apifonda si apiinvert

Creat de sfantul spiridon, Ianuarie 30, 2010, 04:47:04 PM

« precedentul - următorul »

sfantul spiridon

o turta de calitate, cum e apifonda, are rolul de a trezi familia, nu de a o face pe aceasta sa treaca iarna
cred ca 99 din 100 de apicultori care o folosesc, stiu asta
pana sa o folosesc am criticat-o, recunosc ca din prostie.
mai am cateva intrebari pe care mi le voi lamuri , duminica cand se anunta 14 grade la noi
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

albinasebes

domnul Ervin mai aveti drum prin sebes? v-am scris si pe privat, as mai dori cateva baxuri de apifonda. sanatate
"Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri"(Matei 5, 16)

piti

Am reusit si eu sa cumpar cateva cutii de Apifonda. Fiind rece afara cand am desfacut cutia cu apifonda aceasta era destul de tare, dar dupa o zi dupa ce a stat in bucatarie a devenit mai moale si cu ajutorul unui fir de sarma de inox de 0,5 legat de doua baghete de lemn, am transat calupul de apifonda in turte de aproximativ 700 grame. Duminica am pus primele turte cu apfonda la albine, astept sa vad cum reactioneaza, deoarece turtele cu serbet puse la inceputul lui Ianuarie inca sunt la majoritatea neatinse. Numai bine si sanatate.

albinasebes

la mine turtele au trecut f bine la albine si vreau sa le bag din nou
"Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri"(Matei 5, 16)

leoman

Dragos,
Multumesc pt. filmuletul privind taierea Apifonda. Scurt, la obiect si, mai ales, f.practic. Astazi urmeaza sa portionez prima mea cutie de Apifonda si acuma stiu cum. Inca o data iti multumesc, tie si tuturor celor care ajuta in mod dezinteresat. Cum dai, asa vei primi. Dumnezeu sa va rasplateasca.

:thanks:

Porfy66

Caut apicultori din Suceava sau Botosani interesati sa cumpere Apifonda. Am luat legatura cu reprezentantul firmei si trebuie sa comandam minim 10 baxuri a 15kg fiecare. Astfel putem cumpara la pretz de producator. Am luat aceasta initiativa, iar cei interesati din zona rog sa ma contacteze pe tel. sau pe PM. (0723 16 40 90 - numar portat in Cosmote)

crisbee

la ce pret ar fi? m-ar interesa un bax.

Porfy66

Saptamana trecuta cana am vorbit pretul era de 4,5 lei/kg.

albinasebes

culmea nesimtirii: un prieten a fost la alba iulia la magazinul apicol sa cumpere turte si au ramas prosti: 17 lei/ kg la turta si feed bee la 22 lei/ kg. astea da preturi

D006

Prost nu este cel care cere , PROST ESTE CEL CARE DA !!!   :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

orbanstefan64

f bine =D> =D> sa ridice pretul la turte si la aceste,, superproduse,, cit mai mult, poate pina la urma se invata stuparul sa lase ceva rezerve de faguri cu miere :nod: :nod:

nicu has

im austria pretul la apifoda2,5kg este de 4,50euro
si la 5*2,5 este 19,90 un bax

la apiivert este 17,90euro bax 5*2,5

apiivert 28 kg 35,90

apivert la 14 kg la galeata 19,70euro

apipuder 10 kg   18,90

Porfy66

Citat din: crisbee din Februarie 13, 2011, 11:13:19 PM
la ce pret ar fi? m-ar interesa un bax.
Am adus. Ti-am trimis si PM
:hi: :hi: :hi:

cosmin30

am pus si eu cate o felie de 500 grame apifonda la fiecare familie. dupa 2 zile a disparut. din pacate vremea s-a racit. acum sunt in jur de 0 grade afara. exista riscul sa faca foame? ce e de facut? cu siguranta acum e prea frig pentru a interveni. multumesc

mape 48-petru manea

Decat sa moara de foame ,mai bine deschizi un minut si rezolvi problema