Orban Stefan

Creat de orbanstefan64, Decembrie 24, 2009, 05:31:54 PM

« precedentul - următorul »

mmacreanu

Citat din: Hermannstadt din Mai 17, 2013, 10:35:10 AM
Ziua buna nea Stefane,
    puteti sa explicati mai detaliat cum facem testul de varooa? banuiesc ca scoatem puiet in forma de larva si il verificam, sau ?

Multumesc si numai bine!
:hi: :hi: :hi:

Parazitului varoua ii place sa stea in larvele de trantor. Iei o rama cu puiet de trantor capacit, scoti 10 larve si vezi in cate gasesti varoua. Atentie ca puii de varoua la inceput sunt albi precum larva de trantor. Am zis 10 ca sa faci procentajul.
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

12 BNR

si cum arata puietul de varoua, ce forma au? pt cei care nu au mai vazut.

pharaonu75

asa
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

12 BNR

multumesc pharaonu 75, maine o sa fac si eu o inspectie sa vad ce gasesc, sper sa nu gasesc.

Hermannstadt

Azi o sa fac si eu testul sa vedem ce gasim :)

Multumesc d-le mmacreanu pt explicatii!

Numai bine! :hi: :hi: :hi:
Cand esti mort, nu stii ca esti mort.Este greu doar pt ceilalti.La fel si cand esti prost. Phillippe Geluck
http://hermannstadt.sunphoto.ro/

orbanstefan64

nucleu imperechere 3 rame 1/1+hranitor

orbanstefan64

topitor solar

orbanstefan64

miere la limita minima dar superrrrrr calitate

12 BNR

frumos,daca rama este 70 % capacita se poate stoarce mierea? si cat timp se poate tinea rama cu miere asa capacita si unde?

orbanstefan64

ramele de 1/2 redus se umple si se capacesc f repede

orbanstefan64

Citat din: 12 BNR din Iunie 01, 2013, 08:24:29 PM
frumos,daca rama este 70 % capacita se poate stoarce mierea? si cat timp se poate tinea rama cu miere asa capacita si unde?
fara probleme poti so bagi la centrifuga.daca lucrez cu verticali bagi catul intermediar .

:hi: :hi: :hi:

12 BNR

altundeva unde se poate tine?

orbanstefan64

.......rezerva intr un dulap    :hi: :hi: :hi: :hi:

KTA-APIDORNA - Ski

Felicitari pt ramele pline, iar ramele 1/2 imbinate arata ca si cele in care se strange mierea in sectiuni...frumos !!! %%- :beer:
bucură-te de ce ai,nu fi nefericit pentru ce nu ai!(dar nu fi leneş!) KTA -SKI  0745789006 /mess:catalinborcan@yahoo.com  http://foreverapi.sunphoto.ro/

orbanstefan64