CALENDAR - evenimente şi sărbători.

Creat de romikele, Iulie 05, 2010, 06:56:56 AM

« precedentul - următorul »

romikele

La mulți și fericiți ani UVE, la cât mai multe invenții și inovații în folosul stuparilor, iar pentru asta, MULTĂ SĂNĂTATE!
:birthday: : sampanie: @};- %%- :bzz:

uve

:thanks: :thanks: Multumesc tuturor celor care s-au gandit la mine , celor care mi-au scris sau mi-au dat telefon . Multumesc tuturor celor care fac posibil acest miracol ce se cheama APIARDEAL. Felicitari ! Chiar au reusit sa faca o mare familie !In privinta inventiilor , sper sa fie multe si mai ales utile apicultorilor !
e-mail : apimob.alba@gmail.com
tel : 0744-595231

pharaonu75

Chiar daca este tarziu, ma alatur si eu cu urari de sanatate si viata lunga... La multi ani, Uve!
: sampanie: :birthday: :happy_birthday: :birthday: : sampanie:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

orbanstefan64

La Multi Ani  mihaistupar (31), motranu (38), Octavian (25), Trantoru Oradean (30)!!
        : sampanie: :birthday: :happy_birthday: :birthday: : sampanie:

orbanstefan64

: sampanie: : sampanie: : sampanie: : sampanie: : sampanie: : sampanie: : sampanie: : sampanie:

la multi ani  Dragos  Gavrila !
:bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz:

orbanstefan64

LA MULTI ANI  ionsut (57), cristi ciuc (48), AlexMarian (21) !
                : sampanie: :birthday: :happy_birthday: :birthday:  : sampanie:

G. Iulian

pharaonu75

Razvane, iti urez si pe aceasta cale  :happy_birthday:, sanatate si butoaie pline!
:birthday: : sampanie: :birthday: : sampanie: :birthday: : sampanie: :birthday: : sampanie: :birthday: : sampanie: :birthday:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Kov iulian

romikele

La mulți ani Răzvane, cu sănătate deplină și realizări pe măsura așteptărilor!
:happy_birthday: :birthday: : sampanie: @};- %%- :bzz:

bio

RazvanTi

Haoleu!!!! "nea"???? Mai am un an pana la nea
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

orbanstefan64

cu putina intirziere La Multia Ani toate cele bune  Razvane !!!
: sampanie: : sampanie: : sampanie: : sampanie:

orbanstefan64

: sampanie: :birthday: :happy_birthday: :birthday: : sampanie:  :birthday: :happy_birthday: : sampanie:

la multi ani sanatate multa si tot binele pt nea Vasile bucovineanu !!!

:bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz:

G. Iulian