Adrian Flavius

Creat de flavius, Iulie 27, 2010, 09:02:57 PM

« precedentul - următorul »

flavius

E pastura sau e polen? am incercuit zona de care vorbesc, in a doua poza...
Omul e dator sa invete cat traieste...sa viseze si sa lupte sa-si indeplineasca visele, din toate puterile si cu toata forta lui interioara...

flavius

Inca o serie de poze...intr-una din ele avem si matca...nu se vede toata, dar se observa punctul albastru de pe spatele ei...traiasca si-nfloreasca... :zzz: :zzz: :zzz:
Omul e dator sa invete cat traieste...sa viseze si sa lupte sa-si indeplineasca visele, din toate puterile si cu toata forta lui interioara...

bucovineanu

Sa lamurim care e deosebirea intre pastura si polen. Pastura rezulta in urma transformarii polenului, care amestecat cu saliva albinelor este depozitat in celule si sufera un proces de fermentare. Pastura are o valoare energetica de cateva ori mai mare decat polenul.

flavius

sa-nteleg ca deocamdata e la stadiu de polen, si urmeaza transformarea in pastura? :dinti: :dinti:

bucovineanu

Odata ce polenul este depozitat  in celule si este acoperit cu un strat lucios de propolis avem deja pastura.

flavius

sarut-mana...acum m-am luminat...atunci au destul de multa pastura... :dinti: :dinti: :dinti:

flavius

Revenind la degete...sa va tin la curent...saptamana asta se pare ca este ultima in care mai am bandaj pe index...s-a suturat frumos, a crescut si tesut destul de ok, mai e un pic de coaja, da' din w/e urmator o sa fie nevoie sa-l dau la aer...asta inseamna si ca o sa revin la "jucariile" mele, dar nu inainte de a le aduce unele imbunatatiri in ceea ce priveste siguranta si securitatea muncii...safety first...ca si sechele, nu raman cu mare lucru, numai ca indexul va fi cu vreo 3 mm mai scurt decat era inainte...minunea-minunilor este insa alta: am simt tactil pe varful lui...normal, dupa sectionarea varfului (sau, ma rog, ranirea lui...), se cam pierde simtul tactil...eu il am, si isi revine super-ok, inclusiv la index...mijlociul e deja functional aproape 100%, in curand o sa fie si indexul...doctorul zice ca-s foarte rare cazurile in care revine simtul tactil...asta e, sunt "rarissim"... :nebun: :nebun: :nebun: :dinti: :zzz:

nicomico

Salut iti doresc insanatosire grabnica.Daca iti aduci aminte te intrebam de sablonul de frezat,am reusit sa-mi cumpar o trusa Wolfcraft.Am copiat modelul si am facut un alt sablon cu profilul diferit,nu prea este complicat.Numai bine si sa ajungi sa faci asa :nono: cu toate degetele  :hi:     :rotfl:

flavius

baga o poza cu profilul diferit...din ce l-ai facut, tabla zincata sau aluminiu? freza mea are o chestie care se poate folosi cu sablon (o insertie tip baioneta), ma gandeam sa mai fac sii eu niste sabloane diferite in perioada urmatoare...din placaj sau din aluminiu, vad eu...

nicomico

Cred ca ar trebui sa-l faci dintr-o tabla mai grosa(5-6 mm),atasez foto

nicomico

Noua achizitie

nicomico

Am vazut la americani un dispozitiv reglabil,care il poti regla dupa cerintele tale.

apicultor.md

Noua achizitie
si cam ce ai face cu asa ceva an stupina ????daca nu e secret..

flavius

Incheieri in dinti/coada de randunica pentru cutii...frezare de caneluri si faltzuri...plus multe alte chestii...

Alea americane si costa...mult...plus ca transportul din State in Romania de obicei iti dub;leaza pretul final...

flavius

Ieri a fost o zi plina de invataturi, ca urmare a faptului ca am fost "ucenic" in stupina dlui Teodor...cateva instantanee luate din curtea dansului...