Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

bucovineanu

Ceea ce face Ursu imi aminteste de gluma in care Sf. Petru il intreaba pe Dumnezeu din ce vor trai oamenii atunci cand se vor inmulti prea mult? Raspunsul: se vor insela unii pe altii. Ursu dovedeste ca traim acele vremuri.  :smile:

im0rtel

care voi ? despre ce vorbesti ? vezi dublu sau triplu?

vranceanul

De ce tii partea ursului??? cu ce te alegi??? o parere: ori Iuluan, ori popa (ca 59  de ani n-ai)
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

NiKoN

Sincer sa fiu nu inteleg de ce irita prezenta unui preot in preajma familiilor de albine. Acel preot, la fel ca Dan Puisoru si multi altii au cazut in plasa. Ursu premediteaza orice filmare, iar personajele ce apar din bun simt in ele ii acorda impotriva vointei lor credibilitate. Ma gandeam, citind toate trimiterile la impartasanie si miruit, daca unii clerici nu se aflau pe langa albine (Gregor Mendel, Fratele Adam, Langstroth), apicultura ar fi fost mult mai inapoiata.
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

romikele

Dragul meu, Dan Puisoru n-a cazut in nici o plasa.
As vrea sa te vad pe tine ce ai fi facut in locul lui.
Dan a vorbit despre albine si pasiunea pentru ele, dar si bunul simt au facut sa nu intre in polemici care oricum nu rezolvau nimic.

marius_vfp

Citat din: im0rtel din Decembrie 09, 2013, 11:49:55 PM
Usere spykal : esti in directa violare a regulamentului forumului. vezi punctul 5 si 6 de aici :

alo nenea , ma tu esti p.....t tare ma vorba adminului. regulamentul e pentru fraieri frustrati ca tine nu vezi.
cand ai sa ajungi tu la experienta lu bucovinenu sa ridici degetele in sus si sa il critici , pana atunci treci la magarus sau maimutel ca parca mai bine iti statea , si zic si eu ca daca ai fi avut 58  de ani nu stateai la cioace pe forum iti gaseai ceva util prin casa . da pana una alta cat te mai racoresti raspunde naibii la intrebarea aia , de nu raspunzi iti dau nota mica si te las pe vara. :P

spor
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

Ioan Olaru

Buna ziua la toata lumea , vad ca ier ati trecut la ( arte martiale ) nu va mai certati , oricum vor fi , pro si contra acestei technologi alegeti oameni buni ce vi se potriveste exact ca atunci cand schimbi canalu la tv , pana atunci vreau si eu o parere pe blogul personal am pus un film cu hranirea albinelor ca supliment pentru iarna , am pus miere deasupra cuibului intr-o punga , stiu ca in mod normal se foloseste o rama deasupra cuibului , dar cat de mare e stupul nu am avut aceasta posibilitate vreau sa stiu daca cineva face hraniri suplimentare ?
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

vranceanul

Da, in lada ursu se fac hraniri cat se poate de des si cu mult polen, pt. ca tot n-are cine-l papa  :rotfl: :rotfl: =)) =))

vranceanul

Cartea, bat-o vina chiar nu spune nimic ce trebuie facut in decembrie ? (colinde, porcul, plugusorul,  anul nou...)

petru.atudorei

In primul rand ..de ce le faci hraniri in luna decembrie? au ramas fara miere? sau tu le-ai stors toata mierea?

Ioan Olaru

In functie de localizarea ghemului si temperaturi foarte scazute ghemul nu se va deplasa in partile laterale unde este mierea iar in coronita este putina , asa ca am decis preventiv sa le pun niste miere , dar asta nu in decembrie ci in ultima zi calduroasa de noiembrie.
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

vranceanul

Pana atunci mai este un an, se pot intampla multe..

Porfy66

Citat din: Ioan Olaru din Decembrie 10, 2013, 04:41:35 PM
In functie de localizarea ghemului si temperaturi foarte scazute ghemul nu se va deplasa in partile laterale unde este mierea iar in coronita este putina , asa ca am decis preventiv sa le pun niste miere , dar asta nu in decembrie ci in ultima zi calduroasa de noiembrie.
Pai daca ai decis de ce ne mai intrebi pe noi? Intreaba-l pe Ursu!
Voi aveti "tehnologia" voastra! Nu ai vazut in filmul de la Viatza satului ca ursu stoarce mierea in octombrie?! Cica doar aia capacita e buna! Eu zic sa le dai miere in punga deasupra ramelor dar mierea din punga sa fie capacita!  :nebun: :nebun:

marius_vfp

Citat din: Ioan Olaru din Decembrie 10, 2013, 04:41:35 PM
In functie de localizarea ghemului si temperaturi foarte scazute ghemul nu se va deplasa in partile laterale

domnule ioan , daca acum sunt temperaturi foarte scazute , La minus 20 ce o sa mai zici ?
ANTARTICAAAAAAAAAA . termino cu hranirile ca le faci mai rau decat bine , daca le umflii matzu cu fel de fel de aperitive si nu pot sa iasa la wc , sa vezi ce frumos dai cu lada de pamant la primavara  ))/ si atunci ajungi la vorbele celor demai sus.

spor
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

sorinma

Citat din: Ioan Olaru din Decembrie 10, 2013, 11:09:56 AM
Buna ziua la toata lumea , vad ca ier ati trecut la ( arte martiale ) nu va mai certati , oricum vor fi , pro si contra acestei technologi alegeti oameni buni ce vi se potriveste exact ca atunci cand schimbi canalu la tv , pana atunci vreau si eu o parere pe blogul personal am pus un film cu hranirea albinelor ca supliment pentru iarna , am pus miere deasupra cuibului intr-o punga , stiu ca in mod normal se foloseste o rama deasupra cuibului , dar cat de mare e stupul nu am avut aceasta posibilitate vreau sa stiu daca cineva face hraniri suplimentare ?

Ai pus reclame pe blogul personal? Daca nu ,nu mai pierde vremea si pune.  :wink2:
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde