MAPE 48

Creat de mape 48-petru manea, Noiembrie 21, 2010, 10:11:00 AM

« precedentul - următorul »

clabescu.marius

Citat din: mape 48-petru manea din Martie 20, 2014, 06:57:25 PM
Daca ai albina acoperitoere mai pui o rama goala  ---daca consideri ca nu ai albina suficienta treci o rama cu miere si polen dupa diafragma si pui o rama goala dupa ultima rama cu puiet ca si in primul caz---daca ai 3-4 rame cu polen in total poti pune colectorul de polen
Multumesc pentru raspuns domnule Petru si continuati cu filmuletele chiar mai lungi daca se poate deoarece va urmaresc fiecare aparitie,avem ce sa invatam de la cei ca dumneavoastra.Sanatate va doresc si miere multa!

mape 48-petru manea

piersic,caisi --va urma  :hi: @};- :bzz:

mape 48-petru manea

+

mape 48-petru manea

Rapita si porumbarul

mape 48-petru manea

Au inflorit si prunii

Seri0ux

Foarte frumoase pozele :bravo:,cred ca esti din Nord ca si mine .

mape 48-petru manea

Din vest -Timis  :hi:

mape 48-petru manea

Matca din schimbare linistita la un nucleu care a iernat langa o familie---matca marcata 2013 a disparut si am gasit botca din care a eclozat si inca una roasa---acum am pozat-o ,dar inca nu am vazut oua

mape 48-petru manea

Nu pot sa pun poze-mai incerc

mape 48-petru manea

mape 48-petru manea

Schimbare linistita a matcii la un nucleu pe 3 rame
-28.03---gasit puiet capacit si fara puiet larvar am gasit matca nefecundata si botca din care a eclozat
- 01.04.---am surprins matca in momentul intoarcerii de la inperechere si sa pus pe scandura de zbor
- 18.04---puiet larvar depus de matca 2014 

mape 48-petru manea

matca cu pricina

si rama cu puiet

Aurelian A.

Fain zbor,au ceva cules?..vad ca le=ati pus caturi deja la unii,sarbatori fericite :hi: : sampanie:
"Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj." Ion Creanga

mape 48-petru manea

Este ceva cules ,dar printre picaturile de ploaie---de luni se anunta timp mai cald ---sa vedem