masura141

Creat de nicu has, August 08, 2010, 04:14:41 PM

« precedentul - următorul »

madnes_marius

Citat din: Iulia din Iunie 13, 2013, 08:20:25 PM
Eu azi am depus dosarul cu cererea de finantare si mi-au zis ca o sa ma mai sune ca sa ma duc sa semnez decizia de finantare.

Am depus si eu miercuri pe 12 dosarul de finantare si tot asa mi-au spus ca ma suna...
Acum mai departe ce trebuie sa facem... sa ne inregistram ca membri la ACA ca II si la DSV sa ne facem autorizatie pt II ???

morozan simion

am deschis II  si am depus dosarul pentru cererea de finantate, dar am o nedumerire care poate ma lamureste cineva cu o problema. Cineva m-a anuntat ca trebuie sa platesc obligatoriu lunar 41 ron / luna pentru sanatate si 250 ron/luna la pensii .
indrumatima ce sa studiez sau ce sa fac?

dorindafi

:hi:  simioane
ce-ai vrut sa spui prin   =  am deschis II     :roll:
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

gaby

II=intreprindere individuala

gaby

buna
       a semnat cineva contractul de finantare pt sesiunea de anul trecut sau toti suntem in asteptare
eu cind am depus actele doveditoare de autorizare mi s-a spus ca voi fi sunat pt a semna in timp de 2,3 saptamani

costelgeorgel

Se intimpla ceva pentru ca nici cei care au depus dosarul pentru anul doi in aprilie inca nu au primit banii si a cam trecut ceva vreme de atunci. Sau poate gresesc eu si nu se intimpla nimic. oricum de vina este Traian Basescu  :D

Iulia

Simion sunt inregistrata in Dolj.

Kov iulian

Ministrul Agriculturii: Măsura 141 nu va beneficia de realocări de sume şi nu se va regăsi în noul PNDR

Citat din declaratia ministrului agriculturii :

Citat"Personal, cred că, dacă eram ministru atunci când s-a deschis această măsură, nu o deschideam niciodată. Nu cred că a adus sau va aduce vreun beneficiu, ci doar va întreţine o activitate mică în gospodăria familiilor. Sunt 480 milioane de euro care au mers către această măsură şi care puteau fi folosite într-o modalitate mult mai corectă, cum ar fi, de exemplu, fermele de familie", a spus Daniel Constantin, la o întâlnire cu fermierii din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Sursa Agrotv ;

http://www.agro-tv.ro/ministrul-agriculturii-masura-141-nu-va-beneficia-de-realocari-de-sume-si-nu-se-va-regasi-in-noul-pndr/

Aceasta declaratie se refera la sistarea banilor pentru  sesiunile de depunere din anul asta sau se are in vedere transmiterea unui mesaj celor ce vor veni in control pentru anul 3 sa fie cat mai stricti sa caute orice mica greseala  astfel sa se respinga cat mai multe proiecte de la a mai accesa si anul 4?

morozan simion

Marius Stanciu

da, te duci la apia si iti da un cod Ro sa ai deja contul la banca facut cand te duci la apia

si cazierul judiciar nu se da pe pfa ci pe pf ca e judiciar, doar cel fiscal trebuie pe pfa
ing.horti

sergiu1983

Sa inteleg ca cei care sunt in asteptare nu mai au nicio sansa :sad:
Nu toate muştele fac miere

Ionel_Cluj

Cu atat mai mult  daca vor sa renunte la masura 141 in forma actuala  ar trebui sa finanteze toate proiectele  aprobate altfel  am cheltuit o gramada de bani  si nu mai avem sansa sa le mai redepunem ca pana acum

Iulia

Pai si noi cei carora li s-au aprobat proiectele? Ne-au purtat de drumuri degeaba???  :sad:

romikele

Cei care au fost chemați pentru semnarea deciziei de finanțare sunt siguri ca vor primi banii.
Cei care sunt pe lista de așteptare tot ce pot face e să aștepte să cadă guvernul cu miniștrii și să ne ocupe nemții.  :P

Marius Stanciu

Iulia, nu de cei care au proiecte aprobate era vorba, ci de cei care au proiecte pe lista de asteptare, tu daca ai depus actele cu autorizarea, trebuie sa astepti sa te sune ei pt. a semna decizia de finantare! Mie mi-au zis ca in aprox 2-3 saptamani, asta e a 3-a saptamana, asteptam...
ing.horti