CALENDAR - evenimente şi sărbători.

Creat de romikele, Iulie 05, 2010, 06:56:56 AM

« precedentul - următorul »

orbanstefan64

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

romikele

Zi bogata in aniversari  :wink2:

:happy_birthday: skypi_0040 (56), radu calarasi (44), Florin_Dan (36), mccalin (61)
:birthday: : sampanie: @};- %%- %%- %%- %%- %%- :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz:

orbanstefan64

:birthday: : sampanie: : sampanie: :birthday:
          LA MULTI ANI skypi_0040 !!!!
               :bzz: :bzz: :happy_birthday: %%- %%-

orbanstefan64

LA MULTI ANI radu calarasi , Florin_Dan , mccalin !!!!
     : sampanie: :happy_birthday: :birthday:

bee_lover

KTA-APIDORNA - Ski

La multi,multi ani sarbatoritilor zilei...skypi_0040,radu calarasi (44), Florin_Dan (36), mccalin (61) :birthday: : sampanie:
bucură-te de ce ai,nu fi nefericit pentru ce nu ai!(dar nu fi leneş!) KTA -SKI  0745789006 /mess:catalinborcan@yahoo.com  http://foreverapi.sunphoto.ro/

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

prisecarul

Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

Florin_Dan

Multumesc pentru gandurile bune, ma alatur si eu cu urari de bine celor sarbatoriti , si va astept la o : sampanie: :beer:  :birthday: :coffee:, ca vad ca horinca nu am de unde sa atasej, dar este si horinca pe alese. :hi:.

orbanstefan64

: sampanie: la multi ani valentin19 , marius_vfp !!!!  : sampanie:
                          :happy_birthday:

pharaonu75

POSTASUL

LA MULTI ANI colegilor ce asi sarbatoresc ziua de nastere   : sampanie:   :hi: Felix Galan -- N AM PUS IO COADA LA PRUNA
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

pharaonu75

LA MULTI ANI pentru mimi (36) si octav (33)

:happy_birthday: : sampanie: :birthday: : sampanie: :happy_birthday:

orbanstefan64