Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Citat din: teinegru64 din Ianuarie 07, 2012, 11:35:17 PM
Ma, dar chiar sunt invidios ....e producator de matci......a luat țeapa in vreo trei asociatii.....chiar nimeni nu e contra..cand mai am dreptul sa votez contra ???...chiar bate la ochi =))

Puteti acorda un vot pe zi, fiecarui membru!

Si nu ma pot abtine sa spun din nou:
Valtere, vezi ce prieten bun ai?  =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Vatere .....am luat-o la karma...te costa o matca.Prietenu tau ma taxat.imi comvine....eu -1karma ......tu dai o matca :rotfl:

D006

In sfarsit proful on-line si-a gasit menirea si a realizat un lucru bun . A filmat slujba de Sf. Ion si a postat-o acolo unde prezenta ladoacele . FELICITARI !!

POSTASUL

foarte frumos din partea dumnealui , chiar este un bun crestin  :bravo:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

cristian87

da dar nu stiu cum de l-au lasat oamenii aia sa se plimbe chiar asa prin altar. era peste tot
oare nu au mai vazut camere de filmat pana acuma.
eu stiu ca e o randuiala foarte stricta cine si  cand, pe unde , intra in altar si ce poate face acolo.
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

Bistriteanul

Citat din: POSTASUL din Ianuarie 09, 2012, 10:32:29 PM
foarte frumos din partea dumnealui , chiar este un bun crestin  :bravo:

Sa nu-mi fie cu pacat, dar un bun crestin, in biserica, se roaga si asculta slujba in liniste.
Admir albina si cainele national, Ciobanescul Romanesc Carpatin.

http://www.carpatin.net/
http://www.carpatin.net/forum

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

pharaonu75

pharaonu75

"Colectorul intern de polen"

[youtube=640,480]http://www.youtube.com/watch?v=nO476V9buLg&feature=player_profilepage[/youtube]

In sfarsit a realizat faptul ca plasa nu este pentru colectarea polenului ci pentru altceva!
Ceea ce nu inteleg eu este cum faci albina sa treaca prin grila colectoare, atat timp cat are spatiu liber imediat langa aceasta.
Vad ca domn on-line spune ca prin acel spatiu liber doar iese albina din stup... dar ce o impiedica sa si intre pe acolo?
Ii pune vreun semn de circulatie cu accesul interzis?

PACO

Omul asta e zero barat la apicultura,ma mir si eu ca nu le pune si niste semne de circulatie la albine.se vede ca nu are nici cea mai mica experienta in colectarea polenului.dupa ce i a trebuit atata timp sa si dea seama ca exista inventia numita placa activa, acum ai va trebui foarte mult timp sa si dea seama ca in modul in carea vrea el sa utilizeze placa nici o albina nu va trece prin ea.intrebati l ce randament are la acest colector, va spun eu: ZERO.

PACO

Domnule Ursu lasati fanteziile si vedeti ca sunt apicultori cu zeci de ani de experienta in colectarea polenului si care fac tone de polen pe sezon, dumneavoastra cate kg de polen ati extras per stup intr un sezon?

emil.oltean

Cine se angajeaza ca  AGENT DE CIRCULATIE pe scindura de zbor?Nu va-nghesuiti, stati la rind  !!!

D006

Chiar prostia nu doare deloc ????
  Cred ca topicul despre prosti si prostie trebuie sa-l incep cu marele online !
Culmea este ca online gaseste niste prosti si mai mari decat el la care le vinde ciori vopsite .
  Totusi online are si ceva smecherie in el deoarece reuseste sa-si vanda prostia pe bani !

marius_vfp

haha ciori vopsite pe post de papagal , stii cum zicea tata cand traia , cica: fa si tu ce fac si eu si sa mor de-mi pare rau. :lol:
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva