• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Model plan de afaceri pentru acesarea masurii141.

Creat de albine, Decembrie 13, 2010, 09:09:12 p.m.

« precedentul - următorul »

viorel_v2000

Intrebare,...intrebatoare:
Daca respectam Planul de afaceri si cheltuim doar o parte din bani, restul e musai sa-i justificam?

Cred ca ati inteles ce vreu sa spun...   :nod:
:hi:

gheco

Decembrie 19, 2010, 10:30:43 p.m. #31 Last Edit: Decembrie 20, 2010, 07:17:32 a.m. by gheco
Singura obligatie pentru a obtine banii si in anii 4 si 5 este sa cresti valoarea exploatatiei cu 3 UDE (38 familii de albine) in primii 3 ani.

crombra

Mierea e dulce :)  :) dar cu cata  truda amara se scoate :sad: :sad:.
                                                  
http://crombra.sunphoto.ro/

orbanstefan64


orbanstefan64


gheco


Kov iulian

O intrebare am si eu pt cei care au depus proiecte pt masura 141,la ce banca ati facut contul acela in care vor intra bani?Eu la CEC l-am facut,din cite am inteles de la ei taxa de administrare lunara de 5 lei,asa o fi ?sau au si alte comisioane care te duc in final tot la 20-30 lei?,la alte banci la care am fost luau 30 de lei,20 de lei

Florin_Dan

Comisionul de gestionare cont este 5 lei pe luna , la banca la care am deschis contul.

orbanstefan64


Florin_Dan

Si eu am tot la transilvania si au zis ca e 5 lei pe luna. Cand mi-am deschis contul m-au intrebat in cate luni intra banii ca sa stie cati bani sa las in cont , ca sa-si poata lua comision pana intra banii.

Kov iulian

Eu cred ca o sa ma duc peste ei la CEC la data de 14-10-2010 am facut cont la ei,de fapt doua conturi,unu pt PFA si celalalt pt 141,in contul pt PFA am depus 100 de lei,zilele astea am facut un extras de cont si cind ma uit in cont mai am doar 60 de lei,in aproape 2 luni mi-au luat din cont 40 de lei.In ziua cind mi-am facut contu la ei ziceau ca e 5 lei taxa de administrare,cum vine asta una vorbim si semnam si alta facem?pe ce mi-au luat ei 40 de lei?Pot sa inteleg daca imi luau 15 lei hai si 20 dar 40 lei,pe 2 luni?

antiopa din ardeal

  Eu am gasit o banca a carui comision de administrare cont este si mai mic. Este vorba de unicredit tiriac cu 35 lei comision pe an (se plateste la deschiderea contului). Daca lasati banii in aceasta banca un anumit nr de zile (vreo 60 minim) transferati din cont pfa sau ii in cont pf se pot ridica dupa aceea fara nici un comision de retragere. Dar daca ati comunicat deja contul si banca la apdrp nu cred ca mai puteti sa schimbati banca.

Kov iulian

Ma voi duce sa discut cu ei,sa vad ce si cum,si o sa le pun in vedere ca daca fac de astea cu mine imi voi schimba banca,ma gindesc sa nu cumva sa imi puna cine stie ce comisioane si la bani aia pe 141 care vor intra,daca va fi asa voi face scandal,a doua zi retrag toti bani din cont,oricum nu am de gind sa ii tin prea mult prin cont cum intra am de gind sa ii investesc in materiale,am destule de cumparat pt stupina trebuie sa imi fac si pavilion,nu am incredere sa las prea mult bani la banci,mie teama sa nu ramin fara ei,ca astia ar fi in stare.Da buful si pleaca in hawai la soare si la fetite

Kov iulian

Au inceput sa intre bani in conturi pt 141 pe prima sesiune si in Ialomita.Eram chitit sa ma cert cu aia de la banca ca m-au taxat cu 10-20 de lei in plus dar m-am linistit si am uitat de suparare cind am vazut 6350 de lei in cont.ma duc la anul sa ma cert cu ei pt bani aia ca acum e craciunul urmeaza anul nou si nu vreau sa fiu cerataret tocmai acum.

mihaialex

În planul domnului "gheco" am găsit următorul paragraf:
"Vatra stupinei este amplasată la o distanţă de peste 100 m de drumurile circulate de către persoane sau vehicule cu tracţiune animală."

Există vreo distanţă minimă de drumurile circulate la care trebuie să fie amplasaţi stupii sau stupina? Dar faţă de vecini?