Orban Stefan

Creat de orbanstefan64, Decembrie 24, 2009, 05:31:54 PM

« precedentul - următorul »

orbanstefan64

asta  o fost pauza de masa.
botosu

orbanstefan64

inca pe nimeni ....urmeaza :hi:  :hi:  :hi:  :hi:

orbanstefan64

mahonia

orbanstefan64

mahonia

orbanstefan64

daca 5 minute sint atent poate rezolv niste seminte :nod:

sfantul spiridon

eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

orbanstefan64

nu stiu nimic despre ea dar am vazut ca e vizitata frecvent de albine

orbanstefan64

mo prins maidanezii pina la atelier :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

orbanstefan64

prima data m am impiedecat dar pe urma cind am vazut citi sint am fugit :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

orbanstefan64

sa le ia naiba de filme de kko mai de mult intr o seara ma uitam la tv aveam o pisica in perioada aia. ea statea jos si se uita si ea eu am atipit nu stiu ce faza de suspans o fi fost dar stiu ca m am trezit cu pisica sarind pe mine si asa buimac la prima reactie am prins pisica si am aruncat o la care toti ai mei au ris de mine  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

bismark

Frumos,foarte  frumos.Cind mai stai simbata sau duminica pe internet iti face placere sa citesti pe forum unele pagini.D-le Orban si eu mi-am facut singur scule exact ca dv.Am inceput cu abrichul,gasind un un valt aruncat pe care.. l-am completat cu cutite si incet, incet am facut si masa si apoi si o pinza de taiat  si tot asa acum e o scula in toata regula.Am vazut ca a-ti semanat evodia ,demult la cit timp rasare ca am si eu niste seminte de la dl.Aurel sa-i dea Dumnezeu sanatate si vreau s-o saman.Salut pe toata lumea care are ceva de spus aici si le  urez multa sanatate.Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

orbanstefan64

va multumesc.deci vb romanului cine se aseamana se aduna :)
mie mi a rasarit dupa cca trei saptamini dar din pacate numai unul singur mi a ramas care pina in prezent evolueaza bine iar ieri am semanat iara vreo 30 de seminte sa vedem ce se intimpla .oricum o sa tinem legatura iar orice reusita sau esec o sa postez,iernare buna!
doamne ajuta!!!

orbanstefan64

m am bucurat prea repede pt primavara vazind ghioceii  iata merisorul din fata portii

orbanstefan64

echer rul de la masa glisanta

orbanstefan64

echer