• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

masura141

Creat de nicu has, August 08, 2010, 07:14:41 p.m.

« precedentul - următorul »

romikele

Casa de marcat trebuie la vânzarea cu amănuntul.

Iulia

Am inteles acum ca pot sa tai linistita factura si chitanta la persoane fizice. Multumesc frumos pentru raspunsuri!  :thanks:

romikele

Citat din: Iulia din Mai 19, 2014, 08:14:26 p.m.
Am inteles acum ca pot sa tai linistita factura si chitanta la persoane fizice. Multumesc frumos pentru raspunsuri!  :thanks:

Nu trebuie exagerat...
Ar fi bine ca minim o factura sa fie mai consistenta la un procesator autorizat sau societate si in completare cateva facturi pe persoana fizica.
Repet, contabiliceste ele nu sunt in perfecta regula, dar sunt utile la justificarea comercializarii unei cantitati de miere.

Iulia

O sa predau normal  si la societatea, dar si la persoane fizice.  :)

stancu marin

am modificat planul de investiti,in sensul ca in loc de achizitionarea a 40 de cuti  am sris confectionarea ,factura la cherestea o am de acum 2 ani iar modificarea am facuto acum o luna iar controlul este in septebrie,sunt valabila doar facturile dupa modificare sau si cele anterioare ,asta in jud olt va rog frumos daca cineva sti sa imi raspunda ,va multumesc

romikele

Modificarea planului de afaceri se face cu acordul CRPDRP (Centrul Regional de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit), acord care se va regasi intr-o anexa la dosar.
La data verificarii planul de afaceri va fi cel modificat, la acesta trebuind sa existe facturi pentru investitii.
Daca s-au facut investitii anterior modificarii la alte obiecte de inventar, acestea raman valabile in contabilitate ca justificare a utilizarii unei alte sume de bani.

Marius Stanciu

    Salutări !  Întrebare pentru cunoscatori, în special pt. nea Mihai (Romikele).
Cum trebuie să procedam cei care anul ăsta trebuie să depunem dosare pt tranşa a II-a a măsurii 141, prin întrebare mă refer în special la data când trebuie sa facem dosarul. Ne vor înştiinţa cei de la apdrp sau trebuie sa îl facem tot in aceeaşi perioada ca şi anul trecut ?
   Precizez că anul trecut am depus dosarul pe 8 iulie şi banii au intrat în cont pe 8 August.
        ^:)^ Vă mulţumesc !
ing.horti

marius_vfp

marius , pe una din hartiile pe care le-ai semnat acolo la ei cand ai luat decizia de finantare scrie datele pe fiecare an cand trebuie sa te duci la ei . cauta bine prin hartoage ca sigur gasesti.
era bine sa ceri unu numar de telefon de la cel care ti-a primit dosarul si sa suni tu , ca in baza lor...... sigur uita ca au destule pe cap.
numai bine.
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

romikele

Nu are treaba APDRP-ul cu dosarele pentru cererile de transe.
Grija e a beneficiarului.
Adu-mi decizia de finantare si facem dosarul impreuna, acum lucrez la dosarele de luna aceasta.

Pe ce data ai semnat decizia de finantare cu cei de la CRPDRP? (pagina cu stampile, coloana din stanga!)

Marius Stanciu

 data scrisa pe decizia de finantare este  01.07.2013
ing.horti

romikele

Citat din: Marius Stanciu din Iulie 03, 2014, 01:16:57 p.m.
data scrisa pe decizia de finantare este  01.07.2013

Vii urgent cu decizia de finantare, adeverinta de la primarie cu nr. de familii de albine si suprafata vetrei de stupina, emisa pe PFA pentru OJPDRP Buzau, fisa de sanatate animala si carnetul de stupina vizate de dr. Cătuneanu pe 2014.

APIcozmin

salut dragi apicultori. Cum sta treaba cu masura 141 ? daca as dori sa accesez aceasta masura sunt aceleasi prevederi care au fost si pana in decembrie 2013 ? aceeasi bani ?

albinasebes

s-au schimbat destul de mult si ar trebui sa cauti la madr, cand vor aparea specificatii clare.
"Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri"(Matei 5, 16)

mosunick

S-au deschis ceva sesiuni si n-am aflat?  :bzz:
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

Iulia

Mi-am schimbat numele in urma casatoriei si am inteles ca trebuie sa ma duc la ORC sa declar acest lucru, insa m-ar interesa sa aflu daca pot sa-mi pastrez acelasi nume la PFA ca si pana acum... sau e obligatoriu sa-l schimb si pe acesta?