Orban Stefan

Creat de orbanstefan64, Decembrie 24, 2009, 05:31:54 PM

« precedentul - următorul »

orbanstefan64

evodia la cel mare da a doua fruza

orbanstefan64

cel mic tot mic a ramas

orbanstefan64

iata noi firicele

orbanstefan64

peste cinci ani o sa va arat eu productii record de miere :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :hi:

filip

Citat din: orbanstefan64peste cinci ani o sa va arat eu productii record de miere :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :hi:
De salcam,nu? :rotfl:
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

orbanstefan64

ba da dar numai peste 6 ani :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

gheco

Citat din: filip
Citat din: orbanstefan64peste cinci ani o sa va arat eu productii record de miere :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :hi:
De salcam,nu? :rotfl:
Cine rade mai tarziu, rade mai bine!
Cu stima.
www.gheco.sunphoto.ro
www.magazine-online.ro/gheco/

filip

Sa fim seriosi,alternativa    e  buna doar  pentru culesuri de intretinere ,eventual polen in perioada cand nu-i in natura un alt cules puternic.
Cunosc eu un apicultor care face calcule la cata plantatie de salcam si tei are in apropiere.
Ex
1 hectar de salcam da pana la 1700 kg de miere ,cam asta retin eu din carti.
Inmultind cateva hectare de salcam la o productie maximala da tone bune.
Sunt ani in care e floare dar nectar ioc,asa ca usor cu estimarile.
E bine sa plantezi diferite specii de pomi a caror floare are polen si nectar dar sa nu te amagesti cu productii record.
Teiul e mult mai capricios decat salcamul.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

gheco

Citat din: filipSa fim seriosi,alternativa    e  buna doar  pentru culesuri de intretinere ,eventual polen in perioada cand nu-i in natura un alt cules puternic.
Pentru atat si se merita efortul. Si daca mai exista si placerea de a planta, de ce sa nu o facem.
Cu stima
Cu stima.
www.gheco.sunphoto.ro
www.magazine-online.ro/gheco/

orbanstefan64

daca da dumnezeu si iernam cu totii bine o sa va arat baza melifera care e in zona in care sint.
va multumesc pentru comentarii ,sint benefice atit mie cit si tuturor de pe acest forum :hi:  :hi: cred ca merge si cite o gluma:smile::smile:

orbanstefan64

iara circularul placa mesei glisante

orbanstefan64

placa cu role

orbanstefan64

suporti pt subansamblu

orbanstefan64

vedere de sus masa glisanta am haftuito provizoriu

orbanstefan64

suportul mesei glisante