Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

marius_vfp

Citat din: im0rtel din Decembrie 09, 2013, 11:49:55 PM
Usere spykal : esti in directa violare a regulamentului forumului. vezi punctul 5 si 6 de aici :

alo nenea , ma tu esti p.....t tare ma vorba adminului. regulamentul e pentru fraieri frustrati ca tine nu vezi.
cand ai sa ajungi tu la experienta lu bucovinenu sa ridici degetele in sus si sa il critici , pana atunci treci la magarus sau maimutel ca parca mai bine iti statea , si zic si eu ca daca ai fi avut 58  de ani nu stateai la cioace pe forum iti gaseai ceva util prin casa . da pana una alta cat te mai racoresti raspunde naibii la intrebarea aia , de nu raspunzi iti dau nota mica si te las pe vara. :P

spor
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

Ioan Olaru

Buna ziua la toata lumea , vad ca ier ati trecut la ( arte martiale ) nu va mai certati , oricum vor fi , pro si contra acestei technologi alegeti oameni buni ce vi se potriveste exact ca atunci cand schimbi canalu la tv , pana atunci vreau si eu o parere pe blogul personal am pus un film cu hranirea albinelor ca supliment pentru iarna , am pus miere deasupra cuibului intr-o punga , stiu ca in mod normal se foloseste o rama deasupra cuibului , dar cat de mare e stupul nu am avut aceasta posibilitate vreau sa stiu daca cineva face hraniri suplimentare ?
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

vranceanul

Da, in lada ursu se fac hraniri cat se poate de des si cu mult polen, pt. ca tot n-are cine-l papa  :rotfl: :rotfl: =)) =))
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

vranceanul

Cartea, bat-o vina chiar nu spune nimic ce trebuie facut in decembrie ? (colinde, porcul, plugusorul,  anul nou...)

petru.atudorei

In primul rand ..de ce le faci hraniri in luna decembrie? au ramas fara miere? sau tu le-ai stors toata mierea?

Ioan Olaru

In functie de localizarea ghemului si temperaturi foarte scazute ghemul nu se va deplasa in partile laterale unde este mierea iar in coronita este putina , asa ca am decis preventiv sa le pun niste miere , dar asta nu in decembrie ci in ultima zi calduroasa de noiembrie.

vranceanul

Pana atunci mai este un an, se pot intampla multe..

Porfy66

Citat din: Ioan Olaru din Decembrie 10, 2013, 04:41:35 PM
In functie de localizarea ghemului si temperaturi foarte scazute ghemul nu se va deplasa in partile laterale unde este mierea iar in coronita este putina , asa ca am decis preventiv sa le pun niste miere , dar asta nu in decembrie ci in ultima zi calduroasa de noiembrie.
Pai daca ai decis de ce ne mai intrebi pe noi? Intreaba-l pe Ursu!
Voi aveti "tehnologia" voastra! Nu ai vazut in filmul de la Viatza satului ca ursu stoarce mierea in octombrie?! Cica doar aia capacita e buna! Eu zic sa le dai miere in punga deasupra ramelor dar mierea din punga sa fie capacita!  :nebun: :nebun:

marius_vfp

In functie de localizarea ghemului si temperaturi foarte scazute ghemul nu se va deplasa in partile laterale

domnule ioan , daca acum sunt temperaturi foarte scazute , La minus 20 ce o sa mai zici ?
ANTARTICAAAAAAAAAA . termino cu hranirile ca le faci mai rau decat bine , daca le umflii matzu cu fel de fel de aperitive si nu pot sa iasa la wc , sa vezi ce frumos dai cu lada de pamant la primavara  ))/ si atunci ajungi la vorbele celor demai sus.

spor
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

sorinma

Citat din: Ioan Olaru din Decembrie 10, 2013, 11:09:56 AM
Buna ziua la toata lumea , vad ca ier ati trecut la ( arte martiale ) nu va mai certati , oricum vor fi , pro si contra acestei technologi alegeti oameni buni ce vi se potriveste exact ca atunci cand schimbi canalu la tv , pana atunci vreau si eu o parere pe blogul personal am pus un film cu hranirea albinelor ca supliment pentru iarna , am pus miere deasupra cuibului intr-o punga , stiu ca in mod normal se foloseste o rama deasupra cuibului , dar cat de mare e stupul nu am avut aceasta posibilitate vreau sa stiu daca cineva face hraniri suplimentare ?

Ai pus reclame pe blogul personal? Daca nu ,nu mai pierde vremea si pune.  :wink2:
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

pharaonu75

Citat din: im0rtel din Decembrie 09, 2013, 08:22:42 PM
...
romikele nu mai rade ca pharanu e pus pe glume.

Sa mori tu!?!?!
Esti atat de sigur ca eu iti schimb pozele de la avatar?
Cand ti-o face mintea pui, sa mi-i dai mie ca sa le starpesc rasa!

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Ioan Olaru

Citat din: Porfy66 din Decembrie 10, 2013, 05:44:06 PM
Pai daca ai decis de ce ne mai intrebi pe noi? Intreaba-l pe Ursu!
Voi aveti "tehnologia" voastra! Nu ai vazut in filmul de la Viatza satului ca ursu stoarce mierea in octombrie?! Cica doar aia capacita e buna! Eu zic sa le dai miere in punga deasupra ramelor dar mierea din punga sa fie capacita!  :nebun: :nebun:
Punga are efectul de capaceala de acea este in punga , albina nu se va atinge de mierea din punga doar daca nu poate lua alta hrana .

apivasmob

Nea Olaru Ioan ,daca albina are contact cu mierea (daca s-a facut traba ca la carte) ghemul
se va hrani asa deci ,nu mai laudati pe Ursu cu idea citez "nastrusnica" de a pune hrana (proteica la el in lada,iar la dumneata miere in punga deasupra cuibului)
Va pun o intrebare de ce nu le luati in pat cu d-stra la caldurica?
Sanatate tuturor apicultorilor

cristian87

la temperaturi pozitive ghemul se desfasoara si albinele ajung la turta
si o percep drept cules
in concluzie se uzeaza inutil
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

orbanstefan64

in perioada asta turta ??? si ca sa fie treaba si mai oabla ....si cu polen si in coltu cuibului..... dezastru  :roll: