Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

D006

petitia a adunat pana acum 50 semnaturi . Interesant mi se pare faptul ca 10 sunt anonime.

http://www.petitieonline.com/forum/49520

Ioan Olaru

Iată după ce am citit despre petiția neadevărată care ați puso am și o petiție și rog pe cei care cred că domnului profesor i se face o nedreptate puteți să o semnați.http://www.petitieonline.com/salvarea_apiculturi_cu_invenia_ioan_ursu#form
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

Kov iulian

Citat din postarea unui Domn care a scris comentariu la aceasta petitie http://www.petitieonline.com/forum/49728
CitatAcest om încearcă din răsputeri să găsească o metodă de a salva nu neapărat apicultura dar această insectă , mulțumim pentru această invenție și semnați dacă vă pasă, de viața voastră de zi cu zi.

Haideti sa facem un mic exercitiu de logica si sa vedem cum aceasta lada salveaza albina .

In momentul de fata putem spune ca apicultura comerciala intensiva suprasolicita albina, dupa uni aceasta fiind si una din cauzele aparitiei maladiei CCD pe langa siropurile artificiale, insecticidele, plantele modificate genetic, radiatiile electromagnetice ale instalatiilor de comunicatii .

Guvernanti nostri au transmis catre UE date prin care afirma ca media productiei este undeva in jur de 18-20 de kg .

Daca e sa facem un simplu calcul si inmultim aceasta cantitate de miere cu 9 lei pretul oferit anul trecut de catre procesatori .

Ajungem la suma de 180 de lei pe familie sau 40 Euro si ceva .

Folosind lada  Domnul Ursu se  promite ca vom obtine in jur de 1000 de euro pe familie sau 4400 de lei ( 44 milioane vechi ).

Daca impartim cei 4400 la 9 = 488,88 KG pe an pe familia de albine.

Cea ce ar insemna ca acea familie daca la 18 kg este suprasolicitata la 488 KG cum se poate afirma ca protejam acea familie ?

Dupa cum stiti sunt doua categorii de apicultori, cei interesati doar de profit si cei ( printre care ma numar si eu ) care incearca sa practice o apicultura durabila in care principalul scop e protejarea albinei si pe urma profitul .

Nu vi se pare un pic anormal ca apicultori care cauta doar profitul (cunoscatori in apicultura) refuza aceasta lada , dau cu piciorul la jumate de tona de miere pe an si accepta acele 18-20 de kg de miere pe an ?

In mod normal ar fi trebuit ca apicultorii practicanti ai apiculturi comerciale intensive sa foloseasca aceasta lada iar apicultori ( Eco ) sa strige din toti plamani ca albine este suprasolicitata .

Daca imi puteti explica asta maine ma duc si cumpar de toti bani pe care ii am ( nu am multi recunosc ) lazile Domnului Ursu .

D006

Acest fost-profesor a inceput sa devina GREGORIAN BIVOLARU  :nudie: al apiculturii romanesti. Deja are o multime de prozeliti care sunt in stare sa-i ridice statuie din ceara ... bio. La urma urmei praful online se va imbogati sigur de pe urma lazii minune deoarece stie foarte bune ca pe aceasta lume cantitatea de prosti este nelimitata.

Adeptii lui spun ca au iernat bine in lada minune , am o noutate pentru ei !  si in lazile clasice s-a iernat foate bine si asta de vreo 150 de ierni incoace ....

cristipep

Ce parere aveti despre poza asta?

O fi sau nu o fi ladoaia URSU????

marius_vfp

e posibil sa fie , numai ca poza e mai mult ca sigur din toamna, nu e  din acest an2013  :qp:
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

cristipep

Este unu din stupii mei de anul acesta , astazi cand am deschis lada asta pentru un control am ramas uimit de ce am gasit in el si nu este singurul.In nici un caz nu este ladoaia aia .......este lada facuta de Orban Stefan. :D

Citat din: marius_vfp din Aprilie 16, 2013, 09:12:15 PM
e posibil sa fie , numai ca poza e mai mult ca sigur din toamna, nu e  din acest an2013  :qp:

cristipep

Am uitat sa specific ca este o lada normala.....clasica pe 18 rame 1/1 orizontal.Asa ca nea serbare ala .........sa-si dea cu lada in cap ca face ca drege.Daca puneam intr-o galeata un roi si stiam ce sa fac cu el faceam mai multa albina si miere decat sicriul ala bio.Fratilor puneti poze sa inteleaga si cei din organizatia Ursu ce inseamna intradevar troaca lui si ce inseamna o lada clasica normala sa faca si ei o mica comparatie vizuala binenteles daca sunt capabili. :P

istodorescu vasile

in ultima perioada am fost foarte ocupat si nu am mai intrat pe net si vad ca au aparut multe lectii noi in ale apiculturii din partea d-lui ursu, dar cea mai buna m-i sa parut cea cu roiul. intrebarea logica ar fi:daca faci o prostie de ce mai si filmezi si postezi  o treaba care putea fi rezolvata si de un copil de 7-8 ani. va marturisesc ca fiul meu care are 10 ani sa amuzat pe seama acestui filmulet.

istodorescu vasile

domnule Dragos am semnat si eu petitia , cu parere de rau ca am intirziat.

D006

daca se aduna 100 de semnaturi petitia ar avea un real succes.

http://www.petitieonline.com/forum/49520

Ioan Olaru

Citat din: Kov iulian din Aprilie 16, 2013, 07:23:17 PM

Citat din postarea unui Domn care a scris comentariu la aceasta petitie http://www.petitieonline.com/forum/49728
CitatAcest om încearcă din răsputeri să găsească o metodă de a salva nu neapărat apicultura dar această insectă , mulțumim pentru această invenție și semnați dacă vă pasă, de viața voastră de zi cu zi.

Haideti sa facem un mic exercitiu de logica si sa vedem cum aceasta lada salveaza albina .

In momentul de fata putem spune ca apicultura comerciala intensiva suprasolicita albina, dupa uni aceasta fiind si una din cauzele aparitiei maladiei CCD pe langa siropurile artificiale, insecticidele, plantele modificate genetic, radiatiile electromagnetice ale instalatiilor de comunicatii .

Guvernanti nostri au transmis catre UE date prin care afirma ca media productiei este undeva in jur de 18-20 de kg .

Daca e sa facem un simplu calcul si inmultim aceasta cantitate de miere cu 9 lei pretul oferit anul trecut de catre procesatori .

Folosind lada  Domnul Ursu se  promite ca vom obtine in jur de 1000 de euro pe familie sau 4400 de lei ( 44 milioane vechi ).

Cea ce ar insemna ca acea familie daca la 18 kg este suprasolicitata la 488 KG cum se poate afirma ca protejam acea familie ?

Dupa cum stiti sunt doua categorii de apicultori, cei interesati doar de profit si cei ( printre care ma numar si eu ) care incearca sa practice o apicultura durabila in care principalul scop e protejarea albinei si pe urma profitul .

Nu vi se pare un pic anormal ca apicultori care cauta doar profitul (cunoscatori in apicultura) refuza aceasta lada , dau cu piciorul la jumate de tona de miere pe an si accepta acele 18-20 de kg de miere pe an ?

In mod normal ar fi trebuit ca apicultorii practicanti ai apiculturi comerciale intensive sa foloseasca aceasta lada iar apicultori ( Eco ) sa strige din toti plamani ca albine este suprasolicitata .

Daca imi puteti explica asta maine ma duc si cumpar de toti bani pe care ii am ( nu am multi recunosc ) lazile Domnului Ursu .
Acest stup pe timpul ierni nu uzează albina și face ca albina să consume mai puțin , formează ghemul de iernare peste cel standard adică 6-8 rame, în timpul culesului se pot folosi famili ajutătoare foarte ușor mărind producția atât de ceară polen, miere , dar depinde și de vreme, sper să pot arăta aceste lucruri deocamdată familiile mele sunt în dezvoltare numai bine. Și nu uitați să semnațihttp://www.petitieonline.com/salvarea_apiculturi_cu_invenia_ioan_ursu
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

vranceanul

Intradevar, O MINUNE DE STUP  :hippo:  celelalte modele au ramas in urma  'cu tehnologia'   ))/  trebuie sa dam bataie, s-al prindem din urma pe expertul Olaru  :qp:   =)) =)) =))
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

cristipep

Expertul olaru a disparut........in lumea incetosata a lu ursu. =))=))

Citat din: vranceanul din Aprilie 17, 2013, 07:34:11 AM
Intradevar, O MINUNE DE STUP  :hippo:  celelalte modele au ramas in urma  'cu tehnologia'   ))/  trebuie sa dam bataie, s-al prindem din urma pe expertul Olaru  :qp:   =)) =)) =))

madnes_marius

Citat din: Ioan Olaru din Aprilie 17, 2013, 06:38:27 AM
Citat din: Kov iulian din Aprilie 16, 2013, 07:23:17 PM

Acest stup pe timpul ierni nu uzează albina și face ca albina să consume mai puțin , formează ghemul de iernare peste cel standard adică 6-8 rame, în timpul culesului se pot folosi famili ajutătoare foarte ușor mărind producția atât de ceară polen, miere , dar depinde și de vreme, sper să pot arăta aceste lucruri deocamdată familiile mele sunt în dezvoltare numai bine. Și nu uitați să semnațihttp://www.petitieonline.com/salvarea_apiculturi_cu_invenia_ioan_ursu

Ma printule vezi-ti de treaba, ia si citeste o carte de apicultura adevarata nu bazaconiile imparatului tau