Orban Stefan

Creat de orbanstefan64, Decembrie 24, 2009, 05:31:54 PM

« precedentul - următorul »

orbanstefan64

paza

orbanstefan64

adoptata azi iarna

orbanstefan64

am deranjat o din somn

D006

frumos catel        am si eu unul asemanator doar ca nui flocos 
sunt foarte destepti  :hi:  :hi:

orbanstefan64

destepti dar si smecheri in acelasi timp :wink2:

Kiwi Bee

Citat din: Batrinul
Citat din: milu56de oriunde se poate invata cateceva.
Catre colegi din VEST !!!  Ne puteti ajuta cu plasarea mierii ?????   In mare sau ambalata ??? La ce pret ??? Acum aveti ocazia sa demonstrati ca sintem o familie !!!. VA MULTUMIM ANTICIPAT !!!
Cam deo luna si ceva mam intilnit cu un apicultor neozeelandez care sa imprietenit dea lungul anilor cu un apicultor din Rep. Moldova.Acesta vine anual aici sa lucreze la un apicultor comercial(citeva luni) dupa care merge inapoi ca are o gramada de familii si in Moldova.Dupa ce isi extrage mierea in Moldova o ambaleaza si o taie in germania la tirg(nu stiu daca la un tirg sau mai multe) si nu sta mult casi vinde marfa repede... la pret bun.Nu stiu mai multe detalii dar treba functioneaza bine.Probabil ar merge si faza sa ambalati mierea si sa o duceti in WEST si sa o vindeti la magazinele de acolo.

orbanstefan64

ai dreptate ca si multi alti colegi .fiecare trebuie sa si formeze singur  piata de desfacere,  :nod:  :nod:  :nod:

stefan1

Uite o idee pentru stuparii care nu se mai satura de munca: in iarna noastra, in Emisfera Sudica este vara. Deci 3 luni macar s-ar putea lucra acolo.
  Cat despre stuparul moldovean, ma mir cum poate el sa circule asa prin Comunitatea Europeana. Trebuie sa aiba ceva relatii, dar e o dovada ca totusi se poate.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

orbanstefan64

ne conformam in timp nu neaparat ca nu sintem nesatui de munca banii nu aduc fericirea dar intretine :razz:  :razz:

orbanstefan64

hranitor 1.3 l

orbanstefan64

gata montat

orbanstefan64

subansamble

orbanstefan64

aracet, capsator si indeminare.
        spor la treaba

orbanstefan64

papadia

orbanstefan64