CALENDAR - evenimente şi sărbători.

Creat de romikele, Iulie 05, 2010, 06:56:56 AM

« precedentul - următorul »

ioanardelean55

MULTA SANATATE SI FERICIRE SA AI TINERE PE DRUMUL VIETII ACUM CIND AI AJUNS LA kM 63 SI PINA LA ........................................................................100 kM ATUNCI SA AI PARTE DE O REPARATIE CAPITALA IAR CEASU PUS PE ZEROOOO  SI DE LA CAPAT INCA O DATA . =D> =D> =D> =D> =D> =D>

CELORLALTI SARBATORITI ACEASI URARE  ,   LA MULTI ANI  :happy_birthday:

stefan1

Pentru BATRANUL vesnic tanar:

La Multi Ani, cu Sanatate!

:happy_birthday:
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

Bătrânul

Am cinci stupari pe apiardeal care au scris de ziua mea . ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ LE MULTUMESC ! : sampanie: : sampanie:

sandupop

La multi ani Bătrânului. Toate cele bune, multa sanatate si numai  bucurii. Sandupop si Albinutza.  : sampanie: :happy_birthday: :birthday:
Nu trageti!! ...Sunt incepator.

pharaonu75

Mai bine mai tarziu, decat niciodata!!
LA MULTI ANI BATRANE!
Sa fii sanatos si iubit de femei! :wink2:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

valter

Suflet pereche, te pup de la Constanta.

ps. Te-am sunat...m-ai renegat?
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

marian sima

Nea  Batrane LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE.

mape 48-petru manea

LA MULTI ANI SI SANATATE MIHAI ROMAN !!!

prisecarul

LA MULTI ANI, SANATATE, FERICIRE SI PUTERE DE MUNCA!
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

KTA-APIDORNA - Ski

La multi,multi ani cu sanatate !!! : sampanie:
bucură-te de ce ai,nu fi nefericit pentru ce nu ai!(dar nu fi leneş!) KTA -SKI  0745789006 /mess:catalinborcan@yahoo.com  http://foreverapi.sunphoto.ro/

romikele

vranceanul

LA MULTI ANI, SANATATE SI SARBATORI FERICITE!   buya @};- , Miere Sorin  @};- , romikele  @};- , Vali  @};- , Bee hapy @};-   .. :happy_birthday:
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

G. Iulian

:happy_birthday: buya (33), Miere Sorin (29), romikele (57), vali773 (50), Bee happy (22)  :happy_birthday:

Bătrânul

sandupop

Citat din: Gheorghevici Iulian din Decembrie 18, 2013, 02:06:26 PM
:happy_birthday: buya (33), Miere Sorin (29), romikele (57), vali773 (50), Bee happy (22)  :happy_birthday:
La multi ani si din partea mea, sărbătoriților
Nu trageti!! ...Sunt incepator.