Stupii mei in 2010

Creat de emil.oltean, Decembrie 15, 2010, 06:20:59 PM

« precedentul - următorul »

emil.oltean

material didactic-varroa jacobsoni

[jwp=425,344,image]http://www.youtube.com/watch?v=_W2DsqT3I2o[/jwp]

roi_ag

Sper ca filmul nu a fost facut in stupina domniei tale  %%- :beer:

cipik

Nici nu am putut urmari filmul pana la capat, cand am vazut albina cu capul in celula si varoa pe ea am inchis filmul, pur si simplu nu am putut sa continui.
Zambeste, maine poate fii mai rau.
http://prepelitebucuresti.sunphoto.ro/

emil.oltean

Lucica,rama respectiva era intr-un nucleu la peste 3 km de stupina,uitat si netratat.Se depopulase iar cind a venit frigul puieiul a murit neavind albina acoperitoare , insa,culmea,varroa nu,A iesit din interiorul celulelor in care se nascuse si cauta hrana adica... albine.Din aceste imagini iti dai seama ce imseamna varroa  si netratarea lui.Luati aminte si nu tolerati.Buturuga mica rastoarna carul mare.Acest parazit poate distruge omenirea?

emil.oltean

STUPII MEI IN 20013

emil.oltean

Un utilaj ideal pentru cei ce stiu sa-si construiasca singuri tot ce este nevoie intr-o stupina

mape 48-petru manea

Arata bine ---cat costa scula ?

tassevasi

Bravo   d-l  Oltean , ati  depasit  suta  de stupi , pai daca  aveti cu ce sa-i  fabricati!  :)
    Scula perfecta , sa  o folositi  sanatos   si cu mult  folos . =D> =D> =D> =D>
     Numai bine .

emil.oltean

in bani vechi 30 milioane.Am gasit-o la BAUMAX Cluj.

Aurelian A.

Frumoasa stupina,din ce localitate sunteti din Bn? :hi:
"Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj." Ion Creanga

emil.oltean

Pentru cei nostalgici,acum in miez de iarna,la caldurica, sa ne aducem aminte de copilarie si iernile placute.

[jwp=425,344,image]https://www.youtube.com/watch?v=Gn_oB1nTM6g[/jwp]

traian

Saracu mos Gerila, ne dadea 80 lei pe kg de polen, vreo 3 kg de zahar pe kg de miere,era bun. va doresc CRACIUN FERICIT!

L. Apis

Domnule emil.oltean de cand astept sa vad aceste imagini cu fluturele respectiv pe care l-am vazut pentru prima data in aceasta vara in zona mea desi cutreier de cand ma stiu lunca moldovei.  M-a fascinat zborul lui asemanator cu pasarea colibri pe care aproape eram onvins ca am vazut-o, desi m-am convins ca era un fluture abia dupa vreo ora de urmarire discreta pan in sfarsit s-a asezat jos si am reusit sa-i fac o poza ( cam slaba rezolutia telefonului meu).
   Felicitari pentru filmare. Deasemeni felicitari pentru utilaj. Poate puteti spune cum se comporta in sarcina, cam cat ati lucrat cu el.
Sarbatori fericite
Cu stima,

emil.oltean

utilajul  este practic pentru ce ne trebuie noua,te folosesti de el minunat.Prezinta siguranta in exploatare.Cat despre fluture,am reusit sa prind unul dupa ce a intrat in casa,la tara,ala e pe care l-ai pozat.E tare frumos si interesant.

emil.oltean

Pentru cei care se pricep si pana isi vor achizitiona unul din inox va puteti folosi si de acesta confectionat din materiale reciclabile.Timp de executie aproximativ 2 zile,lejer.Succes!