• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Florin Florea

Creat de dragos2006, Februarie 22, 2010, 05:07:09 a.m.

« precedentul - următorul »

D006

Sincere salutari tuturor,
Numele meu este Florin si sunt din Bucuresti, am 25 de ani, si sunt incepator in ale apiculturii. Nu detin inca nici o familie si nici nu stiu daca o voi face anul acesta pt ca nu stiu in ce masura voi fi in stare, imi e teama ca nu voi fi destul de pregatit!!!
Pe aceasta cale tin sa multumesc tuturor celor care posteaza pe forum pt ca se pare ca aici imi voi face "teoria". Practica......greu, nu cunosc nici un apicultor!

stefan1

Bun venit pe forum!
Se zice ca teoria fara practica e stearpa. Asa ca cumpara-ti 1-2 stupi sau roi, mai inspre luna mai, cand nu mai sunt pericolele vremii capricioase si imbina teoria cu practica. Umbland la stupi iti dai seama de diferitele aspecte ale vietii unei colonii, vei avea mii de nelamuriri pe care ti le vei clarifica pe rand citind carti de specialitate sau ce este scris pe forum sau chiar intreband aici, cand cartile nu te lamuresc. Altfel, citind doar teorie, ti se va parea totul abstract sau poate prea facil si te asigur ca nu e chiar asa.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

D006

Bun venit si sfatul meu e sa te joci cu lemnul un pic si sa-ti faci cateva cutii pt 5 rame pt inceput. Albina e usor sa faci rost daca ai cutii deja. Pana si pe balcon poti tine 2 nuclee cu albine.

trantorash

Februarie 22, 2010, 07:49:27 p.m. #3 Last Edit: Noiembrie 26, 2010, 11:15:55 p.m. by romikele
Citat din: BunikuSincere salutari tuturor,

Salutari si bine ai venit alaturi de noi !
Citat din: Buniku
Pe aceasta cale tin sa multumesc tuturor celor care posteaza pe forum pt ca se pare ca aici imi voi face "teoria". Practica......greu, nu cunosc nici un apicultor!

Nu-i nimic daca nu cunosti nici un apicultor. Aici sunt o gramada de persoane care te vor ajuta. Nu trebuie decat sa intrebi.
Numai bine !
:hi:  :hi:

orbanstefan64

bunikule ce tinar esti !
sa ti dea dumnezeu curaj !mai greu pina prinzi  microbul ....dar oricum ,numai succes!!!!!!!!!!!!

prisecarul

trebuie sa-i explicam faptul ca daca se "viruseaza" cu acest microb, nu exista tratament si-l va purta toata viata!
spor la treaba!
:hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!