Orban Stefan

Creat de orbanstefan64, Decembrie 24, 2009, 05:31:54 PM

« precedentul - următorul »

orbanstefan64

am pus paie in vana de plastic

orbanstefan64

iata si un musafir

orbanstefan64

nu prea afost agreat de albine

orbanstefan64

ora 15

orbanstefan64

in 6 ore nu am mai fost nici urma de sirop

orbanstefan64

si a sosit cumva primavara

orbanstefan64

si gata

andrei_salaj

frumos.
mai ales matca.
e una buna.

D006

Citat din: orbanstefan64dar am gasit alta activitate plantarea puietilor de visin
D Stefan, o mica remarca.Nu mai lasati radacinile puietilor in soare sau vant, perisorii absorbati se vor usca f repede, astfel procentul de reusita va scadea simtitor.
Permanent trebuie sa fie la sant, iar cand se transporta spre groapa, in galeata cu mocirla sau acoperiti cu o patura umeda.

orbanstefan64

merci pt sfat. asa ar fi trebuit sa fac da de unde sa le stiu pe toate. le am udat simbata de vreo citeva ori si so spalat pamintul de pe radacini iar seara le am mocirlit bine si asa le am bagat in pamint sper sa nu am probleme :hi:

orbanstefan64

Citat din: andrei_salajfrumos.
mai ales matca.
e una buna.
multumesc. am cteva sint extraordinare sa vad anul acesta vreau sa selectionez mai departe

sfantul spiridon

mai stefane,
ce faci tu? hranesti in afara stupului...ia spune-mi ce e acolo ca nu pricep
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

orbanstefan64

sirop de miere ,de zahar,se pune niste paie in diferite vase si se toarna siropul in acestea se aseaza la aprox 30 m de stupi.dar asta numai daca nu ai alte stupine in jur .

janese

vezi ca aia bunii te trezesti ca blocheaza cuibul si aia slabii mor de foame!

orbanstefan64

perfect adevarat.
aceasta a fost prima hranire , restul hranirilor le fac individual. in gen hranesc cu fag descapaciti sirop cu miere le dau numai cind pun ceaiuri. simbata si duminica am strins cuiburile iar la fiecare dupa necesitate am intors rama cu miere catre puiet la unele am descapacit si am pus rama cu miere  dupa diafragma  iar la cei care au avut putina miere am pus de la rezerva din dulap. :hi: