PERSOANA CARE A PROMOVAT IN 2010 PRODUSELE STUPULUI.

Creat de filip, Iulie 29, 2010, 02:21:44 PM

« precedentul - următorul »

apicultor.md

Bătrânul

Citat din: stefan1 din August 03, 2010, 12:52:46 AM
  Nu poate fi acel pret, adica 1650$/g, cand aurul este cca 37$/g.
  Din link-ul lui Andrei am inteles ca pretul unui kg de laptisor este 66$, iar daca se iau 3 kg, pretul este de 60$/kg. Sunt preturi dupa parerea mea mici. oare e de la chinezi?
Ba da Stefane !!! Borcanul are 40 mg laptisor restul adaosuri cum ar fii miere sau mai stiu eu... Hai la lucru fratilori ca merita sa ne folosim de brendul Tatoiu ...... :hi: :hi:

D006

Din ce am vazut eu acolo se vinde direct de la apicultor unele oferte.
Dar unele zic ca e doar laptisor de matca si altele ca e amestec cu miere.
Si mie mi se pare ieftin la cata munca este.
Am inteles ca se recolteaza in ziua 4 si 5.

janese

Bătrânul

:) In concluzie 1 (un ) kg laptisor de matca preparat cu 25000 kg miere propolis si polen se vinde cu 1.650.000 $ (unmilionsasesutecincizedemii dolari americani) :hi: :wink2: (calculat de prisecarul si confirmat de subsemnatul) :rotfl:

prisecarul

un articol excelent in legatura cu reteta monica tatoiu in ziarul click de astazi si cresterea consumului de produse apicole!
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

D006

Sa tragem tare acum pana moare baba de cancer ca apoi iar uita lumea de noi !!!  :rotfl:

Acestea sunt cuvintele unui medic,persoana competenta
                                                                                                     filip

prisecarul

m-as bucura sa moara cat mai tarziu, ca  sa dea crezare ratetei si  sa castige cat mai multi sustinatori.
treaba este ca sa nu intre pe fir neavenitii sa sa falsifice reteta!
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

viorel_v2000

D-nul Dragos va rog sa stergeti cat mai repede postul de mai sus  :nono:

D006

Citat din: viorel_v2000 din August 03, 2010, 06:42:33 PM

La mine postarea este mai jos !   :wink:

Am vazut in viata mea foarte multi oameni bolnavi de cancer , singurele minuni doar Dumnezeu le face , restul e prostie omeneasca. nu cred ca e cineva pe forum care sa fi vazut mai multi muribunzi  de cancer decat mine , asa ca stiu ce vorbesc.

In cazul Tatoiu sunt doua variante : ori doamna NU are cancer si este o miscare desteapta de marketing ori are pe bune cancer si timpul ne va da solutia la aceasta problema.

Vreti sa va explic ce inseamna cancer si ce face laptisorul de matca ???

Bătrânul

Ursul circotas

Citat din: dragos2006 din August 04, 2010, 02:19:53 PM
Citat din: viorel_v2000 din August 03, 2010, 06:42:33 PM

La mine postarea este mai jos !   :wink:

Am vazut in viata mea foarte multi oameni bolnavi de cancer , singurele minuni doar Dumnezeu le face , restul e prostie omeneasca. nu cred ca e cineva pe forum care sa fi vazut mai multi muribunzi  de cancer decat mine , asa ca stiu ce vorbesc. 

In cazul Tatoiu sunt doua variante : ori doamna NU are cancer si este o miscare desteapta de marketing ori are pe bune cancer si timpul ne va da solutia la aceasta problema.

Cu ce speranta vine  bolnavul la un asemenea (medic) ?????? Un doctor cu suflet si cu apa chioara da speranta bolnavului....
Fericire va doresc !

D006

Orice om vrea sa casige cat mai mult din munca lui - e normal !  dar eu unul nu vreau a castig din reclama mincinoasa . Comercializez aceasta reteta dar informez cumparatorul ca nu sunt studii despre vindecarea cancerului cu acest amestec. Aceasta reteta este doar unprodus energo-proteic bun pentru persoanele debilitate fizic . In primul rand doamna Tatoiu nu a adus nici un act medico-legal cu care sa demonstreze ca a avut cancer  :hi:  Va amintiti cazul Anca Parghel ??? care a aparut la TV si a zis ca s-a vindecat de cancer cu produse naturiste ???  unde este acum ???? :nono:

Cat priveste chestia cu sufletul si apa chioara , am avut o tanara de 31 d ani cu cancer la creier care mergea la niste mari medici la Bucuresti unde ii promitea vindecarea cu "apa vie " , platea biata fata la vremea aceia o suma uriasa de bani pe apa , rezultatul : e oale si ulcele acum.

Nu lasati ca banii sa va incetoseze ratiunea !!!  vrem un pret mai bun pe produsele noastre , dar nu prin orice metoda !!!

balanescuadrian

Citat din: dragos2006 din August 04, 2010, 02:19:53 PM

ar fi interesant de aflat..daca aveti   putin timp liber eu sunt numai ochi si urechi!:hi:

filip

"Sa tragem tare acum pana moare baba".Nu cred sa fie exprimarea cea mai fericita Dragos!
O persoana care ti-a facut bine in viata trebuie sa-i fii recunoscator.Cand incepi sa renunti sa mai lupti,totul sa sfarsit.Dumnezeu iubeste acele persoane cu suflet bun si face si minuni atunci cand doreste.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)