• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Prieteni si prietenie

Creat de dragos2006, Ianuarie 15, 2010, 03:58:17 a.m.

« precedentul - următorul »

D006

    Dragii mei am ajuns la varsta la care incepi sa fii atent la micile  bucurii ale vietii , cand te bucuri cand vezi soarele cum rasare , cand te bucuri cand vezi si auzi  un izvor cum susura si ne da apa purtatoare de viata , cand primavara te intinzi pe verdele crud si auzi iarba cum creste , cand mergi prin padure si parca auzi codrul cum iti vorveste , intr-un cuvant : cum simti ca traiesti.
   Va multumesc pentru urarile adresate si sper ca suntem o familie si intr-o zi sa reusim sa ne intalnim cu totii si sa ne bucuram ca toti impartim aceleasi sentimente si trairi.
  Un gand special pentru viorel_v2000 : azi am fost fericit pentru ca am fost inconjurat de prieteni dar  fericirea maxima o ai atunci cand prin coltul ochiului iti curge o lacrima ! iar tu Viorel prin dedicatia  ta ai facut ca azi sa am o zi perfecta.

                      VA MULTUMESC LA TOTI !

apicmd

Dragose  un mare respect de la mine. pentru postarile  tale shi pentru  felul tau de a imbina  placutul  cu  utilul :wink: :nod:
BPR!!!!

prisecarul

ramai asa cum esti si nu vei duce lipsa de prieteni!(dar nici de dusmani)
ma consider, daca nu un prieten, macar un apropiat al tau si,  acest lucru, tare ma bucura!
cu scuzele de rigoare pentru intarziere, la multi ani si toate cele bune!
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

D006

   Va multumesc din suflet pentru gandurile asternute pe net si va pot spune doar un proverb : " pe prieteni ii tin aproape dar pe dusmani si mai aproape ."

    Tineti minte : un borcan de miere obtinut dupa multa munca dusa pur si simplu prin colaboare cu albinele face mult mai mult decat tonele obtinute de FATARNICI .