Orban Stefan

Creat de orbanstefan64, Decembrie 24, 2009, 05:31:54 PM

« precedentul - următorul »

jimm

Salut Stefane  :hi:  :hi:
Ce faci?
Merge salcamul?

bee_lover

Citat din: romikele
Citat din: jimmSalut Stefane  :hi:  :hi:
Ce faci?
Merge salcamul?
Cred că, la fel ca peste tot, salcâmul stă pe loc, doar timpul merge înainte  :rotfl:  :hi:

:rotfl:  tare domnule Romikele!
Ps:
Ce spituit este domnul patron    :smile:  ,am vorbit cu aia din Mures, au zis ca numa saptamana asta vin la pozat. Altii culeg de la salcam noi de la rapita  :rotfl:  poza facuta ieri pe la 8 seara

D006

Citat din: orbanstefan64daca vreodata devin imun la intepatura dau o lada de bere :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Multa bere trebuia sa beau.
Sambata am lucrat la niste africanizate si am luat cred peste 50 de intepaturi.
Nici macar nu ma mai umflu.
Incearca niste miere amestecata cu polen sa creasca imunitatea si 2-3 intepaturi macar saptamanal.

jimm

Ce faci?
Merge salcamul?
Cred că, la fel ca peste tot, salcâmul stă pe loc, doar timpul merge înainte  :rotfl:  :hi:
Bine spus nea' Romikele  :hi:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Eu inca astept salcamul

orbanstefan64

romikele are dreptate :nod:  :nod:  :nod:  :hi:  :hi:

janese

Citat din: jimm
Ce faci?
Merge salcamul?
Bine spus nea' Romikele  :hi:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Eu inca astept salcamul
nu sta la poarta sa treaca pe la tine...du-te tu dupa el!!!!!targovistene cu stupii verzi!!!!ai trecut pe langa superoferta!!!!!! :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :hi: pana sambata sunt plini!!! :hi:  :nod:

D006

Pai tu Janese acum ai venit de la dormitul langa stupi asa ca sa auzim cum este si sa vedem si poze. Cum e dormitul in masina?  :hi:

sfantul spiridon

salut stefane,
dupa o privire mai atenta si acum in pragul roitului, am constatat ca stupii pe care i-am cumparat de la tine sunt exceptionali....alceva,
cum mai merge salcamul in ardeal....la noi s-a stins, s-a parlit, ba mai mult, floarea a ramas putrezita din cauza ploilor
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

janese

mai am nitzel si trag si eu linie ...concluzii privind stupii de la orban :hi:

sfantul spiridon

cred ca trebuie sa rectific ceva...eu nu am cumparat stupi ci doar lazile
20....poate la anul, daca o vrea DOMNUL si domnul ORBAN
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

orbanstefan64

Citat din: AndreiRN
Citat din: orbanstefan64daca vreodata devin imun la intepatura dau o lada de bere :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Multa bere trebuia sa beau.
Sambata am lucrat la niste africanizate si am luat cred peste 50 de intepaturi.
Nici macar nu ma mai umflu.
Incearca niste miere amestecata cu polen sa creasca imunitatea si 2-3 intepaturi macar saptamanal.
multumesc pt sfat. incerc, sa stii ca is satul de Claritine si ca tableta dar si ca pret

orbanstefan64

Citat din: AndreiRNPai tu Janese acum ai venit de la dormitul langa stupi asa ca sa auzim cum este si sa vedem si poze. Cum e dormitul in masina?  :hi:
da intreaba l are aparat de pozat cu film ORWO :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

orbanstefan64

Citat din: janesemai am nitzel si trag si eu linie ...concluzii privind stupii de la orban :hi:
nu ma lauda dar nici sa nu ma bestelest sa ma rida lumea :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

orbanstefan64

Citat din: sfantul spiridoncred ca trebuie sa rectific ceva...eu nu am cumparat stupi ci doar lazile
20....poate la anul, daca o vrea DOMNUL si domnul ORBAN
ma bucur ca ii in ordine cu lazile restul le rezolva timpul doar nu plec in Canada  :rotfl:  :rotfl:

orbanstefan64

Citat din: sfantul spiridonsalut stefane,
dupa o privire mai atenta si acum in pragul roitului, am constatat ca stupii pe care i-am cumparat de la tine sunt exceptionali....alceva,
cum mai merge salcamul in ardeal....la noi s-a stins, s-a parlit, ba mai mult, floarea a ramas putrezita din cauza ploilor
salcimul e gata ploile o zapacit si floarea dar si albinele ma omoara roii care zici ca s 3 laolalta is f mari asa ceva nu am vazut de cind sint