Orban Stefan

Creat de orbanstefan64, Decembrie 24, 2009, 05:31:54 PM

« precedentul - următorul »

G. Iulian

Este adevărat că omul sfințește locul. Mare păcat că a ajuns așa.

orbanstefan64

orbanstefan64

stupina

mape 48-petru manea

orbanstefan64

orizontal 16 rame pat cald

orbanstefan64

multumesc nea Petrica!!! :hi: :hi:

orbanstefan64

bismark

Fanica, mi-a placut intodeauna de felul tau de a pune problema, dar cel mai mult imi place valea unde ai prisaca.Sper ca acolo vei pune mai multi pomi incit sa ai un adevarat climat pentru fete. Ia exemplu de la Mos, Andreiu care vrea sa faca paduri de alun.Si eu m-am molipsit de la mosu, dar nu am asa un loc,dar voi aveti posibilitati.Si spor in afaceri si multa sanatate ca asta ne tine. Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

orbanstefan64

multumuesc dl. Bezman!
problema cu pomii ii ca is,, chirias,, la soacra mea, are o virsta si o las in voia ei .
oricum nu i o problema ca sint f multi pomi fructiferi in sat care toti i mi apartin  pt ca sint singur cu albine in zona.
in spatele gredinii incepe padurea de salcim, pe raza de 4 kmp sint finete, nu exista deloc pasunes .
sanatate multa Doamne ajuta!

istodorescu vasile

:bravo:foarte frumoasa stupina,si peisajul .imiplace si pancarta,frumos executata. :bzz: :bzz: :bzz:

orbanstefan64

happy

Este  ca o poenita de vis la ce spuneti dl Orban(mai putin cu soacra :))Un parau ceva nu exista? =D>
http://hapy.sunphoto.ro/
Lumea nu ar exista fara albine!

Marius-ursulakhe

=D>   :bravo: frumos nea Stefan foarte frumos sa ai parte de sanatate sa ne mai arati de toate  =))   :D

captain bee

foarte frumoasa locatia si stupina, se vede mana de gospodar....... o singura problema ar fi, ......daca panoul de identificare se afla langa gardul de la strada sa nu fie folosit in primavara sau la toamna ....ca PANOU ELECTORAL.....!!!!, sa nu va treziti cu niste EBA sau CRINI pe el.....!!! =)) =)) =))

sorinma

Imi pare bine de cunostinta si multumesc pt daruri  :hi:
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde