• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Virgil

Creat de OtoVirgil, Decembrie 23, 2010, 10:39:56 p.m.

« precedentul - următorul »

flavius

ah, viata, viata... e pacat cand trebuie sa renunti la anumite vise...da' las' ca nu-i vremea pierduta...zici tu ca ai renuntat la idee, da' la asa ceva nu se renunta niciodata...iti spun eu...
Omul e dator sa invete cat traieste...sa viseze si sa lupte sa-si indeplineasca visele, din toate puterile si cu toata forta lui interioara...

nikberk

Decembrie 24, 2010, 12:55:03 a.m. #16 Last Edit: Decembrie 24, 2010, 01:25:08 a.m. by nikberk
 Браво Вергилии!
Сега е момента да се подготвиш с рамки,восъчни основи и всисчко останало необходимо за пчелите през пролетта. Най важното в момента е да осигуриш на пчелите спокойствие !През зимата то им е най- необходимо! Всякакво вмешателство ,шум и др.дразнещи фактори трябва да ги намалиш, макар че в двор това е почти невъзможно! Успех!

Bravo Virgil!
  Acum este momentul să ne pregătim cu rame, faguri şi tot ce este nevoie pentru albine în primăvară. Cel mai important lucru acum este de a asigura linistea albinelor! În timpul iernii, este cel mai necesar! Orice interferenţă, zgomot şi factorii perturbatorii ar trebui să se reducă, deşi in curte este aproape imposibil! Mult noroc!

OtoVirgil

Добър nikberk !
Удоволствие, че се запознахме .
Аз искам да науча от вас и вие поддържате връзка
ние със сигурност ще се срещнем отново
благодаря


Salut Nikberk !
mi-a facut placere sa te cunosc
vreau sa invat de la tine si o sa mai tinem legatura
cu siguranta o sa ne mai intalnim
multumesc
Distribuitor Faguri Apisrom ; www.ProduseleAlbinei.ro

stefan1

  Sunt de aceeasi parere cu Nikberik: iarna linistea in stupina este importanta. Eu am impresia ca este un bun apicultor, dupa pozele pe care ni le-a aratat si dupa ce ne-a mai spus in mesaje.   :hi:
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)