Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

dodo79

d/nu olaru nu vindeti cumva roii aceia,macar doi .le dau eu miere la iarna,le bag in casa la caldura,poate in primavara am rame trase de vanzare.sau trebuie neaparat sa fie in stup bio. :D

Kov iulian

Citat din: bucovineanu din August 15, 2013, 11:15:42 AM
Albinele construiesc faguri in acesta perioada numai intr-un singur caz: daca au toate ramele pline cu miere sau sirop si sunt hranite in continuare intens. Sa vedem daca Ioan recunoaste acest lucru.

Hranire cu sirop in timpul zilei ? :uimit: :uimit: :uimit: :uimit: Ceilalti apicultori din localitate ce zic ?
http://albina-online-tv.blogspot.ro/

Albina online tv  :uimit: :uimit: :uimit: :uimit: :uimit:
Noi astia care ne mai ocupam cu sit-uri am ramas in urma rau de tot.
Ce parere are Domnul Ursu ca ajuns pe locul, canalul 2 tv?

Ioan Olaru

hranirea cu sirop in timpul zilei in felul in care lam prezentat nu afecteaza cu nimic pe nici un apicultor , este foarte bine primit de albine , si imi usureaza activitatea , domnul profesor nu se supara pe ce fac eu in privinta gestionari imformatiei media, in privinta vanzari roiurilor va astept peste 2 ani daca ne ajuta dumnezeu sa avem sanatate ca pe restul om face noi numai bine.
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

marius_vfp

Citat din: Ioan Olaru din August 15, 2013, 09:20:45 PM
hranirea cu sirop in timpul zilei in felul in care lam prezentat nu afecteaza cu nimic pe nici un apicultor , este foarte bine primit de albine

esti tare , nu ai priceput nimic , corect nu le afecteaza pe albinele tale ,hahahaha dar le bucura pe a vecinului  :bravo: tineo tot asa. =))
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

dredd

sa vezi ioane ce bine cladesc in ianuarie albinele in biostup. la asa cutie astea baga miere si din flori artificiale

pharaonu75

Citat din: adrian_bz din August 15, 2013, 09:34:08 PM
sa vezi ioane ce bine cladesc in ianuarie albinele in biostup. la asa cutie astea baga miere si din flori artificiale

In ianuarie mai sunt si flori de gheata si flori de mucegai... mai ales in stupii care nu au fost corect impachetati pentru iarna! :D
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Ioan Olaru

Hranirea cu sirop in punga nu provoaca nici un furtisag incercati la un stup si vedeti , dar totusi exista un pericol ,o sa va lasati de hranitoare ,si atunci e posibil sa dispara , incercati o sa vedeti nu se intampla nimic.
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

dodo79

de ce imi vindeti roii peste doi ani daca acum dau randament.sau atunci le schimbati matca si sa fie iarasi in forma maxima la tras rame.

pharaonu75

Hranirea cu sirop in punga o practic si eu si a aratat-o si Dragos de foarte mult timp.
Totusi, o hranire pe timpul zilei, mai ales in perioade lipsite de cules, poate provoca probleme serioase, chiar daca sustineti contrariul.
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

dredd

Citat din: pharaonu75 din August 15, 2013, 11:35:40 PM
Hranirea cu sirop in punga o practic si eu si a aratat-o si Dragos de foarte mult timp.
Totusi, o hranire pe timpul zilei, mai ales in perioade lipsite de cules, poate provoca probleme serioase, chiar daca sustineti contrariul.

nu si daca stupul e omologat ca bio. acolo albina nu fura iar paduchii fug mancand pamantul  :D

dodo79

gresit.acarienii nu fug..adriane.ei traiesc in armonie cu albinele doar e biostup.nu de mult amvazut cum spunea domnu URSU ca a vazut acarienii pe rame sarind pe acolo.cred ca era sarbatoare la ei.deci e ARMONIE IN BIOSTUP

dredd

era un fel de craciun al lor :rotfl: colindau  ( cantau colinde) pe ramele cu trantori  =))

Bătrânul

Fratilor lada pofesorului este buna dar prost denumita  :rotfl: Numele potrivit este " Stup antifurt" (ca nici doi nu-l poate duce ) Tot ce face si zice  "brutarul" nostru adica Ioan este  bine . Incercati si voi in orice tip de stupi, sa nu le lipseasca de la bot mincarica tot timpul anului si VA VETI MIRA DE REZULTATE . Voi din pacate observati numai ce va place din postarile lui dar faprul ca le hraheste tot timpul nu bagati in calcul.  :uimit: Cu citiva stupi poti face minuni in acest fel .  Ioane sa nu uiti de fumegatie dupa ultima eclozare astfel pacat de munca ta . Am trecut si eu prin faza "bio"  :rusine:

Kov iulian

Citat din: Ioan Olaru din August 15, 2013, 11:29:14 PM
Hranirea cu sirop in punga nu provoaca nici un furtisag incercati la un stup si vedeti , dar totusi exista un pericol ,o sa va lasati de hranitoare ,si atunci e posibil sa dispara , incercati o sa vedeti nu se intampla nimic.

Imi cer scuze ca sunt critic, dar trebuie sa va intreb de cati ani practicati stimularile, ca sa puteti afirma ca o stimulare pe timpul zilei nu afecteaza familiile?
De asta sunt critici apicultori la adresa Dumneavoastra, aveti albine de un an doi si vorbiti in filme ca si cum aveti experienta de profesor.
Daca priveste un tanar apicultor fara experienta si cu multi stupi la filmele Dumneavoastra si va face o stimulare in timpul zilei isi distruge stupina .

Poate ca atat Dumneavoastra dar si Domnul Ursu ar trebui sa puneti un baner in acele filmulete ca in filmele de pe Discovery.

" Atentie noi suntem cascadori nu faceti asa ceva acasa si daca o faceti e pe raspunderea Dumneavoastra "

Daca nu veti face asa va treziti cu vreun nebun pe capul Dumneavoastra ca va cere socoteala ca l-ati invatat gresit

orbanstefan64

un subiect ,, f. interesant .merita urmarit (telenovela) ,, :rusine:  mai credeti in mos craciun ????