Catre adventisti

Creat de Bătrânul, Octombrie 14, 2010, 08:56:49 PM

« precedentul - următorul »

D006

Citat din: flavius din Octombrie 19, 2010, 09:37:58 PM
ala rosu, cica da... :zzz: :zzz: :zzz:
Pai din ala i-am turnat in buric si .......... sa bucurat.  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

flavius

mda...mai depinde si din ce ai turnat...sincer... :zzz: :zzz: :zzz:

faraoane, ce sa inteleg, ca adventistii nu le au pe astea, cu femeile? sincer, nu cred, ca ar disparea ca si cult, definitiv, in mai putin de o generatie...numa' ca marea lor majoritate se multumesc cu o singura femeie...asta e alta mancare de peste... :nebun: :nebun: :zzz: :zzz:

PS Eu ma declar ortodox, da' nu habotnic...si am o parere nu tocmai buna despre clerul bisericesc ortodox...unii dintre cei mai mari betivi si curvari pe care ii cunosc au terminat macar seminarul, daca nu si facultatea de teologie...vivat natiune... :zzz: :zzz: :zzz:
Omul e dator sa invete cat traieste...sa viseze si sa lupte sa-si indeplineasca visele, din toate puterile si cu toata forta lui interioara...

Bătrânul

Lasa ca e mai bine sa fie curvari decit homosexuali cu minorii (vezi catolici ) :nod: Si la tema: azi am cumparat 130 kg de hrean !  Curatat macinat bag in 60 litrii de suc (un bidon) 200 grama una saptamina  dupa care il trag. La temperatura de sub 10 grade se pastreaza mult timp nefermentat bio . Am pus si varza la murat  sa am gata de craciun. LUMEA (care vine dupa must) MA INTREABA DE MIERE  daca aveti de vinzare pot sa va ajut.(daca va intereseaza). :hi: :razz:

flavius

Apropo de vanzare miere...saptamana trecuta am primit mai multe solicitari de furnizare miere...astazi inca o cerere....ce sa le dau, ca fetele mele abia au pentru ele?!?!...da' le-am notat numerele de telefon, pentru la anu'... :zzz: :zzz: :zzz:
Omul e dator sa invete cat traieste...sa viseze si sa lupte sa-si indeplineasca visele, din toate puterile si cu toata forta lui interioara...

Guist Ioan

Merele de calitate inferioara, strugurii  se toaca marunt (strugurii-zdrobesc) se pun in teasc si mustul se pune pe foc cu un termometru in el.Se ridica pana la 71 grade.Mai mult se pierde valoarea produsului si ramane doar o materie dulce dar moarta.Cam ca la miere.

Dupa ce ajunge la temp indicata, torn imediat in peturi de plastic ce stau intr-o galeata cu apa.Se astupa cu dopul ei si se pot pastra ani de zile..Nu se adauga absolut nimic.Se consuma in 2-3 zile de la deschidere.
Produsul e 100% natural, indicat ca racoritoare (se adauga apa dupa preferinta) si aport de...tot felul, necesar pentru copii in perioada rece sau primavara.
Produsul nu se compara cu nimic de pe piata de racoritoare.
Sanatate

D006

Reteta de la batrani adventisti de 85,respectiv 82 de ani,poate mai sanatosi decat multi dintre noi:in aceeasi zi cand se zdrobesc strugurii,se fierbe mustul pana iese spuma,apoi,cald,se pune in sticle de sticla si se astupa cu dop de cauciuc(care nu prea se mai gaseste la magazin).Se pun apoi una langa alta si se invelesc bine cu paturi,unde se lasa pana la racirea completa(2-3 zile).Bunicii il depoziteaza in pivnita,si eu am baut de la ei must si de acum 2 ani.Fara aspirine,fara termometru,fara nimic...Incercati,nu aveti nimic de pierdut.

flavius

Apropo de doapele de cauciuc, care nu se mai gasesc in comert: am reusit sa improvizez foarte frumos niste minunatii de doape de cauciuc, da' pentru damigene, din silicon sanitar, pe urmatoarea reteta: se ia o matrita (eu am confectionat-o din teava de polipropilena de 3/4...da' se poate folosi orice tub din masa plastica, de diametru corespunzator...nu aveti asa ceva, improvizati un cornet din hartie mai groasa...in aceasta matrita se stoarce tubul de silicon, in mod corespunzator, sa nu ramana bule de aer, si se lasa 2-3 zile sa se intareasca...apoi se scoate din matrita si se foloseste...e moale, e etans, intra perfect in orice gat de recipient de sticla, si etanseaza bine...