Orban Stefan

Creat de orbanstefan64, Decembrie 24, 2009, 05:31:54 PM

« precedentul - următorul »

orbanstefan64

urdinis

orbanstefan64

reductator de urdinis

orbanstefan64

reducator urdinis

orbanstefan64

scindura de zbor cu aerisire

orbanstefan64

inchidere

orbanstefan64

gata

Adrian Roman

Frumos, felicitari! Sa stiti ca in poza nu e mahonia. Tradus din maghiara, se numeste "floarea de ghiatza". Mahonia e tufa vesnic verde. :hi:

orbanstefan64

multumesc !
eu am vazut o postare cu aceasta floare dar nu mai stiu cine a postat scria ca e mahonia nu puteti sa dati mai multe detalii despre aceasta floare oricum va multumesc ca m ati corectat.

D006

Au fundurile cu plasa stupii?

bucovineanu

Citat din: orbanstefan64scindura de zbor cu aerisire
Frumos stupul, totusi o mica observatie: sita la scandurica de zbor ar fi bine sa se monteze pe partea de deasupra, altfel in acele gauri se vor aduna tot felul de gunoaie si vor fi destul de greu de scos, mai ales cand in stup sunt si albine. In locul gaurilor se poate face fanta continua, pentru a intra mai mult aer.

orbanstefan64

Citat din: AndreiRNAu fundurile cu plasa stupii?
sint fara plasa. dar celalalte vreau sa le fac cu fund antivaroa

sfantul spiridon

o zi nu ma uit la tine si ce sa vezi...stupi frumosi, lazi noi, evodii mici....mai stefane, ia sa-mi aduci si mie niste mahonii dealea...hai ca te-am pupat...si mai lucreaza ceva ca tare bine le mai faci
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

orbanstefan64

Citat din: bucovineanu
Citat din: orbanstefan64scindura de zbor cu aerisire
Frumos stupul, totusi o mica observatie: sita la scandurica de zbor ar fi bine sa se monteze pe partea de deasupra, altfel in acele gauri se vor aduna tot felul de gunoaie si vor fi destul de greu de scos, mai ales cand in stup sunt si albine. In locul gaurilor se poate face fanta continua, pentru a intra mai mult aer.
multumesc pt sfat aveti dreptate la asta nu m am gindit iar la aerisire m am gindit sa dau numai gauri deoarece scindura de zbor fiind ingusta sa nu afecteze la rezitenta :hi:

orbanstefan64

Citat din: sfantul spiridono zi nu ma uit la tine si ce sa vezi...stupi frumosi, lazi noi, evodii mici....mai stefane, ia sa-mi aduci si mie niste mahonii dealea...hai ca te-am pupat...si mai lucreaza ceva ca tare bine le mai faci
i ti aduc  cind vin  numai sa nu ma prinda cind le iau :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

orbanstefan64

dumneta iar ai treaba cu mine :rotfl:  :rotfl:
miine aveti detaliile :hi: