CALENDAR - evenimente şi sărbători.

Creat de romikele, Iulie 05, 2010, 06:56:56 AM

« precedentul - următorul »

prisecarul

Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

G. Iulian

La mulți ani tuturor ce își serbează ziua de azi:

Donbazil (55), stelica (62), ionut.api (39), apivasmob (44), Adrian Vasile (38), spark (20)
:happy_birthday:  :birthday:  : sampanie:  :beer:  :happy_birthday:

KTA-APIDORNA - Ski

La multi,multi ani sarbatoritilor acestei zile !!! :birthday: : sampanie: :happy_birthday:
bucură-te de ce ai,nu fi nefericit pentru ce nu ai!(dar nu fi leneş!) KTA -SKI  0745789006 /mess:catalinborcan@yahoo.com  http://foreverapi.sunphoto.ro/

apivasmob

Sanatate tuturor apicultorilor

orbanstefan64

la multi ani  johnysibiu (45), buturuga (35), mihai (56), cristicomanesti (48)
        : sampanie: : sampanie: :birthday: :coffee: : sampanie: : sampanie:

pharaonu75

LA MULTI ANI happy (51), gabriel26do (33), codrin br (38), Sparlici (31)

Si urarile mele speciale doamnei Laura Gavrila!
La multi ani, multa sanatate si sa ai grija de Dragos in continuare, inca vreo 50 de ani!

:happy_birthday: :birthday: : sampanie: : sampanie: :birthday: :happy_birthday:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

prisecarul

Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

orbanstefan64

la multi ani sarbatoritilor!!!!!
: sampanie: :birthday: : sampanie:

marian_6777

vivi , banateanul , silviu. La multi ani, si tot ce va doriti sa se implineasca. : sampanie: :birthday: :beer: :beer: :beer: :beer: :bzz: :bzz: :bzz: :D
Nu sunt decat doua cai sa ajungi in varful unui stejar: sa muncesti catarandu-te sau sa te asezi deasupra unei ghinde si... sa astepti sa creasca.

uve

La multi ani si multa sanatate sarbatoritilor! Un gand bun pentru Banateanu , care trece prin momente mai dificile:regina-mama are probleme de sanatate.Sa ne rugam cu totii ca bunul Dumnezeu sa le dea putere sa treaca cu bine peste acest obstacol, aceasta provocare nedorita.Desi inca n-am avut bucuria de a-l intalni pe Banateanu (l-am intalnit doar telefonic), ii sunt aproape,am impresia ca-l stiu de mult timp. Acesta este miracolul numit apiardeal.ro. Sunt convins ca 1000 de apiardeleni se vor ruga pentru sanatatea "banatencei".Dumnezeu sa le ajute !!!
e-mail : apimob.alba@gmail.com
tel : 0744-595231

orbanstefan64

: sampanie: la multi ani  Bistriteanul (39),  : sampanie:
                       :happy_birthday:

Hermannstadt

La Multi Ani, multa sanatate si tot ce va doriti d-le  Bistriteanul (39) !
:birthday: : sampanie: :birthday: : sampanie: :birthday:
Cand esti mort, nu stii ca esti mort.Este greu doar pt ceilalti.La fel si cand esti prost. Phillippe Geluck
http://hermannstadt.sunphoto.ro/

Bătrânul

La MULTI ANI tuturori stuparilori care sint sau sa pregatesc pentru pastoral in milocul lanurilori de floarea soarelui!  :hi: :hi:  :welcome: ^:)^ ^:)^ ^:)^

orbanstefan64

:beer: : sampanie: :coffee: :birthday:
     LA MULTI ANI  dragos2006 !!!
:bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz:

pharaonu75

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
         LA MULTI ANI, Dragos!
: sampanie: : sampanie: : sampanie: : sampanie: : sampanie: : sampanie:
     :happy_birthday: :birthday: :happy_birthday:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube