Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

SPYKAL

Citat din: mape 48-petru manea din Noiembrie 17, 2013, 12:23:36 PM
Sarmanul Olaru---cred ca a inceput sa-si linga ranile
Nu stiu daca ati observat dar si blogul lui Olaru ALBINA ONLINE este foarte profesionist aranjat. Pt cineva care abia acum invata sa scrie corect gramatical este foarte suspect acest aspect. Acolo sigur este tot mana lui Ursu sau mai bine zis a unuia dintre fii sai. Am inteles ca are unul dintre ei care a terminat ceva IT. Stima si respect!!!

mape 48-petru manea

Da am observat---si am mai observat ca postarile difera din punct de vedere gramatical si mi-am dat seama ca acolo posteaza doua persoane

SPYKAL

Citat din: mape 48-petru manea din Noiembrie 17, 2013, 12:53:15 PM
Da am observat---si am mai observat ca postarile difera din punct de vedere gramatical si mi-am dat seama ca acolo posteaza doua persoane
Stiti ce se intampla? Cateodata iti este si scarba de asemenea specimene. Scuzati limbajul dar nu cred ca merita alt apelativ. Cel care inseala cu buna stiinta, buna credinta a seamanului sau nu este decat un escroc si un sarlatan si nu isi are locul printre cei care se numesc intradevar OAMENI. Stima si respect!!!

bucovineanu

Eduard Rotaru

Citat din: bucovineanu din Noiembrie 17, 2013, 01:08:06 PM
Citat din: almasel2011 din Noiembrie 16, 2013, 10:03:42 PM
Astazi am gasit pe facebook o chestie super tare:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=563080543715042&set=a.563080487048381.1073741825.100000393055921&type=3&theater

Astea nu sunt lazile "minune"?
Omul e sincer: nu arata ca are familii de albine ci doar stupi.  :smile:

Tocmai ca nu e sincer...stup=lada+familie de albine

bucovineanu

Citat din: istodorescu vasile din Noiembrie 17, 2013, 08:48:26 AM

din ce se vede in imagini nu par a fi lazile minune ale lui ursu, fiindca familia de baza este in pat rece si sint despartite intre ele printr-o diafragma etansa. acest model pare sa fie orizontal pe 18 rame impartit astfel;familia de baza este lasata pe 12 rame peste care este asezat catul,iar in spatiul ramas este o familie ajutatoare,care este tinuta doar pentru a intari familia de baza.acest tip de lada este diferit de cel al lui ursu , aici ma refer la interior.acest tip de lada este bun pentru stationar astfel incit intarind familia de baza beneficiezi de un cules cu mult mai bine decit daca ar culege ambele familii. pentru pastoral este greu de manevrat si necesita mult timp acordat pentru a putea fi tinut sub control ca altfel roieste.
Cred ca sunt totusi stupi Ursu, dar sunt numai cate 2 familii in lada, una in pat cald si una in pat rece. Se vede roinita care prea seamana cu originalul. Daca ar fi copiati, Ursu ar fi in stare sa mearga in judecata.  :smile:

costi82

Uneori mergeti prea departe, de unde stiti voi ca Olaru ii atat de prost poate o facut omu scoala ca sa scrie gramatical, legat de fiul lui "online" o terminat in IT, si lucreaza pt. Microsoft, respect lui, nu toti ajunge sa lucreze pt. aceasta firma, totusi stiu cu ce se mananca informatica pt ca si eu am terminat in domeniu, Olaru saracu o sa se friga pana la urma cu aceste lazi, rezultatele vin mai tarziu.
Apicultura e o arta care trebuie respectata!

SERBAN VASILICA

Iernatul albinelor - Numai cu lazile pline, O treci iarna cu bine - sfaturi utile orice tip de stup
Va salut pe toti. Am urmarit acest film. Am o intrebare: se poate administra inca de pe acum turta proteica? Care ii este rostu: pentru cresterea puietului sau crede ca albina isi face corpul gras? Multumesc.

SPYKAL

Citat din: nick din Noiembrie 17, 2013, 04:04:28 PM
Uneori mergeti prea departe, de unde stiti voi ca Olaru ii atat de prost poate o facut omu scoala ca sa scrie gramatical.....
Ai citit vreo postare de-a lui Ioan Olaru ca sa te convingi cat de gramatical... "scrie"? Din ceea ce a postat pt ca acum vad ca ....isi linge ranile si nu mai da lectii de apicultura, nu are nicio coerenta in ceea ce posteaza. La el nu stii unde incepe o propozitie si unde se termina. Dar aici nu dezbatem postarile lui Olaru ci modul in care  folosesc (ambii Ursu si Olaru) ladoaica pentru a insela incepatorii in ale apiculturii. Sincer si eu am fost "fascinat" la inceputurile mele in ale apiculturii de acest individ (Ursu), care sincer vorbind stie sa lucreze cu camera foarte bine, dar m-a ferit Domnul de aceasta capcana pt ca mi-a scos in cale un apicultor adevarat, un mentor cu suflet mare, altruist, gata sa imparta din experienta sa fara nicio obligatie, un OM din toate punctele de vedere. Cine ma cunoaste stie foarte bine despre cine vorbesc. Multumesc maiestre si pe aceasta cale. Stima si respect!!!

costi82

gandind rational nu trebuie sa pui in practica toate balavernele altora, apicultura se invata citind si practicand, nu uitandu-ne la profu online.
Apicultura e o arta care trebuie respectata!

mape 48-petru manea

Citat din: nick din Noiembrie 17, 2013, 05:04:55 PM
gandind rational nu trebuie sa pui in practica toate balavernele altora, apicultura se invata citind si practicand, nu uitandu-ne la profu online.

videoclipurile profului sunt PUBLICE si deci putem comenta cele spuse de dansul---sau nu mai avem voie sa comentam ?

marius_vfp

apoi crezi ca el lasa pe oricine sa comenteze si sa ii dea peste nas , nici eu nu am acces la comentarii , postasem ceva care nu i-a convinit categoric . cei ce il incurca ii elimina ,

parerea mea , cel mai bine e sa faca cineva un cont similar cu a lui sa ii copie filmele si sa se poata posta in voie acolo ,doar asa poti sa ii dai peste nas sigur vede si filmele de pe celalat cont .
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

Bătrânul

Vazind acest film imi este mila de colegul nostru Ursu. Hai sa-l lasam sa-si linga ranile . Imi inchipui ce este in sufletul lui. :sad:

apivasmob

Omul cum isi asterne asa doarme (o zicala din batrani valabila ptr ONLINE)
Sanatate tuturor apicultorilor

istodorescu vasile

marturisesc ca nu am rabdare sa vizionez in totalitate filmele lui ursu, dar atit cit am urmarit am tras niste concluzii.vad ca din ce trece timpul, ursu face tot mai mare stiva de lazi goale si tot mai putine lazi cu albine.din ce spune profu on line despre cazul rotaru ma ingrozeste gindul ca rotaru este pe mina cu politie, procurori, judecatori. nu este treaba mea acest conflict in care doar ursu si rotaru stiu adevarul si nu imi dau cu parerea, dar din ce povesteste ursu ar insemna ca acolo la birlad este mafie ramificata in toate institutiile  care trebuie sa apere legea. deci ar insemna ca domnul rotaru este foarte influent acolo in zona birladului. foarte tare!