CALENDAR - evenimente şi sărbători.

Creat de romikele, Iulie 05, 2010, 06:56:56 AM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

POSTASUL

Vreau sa va multumesc tuturor din suflet pentru urarile de bine si ca nu mati uitat!!!   :hi:  :hi:  :hi:  :beer:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

orbanstefan64

:bzz: :bzz: :bzz::bzz: :bzz::bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz:
   la multi ani bucovineanu !! multa sanatate!!!
  : sampanie: : sampanie:  :birthday: :happy_birthday:   :birthday: : sampanie: : sampanie:
   %%- @};- %%- @};- %%- @};- %%- @};- %%- @};- %%- @};- %%- @};- %%- @};-  %%- @};- %%- @};-
    :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz:

Florin_Dan

Bătrânul

Bucovineanu am o pretentie de la tine . Am plantat de o saptamina un ginkgo biloba si am pretentia sa fii sanatos si sa ma ajuti la strins prima recolta. ( in conditii ideale primul fruct  peste 30 anisori)  :hi: :hi: :hi: =D> =D> : sampanie:

KTA-APIDORNA - Ski

La multi,multi ani D-le Bucovineanul, poate ne vom intalni candva,timp sa fie si sa ne intalnim sanatosi, va salut cu respect! La multi ani !!! : sampanie: :birthday:
bucură-te de ce ai,nu fi nefericit pentru ce nu ai!(dar nu fi leneş!) KTA -SKI  0745789006 /mess:catalinborcan@yahoo.com  http://foreverapi.sunphoto.ro/

romikele

La multi ani pentru dl. bucovineanu, multa sanatate, noroc si bucurii alaturi de cei dragi!
:birthday: : sampanie: : sampanie: : sampanie: : sampanie: : sampanie: : sampanie: : sampanie: : sampanie: :coffee:

prisecarul

D-le BUCUVINEANU, VA DORESC MULTA SANATATE, FERICIRE SI TOT BINELE DIN LUME!
LA MULTI ANI!

:happy_birthday: :birthday: :birthday: : sampanie: : sampanie: :beer: :beer: :coffee:
@};- %%- :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz:
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

orbanstefan64

unul dintre cei mai buni colaboratori ai forumului nea Vasile Bucovineanul inca odata La Multi Ani!!
:beer: :coffee: : sampanie: :birthday: :birthday: : sampanie: :beer:

Adrian Roman

DIN TOT SUFLETUL, LA MULTI ANI ! Sanatate cat Universul, si impliniri tot asa ! Cu prietenie, din judetul vecin, Adrian Roman.  : sampanie: %%- :bzz: :bzz: :bzz:

stefan1

La Multi Ani, sanatate  si tot ce iti doresti!

Cu prietenie de la Sibiu,
                            Stefan
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

romikele

:happy_birthday: freecristian (28),
:happy_birthday: Kov iulian (31)
:birthday: : sampanie: %%- :bzz:

orbanstefan64

: sampanie: la multi ani freecristian (28),Kov iulian (31) !!!! :birthday:
                                :happy_birthday:

bucovineanu

Va multumesc la toti care mi-ati adresat urari cu ocazia aniversarii zilei de nastere. Dumnezeu sa va dea multa sanatate si sa aveti parte de tot binele din lume. Inca odata va multumesc.

prisecarul

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI!
TOATE CELE BUNE!

:happy_birthday: :happy_birthday:
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!