Adrian Flavius

Creat de flavius, Iulie 27, 2010, 09:02:57 PM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Nici nu ma indoiesc de faptul ca remorca aia va capata alta fata!
Stiu ca ai mancarici in degete!!! :rotfl: :rotfl:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

flavius

Buey, da' voi nu stiti ce inseamna sa nu fac nimic o perioada mai lunga de timp...ma mananca rau...mai ales alea "patite"... :nebun: :nebun: :zzz: :zzz:

Deja ma gandesc cum o sa arate dupa ce o sablez si ii dau un strat-doua de grund nou...wow...
Omul e dator sa invete cat traieste...sa viseze si sa lupte sa-si indeplineasca visele, din toate puterile si cu toata forta lui interioara...

flavius

"dovezi"...pentru cei care nu ma cred...desi nu cred ca sunt pe aici... :zzz: :zzz: :zzz:

Omul e dator sa invete cat traieste...sa viseze si sa lupte sa-si indeplineasca visele, din toate puterile si cu toata forta lui interioara...

flavius

Aceeasi curte, acelasi gard, alt gazon, alta masina, acelasi individ...la un an distanta...

pharaonu75

Nenea Flavius, imi place! Imi place ceea ce vad!
Cum reuseste omul sa sfinteasca locul! :hi:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Pai e loc si de un fotbal acolo.  :hi:

Hai ca am nevoie de 1 km de gard si eu.
Sa vedem la anu cum va arata.

flavius

Andrei, daca il faci ca al meu, devine prohibitiv...iti spun eu...face mai mult gardul ca terenul...

:zzz: :zzz: :zzz: :zzz:

Faraoane, sarut-mana...Logan-ul din imagine va fi "catarul" de serviciu, a inlocuit alte 2 masini din "flota", o Dacie berlina 1998 si un Matiz 2006...prima a carat, saraca, de nu mai stia de ea, a doua nu a carat decat o persoana (99% din timp), si anume sotia...

Poze mai jos...si cu Totosul personal, cum imi alint eu "balena"...a, si inca o poza, cu un "paianjen"... :nebun: :nebun: :nebun:

albinasebes

am si eu o intrebare: cand ai mai multi stupi renteaza sa faci mai multe drumuri cu remorca personala mai mica sau mai bine platesti un camion si ii duce o singura data?
"Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri"(Matei 5, 16)

roi_ag

30-45 de stupi. 2 transpoarte intr-o noapte si al treilea a2a noapte , dar este obositor.Daca ai familii bune renteaza.  :hi:

flavius

Sincer? Nu stiu raspunsul la intrebarea asta...avantajul major al modulelor eu il vad in independenta de orice alt mijloc de transport (care nu e al tau...incarcarea/descarcarea costa, si dureaza...etc, etc..), plus ca nu-i musai sa duci toate modulele in aceeasi locatie...si atunci se poate profita si de locatii cu potential apicol mai redus (una e sa te duci cu un camion de stupi, iti trebuie plantatie mare...si alta e sa te duci cu un modul de 8-10 stupi, pe care il pui langa un lan mai mic de floarea-soarelui sau rapita...sau o padurice de salcam...asa vad eu lucrurile...

Modulul nu-i musai sa fie mic, daca ai cu ce, poti construi module cu 40-50 de stupi, chiar mai mult...da' si remorca e in consecinta...ca si tractarea...

roi_ag

CUM pazesti modulele in diferite locatii?Cand pleci in pastoral pleci intr-o singura locatie care are cat mai multa floare si in diferite stadii de inflorire.Si sa vezi cate camioane de stupi vin. :rotfl:

tassevasi

Asa te vreau  roi-ag sa fi activ pe forum , ca ai multe sa ne spui  .

BUN VENIT PRINTRE NOI    ROI_AG , asteptam sa-ti prezinti  stupina si activitatea.

Sanatate si numai bine  :hi: :hi:

albinasebes

de pazit cam greu
vorbeam zilele trecute cu un cunoscut de langa agnita si spunea ca acolo s-au furat intr-o noapte peste 100 stupi
nu i-a mai prins
se fura tare in ro (sau rom peste 30 ani)
"Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri"(Matei 5, 16)

flavius

Inca nu am ajuns cu "planificarea" pana acolo...sincer...sa ma vad eu cu 30-40 de stupi in batatura, si imi pun si problema pazei...da' nu e rau sa ne gandim, cat de cat, la diverse modalitati...

Tinand cont ca un modul de 10 stupi, cu stelaj cu tot, bate la 4-500 de kg, presupun ca e nevoie de ceva mijloace de transport ca sa-l ia pe sus, nu? sau il desface si il ia stup cu stup...sincer, nu stiu...

Porfy66

Pai il ia asa cum il transporti si tu, cu masina, platforma... sau la bucata, unu cate unu si ii pune pe un mijloc de transport. :hi: :hi: :hi: