Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

dredd

Citat din: Ioan Olaru din Noiembrie 18, 2013, 08:19:37 PM
...vizitati blogul ? va rog sa nul mai vizitati pentru ca dauneaza grav stintei apicole , mai ales celei care o stiti voi .

ioane, mie imi esti simpatic. apreciez ca esti un om cu bun simt si generos cu altii.

ce nu apreciez e ca nu poti intelege ca pe acesti blog sunt si alti oameni generosi cu MUULTI ani de experienta apicola in spate in preajma carora ar trebui mai mica gura si cat mai mari urechile, iar cu acesti apicultori nu ar trebui sa ne contrazicem in ce priveste intretinerea albinelor.

tu in primavara cu cate familii ai iesit din iarna?

Ioan Olaru

Eu am intrant in iarna cu 2 famili si am iesit cu 2 famili , acum intru cu 12 si voi iesi sper tot cu 12 , multi critica imultirea albinelor prea excesiva , dar pana sa ajungi la o stupina considerabila ai nevoie de imultire.
Da sunt apicutori care stiu multe si asi dau aere de parca ar fi ei ce stiu tot , iata eu nu acept acest lucru ca stiu ei chiar tot , deci nu exista cale de mijloc , chiar si cand zic ceva doar critica dar nu dau nici o explicatie , eu cred ca sunt apicutori doar de marketing , ei acuza pe alti ca asi fac reclama dar ei nici macar nu stiu ce inseamna market , sau magazin , deci ai consider angrosisti si se pun an fata la calculator doar din lipsa de ocupatie , cica jignesc , uite o intrebare de apicutlor , daca ai 2 kg miere extrasa si pretul este 20 de ron , aceasta hrana ajunge cam 1 luna de zile pentru iernare , daca ai 2 kg zahar la 3 ron kg  tot cam o luna ajunge, care hrana ajunge pentru a ierna toata iarna , si cat costa.
Sa vad cine stie sa raspunda .
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

dredd

m-a luat durerea de cap, citind. care a inteles ceva din intrebarea de mai sus primeste premiul 1 si coronita

pharaonu75

Dupa o propozitie de sase randuri, cu 14 virgule, un punct si vreo trei devieri de la un subiect la altul, mintea mea refuza sa mai "proceseze" informatiile referitoare la miere, zahar, cantitati si iernare. Necesit un RESTART! =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

Citat din: CiprianBretean din Noiembrie 18, 2013, 09:55:01 PM
Ioane, tu predai si matematica ?
nu pot sa raspund pt. ca nu am inteles intrebarea. :smile:

In scurt timp il vedem si pe el cu tabla prin stupina, ca pe mentorul sau!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Stefan Madalin

Dl Olaru , acel stup e greoi , eu nu prea stiu apicultura, dar, din ce stiu, retineti un urmator lucru : cand lucrez cu Dadant, frec rame, dar nu ajut familia de albine, ci ma bazez in special pe numarul lor , cand lucrez cu rama mai mica, ma bazez si pe familiile ajutatoare, care furnizeaza puiet cu catul . Stupul Ursu nu ma face decat sa pierd calitati, fara sa am castiguri , manopera si restu . Daca dumneavoastra sunteti multumit de acest sistem de intretinere al albinei e bine , dar un avantaj major va rog , unul singur care credeti ca merita sa imi schimb cutia . Cand e vorba de nou , lumea e reticenta si doreste ceva , acel ceva se pare ca lipseste .

SPYKAL

Citat din: pharaonu75 din Noiembrie 18, 2013, 09:56:24 PM
In scurt timp il vedem si pe el cu tabla prin stupina, ca pe mentorul sau!
Nu-i normal Dane? Asa cum l-a invatat Ursu "apicultura" asa il invata si matematica. Uite hal de problema ce ne-a dat... =)) =)) =)) =)) intelege cineva ce a vrut sa spuna?????Iarta-l Doamne  ^:)^ ^:)^ ^:)^ ca este in lupta grea cu......satana ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^.

pharaonu75

Pai stupii lui Ursu ii foloseste, blog si-a tras, probleme de "matematica" ne da... cred ca asistam la o mica metamorfoza: Ursu 2!
Ioane, te rog sa nu te apuci de inventat! Cruta-ne! :wink2:

SPYKAL

Citat din: pharaonu75 din Noiembrie 18, 2013, 10:12:27 PM!
He,he,heee...... :wink: :wink: Nu se stie niciodata!!!! =)) =)) =)) Nebanuite sunt cararile Domnului!!!

kamy

apoi hai sa pun si io o dedicatie:
Maestre rau mai stranutati,
Luati-va temperatura
Si stati la pat nu mai creati,
Ca-mbolnaviti apicultura!

NiKoN

Citat din: pharaonu75 din Noiembrie 18, 2013, 10:12:27 PM

Eu rad cu lacrimi!Voi? =))
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

SPYKAL

Citat din: kamy din Noiembrie 18, 2013, 10:20:02 PM
apoi hai sa pun si io o dedicatie:
Maestre rau mai stranutati,
Luati-va temperatura
Si stati la pat nu mai creati,
Ca-mbolnaviti apicultura!
Foarte tareeeee!!! =D> =D> =D> =D> =D> =D>  =)) =)) =))

marius_vfp

din ultimele 2 pagini citite nu pot decat sa ma tin de burta am ras de nu mai pot ))/ ))/ ))/ ))/ ))/ ))/

dm.olaru  scrierea cu i din a nu se preda la matematica? :qp:

spor
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

D006

cine doreste sa comenteze si pe youtube are liber aici :

tampenia anului 2013 in apicultura ursu ioan

PACO

"care hrana ajunge pentru a ierna toata iarna , si cat costa."

Nu stiu cat costa dar eu am mancare in stupi sa iernez si toata vara cu ea. =))