Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

Stefan Madalin

Si familia aia care ierneaza acum pe 8 rame nu s-a dezvoltat ca ceilati 15, ca a fost tinuta la umbra? :rotfl: :rotfl: :rotfl: Pinochio, o sa faca astia bani buni cu tine .

im0rtel

De fiecare data cand Ursu mai scoate un clip mai apare inca un val de injuraturi de la aceeasi coristi obositi care mesteca exact ce au mestecat acum 100 de pagini.
BRAVO URSU ! BRAVO ! iti urmezi visele si iti vinzi lazile  !
Te uiti tu la astia de sunt dispusi sa isi strice reputatia intrand in rosu cu spume la gura de fiecare data cand tu Ursule le mai arati cum faci tu apicultura ?
Nici un gram de miere nu dai pe ei ursule si ei se oftica la maxim ! BRAVO TIE !
Ma distrez copios cand vad cum se streseaza grupul de coristi. Da-o inainte Ursule !!!
  =D>
PS: nu sunt nici pro nici anti ursu dar sigur voi fi etichetat intr-un fel. Cel ce ma eticheteaza e un corist obosit care nu a inteles nimic.

NiKoN

Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

oroles

Nu ai cum sa fii indiferent la ce spune si arata Ursu, decat daca ai semnficativ mai putini neuroni decat media oamenilor...
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

romikele

im0rtel

daca si adminul e troll cu atacuri la persoana ... ce sa mai cer de la restul. (daca incercai sa glumesti ai facut o gluma proasta, mai ales din postura ta )

oroles : sa ai o parare e bine dar cand mesteci aceleasi injuraturi pe care le mestecai acum 100 de pagini si nu dai semne de oboseala clar sunt ceva probleme . ori la cap ori la portofel .

bio

Citat din: im0rtel din Decembrie 09, 2013, 01:18:56 AM
De fiecare data cand Ursu mai scoate un clip mai apare inca un val de injuraturi de la aceeasi coristi obositi care mesteca exact ce au mestecat acum 100 de pagini.
....

Imortel tu nu puteai sa dormi ??..la 2 noaptea ...... :rotfl:.

Unde ai vazut tu ca-l injura careva pe sarlatanul ursu..??>. eu nu  am vazut ca vreun user sa-l bage in pm masii pe sarlatanul de ursu.. Am vazut useri care spun ceea ce gindesc despre escrocheria ursu.

BRAVO URSU ! BRAVO ! iti urmezi visele si iti vinzi lazile  !
...

..daca visul lui ursu era sa insele lumea merita toata lauda. Aici are o nota buna si de la mine, ca nea ursu ca este un sarlatan de nota 20

....
Te uiti tu la astia de sunt dispusi sa isi strice reputatia intrand in rosu cu spume la gura de fiecare data cand tu Ursule le mai arati cum faci tu apicultura ?
....

Reputatia de sartlatan a lui ursu nu cred ca o mai poate strica cineva. .. Si ce face nea ursu , nu are nici o treaba cu apicultura. Se foloseste de apicultura sa fraiereasca incepatorii in apicultura care pun botul la reclama mincinoasa a lui.

.....
Nici un gram de miere nu dai pe ei ursule si ei se oftica la maxim ! BRAVO TIE !
...

..Miere..??.de unde sa dea nea ursu miere cind el nu are nici pentru el.. =)).. De fapt si centrifuga care am vazut la el in ultima aparitie a lui este "trompeta" .
...de fapt daca facea miere cu putere i-si lua centrifuga mult mai performanta, dar la cita miere trage aplicind tehnologia ursu e prea mult si centrifuga din film.

.....Ma distrez copios cand vad cum se streseaza grupul de coristi. Da-o inainte Ursule !!!......
PS: nu sunt nici pro nici anti ursu dar sigur voi fi etichetat intr-un fel. Cel ce ma eticheteaza e un corist obosit care nu a inteles nimic.

..te intreb ce ai face daca mergind pe strada vezi un hot ca smulge geanta unei batrine si-i mai sparge si capul babutzei ? .....Tot asa te "distrezi copios"..?

Imortel, ... nu stii sa deosebesti, cinstea de hotie... se pare, ca ai trait cam degeaba pina acum !

im0rtel

Domnule bio , nu puteam sa dorm la 2 noaptea , abia atunci am vazut nou clip al lui ursu .

Ma simt nevoit sa va repet ca acuzatia pe care o aduceti domnului ursu trebuie dovedita in instanta .

Pana atunci nu puteti arunca asemenea vorbe care nu fac altceva decat sa ii aduca un prejudiciu de imagine , care in fond poate fi taxat de el tot in instanta.

Daca exista ceva ilegal sunteti primul care puteti sa ii faceti plangere penala , chiar va rog , poate asa se mai domoleste si corul .

Exista o procedare corecta si una incorecta aici :

Procedarea corecta este : ai vazut ca ursu a facut ceva necurat ? te iei la tranta cu el in tribunale.

Procedarea incorecta este : iti imaginezi ca ursu a facut ceva necurat ? sa latram in cor pe forum . Ca in rest nimic. Gura mare pe forum si atat.

Poate altora le place dar pentru mine asta e ipocrizie curata.

Laie

Citat din: im0rtel din Decembrie 09, 2013, 10:33:15 AM
daca si adminul e troll cu atacuri la persoana ... ce sa mai cer de la restul. (daca incercai sa glumesti ai facut o gluma proasta, mai ales din postura ta )

oroles : sa ai o parare e bine dar cand mesteci aceleasi injuraturi pe care le mestecai acum 100 de pagini si nu dai semne de oboseala clar sunt ceva probleme . ori la cap ori la portofel .
Domnul ImOrtel dumneavoastra aveti stupi de la domnul profesor ?
Ieu cred ca nu sant bune si va pacalit.
Am intrebat colegi ce este troll si au spus ca este un tapinar.
Dumneavoastra santeti tapinar ?
Nicolaie laie bucalaie

im0rtel

domnule laie ,

Ce am eu sau ce nu am eu este irelevant pentru acest thread asa cum este irelevant cine sunt eu.

Va rog sa atacati subiectul si nu persoana.

bio

..
Citat din: im0rtel din Decembrie 09, 2013, 10:57:37 AM
....
Poate altora le place dar pentru mine asta e ipocrizie curata.

Imortel, uite intii ce inseamna cuvintul "ipocrizie".... IPOCRIZÍE s. duplicitate, falsitate, fățărnicie, minciună, perfidie, prefăcătorie, viclenie, vicleșug--luata din DEX.

...stai putin, gindeste de 2 ori inainte sa m-ai spui ceva si vezi cui se potriveste mai bine caracterizarea ta.

Imortel..? ca tot suntem pe un forum de apicultura i-mi permit sa te intreb, daca te ocupi cu apicultura.
....daca esti apicultor,spunemi ce parere ai despre puterea  familiilor care le-am prezentat nea ursu . Daca acele "familii" mai bine spus "mitze prapadite"sunt in stare sa treaca iarna..?

....

D006

Citat din: im0rtel din Decembrie 09, 2013, 10:57:37 AM
Daca exista ceva ilegal sunteti primul care puteti sa ii faceti plangere penala , chiar va rog , poate asa se mai domoleste si corul .

Daca este ceva ilegal va stabili instanta in procesul cu Eduard Rotaru.

Noi am semnalat ca ce face el este IRESPONSABIL si IMORAL .

Iresponsabilitatea lui o va stabili medicul psihiatru iar imoralitatea o va judeca JUSTITIA DIVINA.

NiKoN

A fi ipocrit in acest topic ar insemna :
-sa fii producator/ vanzator de lazi si sa iti ataci concurenta;
-sa ai lada ursu dar sa declari contrariul;
-sa fii fara rusine, inclusiv pe forum si sa ii condamni tupeul fantastic;
-sa te declari oripilat de inmultirea biostupilor dar sa te bucuri ca nu pot fi transportati usor in pastoral;
-sa iti produci in secret matci din transvazare si sa te bucuri ca Ursu indeamna la matci de salvare;
- sa fii preocupat de sanatatea stupilor cu tratamente la zi, dar sa girezi "tratamentul Ursu";
- sa fii Junioru', dar sa te dai un anonim apicultor;

Lista este deschisa si nu vad cum s-ar incadra vreun corist in ea....
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

im0rtel

Prima fraza din dex , nici nu trebuie sa mergi mai departe.

IPOCRÍT, -Ă, ipocriți, -te, adj., s. m. și f. 1. Adj., s. m. și f. (Persoană) care se arată altfel de cum este; (om) prefăcut, fățarnic.

Cand spui una si faci alta esti ipocrit fara discutie.

Cand latri pe forum de zici ca vine sfarsitul lumii daca ursu nu e rapus pe altarul dreptatii si in realitate nu faci nimic esti ipocrit , domnule bio (si aici nu ma refer in special la dvs , mai sunt

si altii ) .

Procesul cu eduard rotaru nu s-a terminat deci nici ceva de comentat nu e in privinta asta , dragose. Si sa iti mai spun ceva dragose , o sa il castige ursu !

Sa semnalezi e bine , in 2 posturi poate 3. Dar uite ca dupa 180 de pagini se repeta

acelasi scenariu. Ursu face un nou film , corul injura . Chiar nu puteti mai mult de atat? Latratura asta este plicticoasa daca ar fi sa glumesc . Daca ar fi sa fiu serios as spune ca latratura

asta obsesiva da semne ca aveti grave probleme ori la mansarda ori la portofel.

Pentru ca ce e ursu daca nu concurenta ? Si concurenta trebuie starpita ! 

Eduard Rotaru

Citat din: dragos2006 din Decembrie 09, 2013, 11:48:40 AM

Daca este ceva ilegal va stabili instanta in procesul cu Eduard Rotaru.

Noi am semnalat ca ce face el este IRESPONSABIL si IMORAL .

Iresponsabilitatea lui o va stabili medicul psihiatru iar imoralitatea o va judeca JUSTITIA DIVINA.
:bravo:
Dar pana se termina definitiv cred ca mai dureaza cel putin 1 an, timp in care dl Ursu are timp sa mai reformeze ceva...