblagniceanu din Februarie 16, 2011, 05:41:53 PM
Mentionez ca am stupi verticali( fara plasa) si orizontali. =)) =)) =)) =))

Fara folie. Folia se foloseste atunci cand aerisirea se face prin fundul cu plasa.
Cu stima.
www.gheco.sunphoto.ro
www.magazine-online.ro/gheco/

PACO

folosesc folie incepand dupa 1 martie, avantaj ar fi pentru administrare varachet si pentru a proteja familile slabe de frig.mentionez ca am un colt indoit pt a evita umiditatea.

justy

eu am pus folie si la cei cu plasa si la cei fara. umiditate este doar in colturile din dreapta unde nu sunt rame. unde e albina e uscat. am inteles totusi ca umiditatea e bine venita in perioada asta

pharaonu75

Citat din: justy din Aprilie 10, 2011, 09:08:05 PM
...am inteles totusi ca umiditatea e bine venita in perioada asta
Picaturile de apa de pe folie sunt folosite de albine pentru cresterea puietului!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

mape 48-petru manea

In aceasta perioada cresterea puietului este exploziva si nevoia de apa este mare
Am observat cum albinele lingeau picaturile de apa din condens format din siropul
administrat ca stimulare,de pe folie
se recomanda ca in aceasta perioada cand apare timp nefavorabil cateva zile la rand
se se puna in hranitor ceaiuri dulci pentru a satisface nevoia de apa
Referitor la folosirea foliei trebuie cumulate cateva conditii :
- fund antivarooa
-fam.puternice in toamna (se realizeaza prin unire)
La fam.mai slabe se inchide subarul in aceasta perioada pentru pastrarea caldurii  :bzz: :bzz: :bzz:

sfantul spiridon

nu conteaza puterea familiei sau mai bine zis nu este definitorie, nici macar plasa pe fund
conteaza alceva, ar fi bine pentru evitarea condensului sa se puna peste folie o bucata de material textil, eu folosesc pilote scoase din uz
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro