Orban Stefan

Creat de orbanstefan64, Decembrie 24, 2009, 05:31:54 PM

« precedentul - următorul »

bee_lover

Citat din: jonny_it din August 03, 2012, 11:29:46 AM
Citat din: bee_lover din August 03, 2012, 09:07:36 AM
am vazut-o si eu ieri  :D  faina masinuta, amandoua au ceva in comun... is facute de aceeasi firma  =))

Asa este ca nea' Stefan face fitze cu masina aia rosie prin Sighisoara?   :rotfl:

:hi:
Face, face, nu are rost sa mint.   :limba: :hi:

orbanstefan64

Citat din: NiKoN din August 04, 2012, 12:50:16 PM
D-le Orban, nu disperati! D-voastra aveti telefon comun dar pe abonament, celalalt are smartphone pe cartela!
:cool:

orbanstefan64

Citat din: stefanescu din August 04, 2012, 01:06:13 PM
Nu ati inteles nika de ce a postat Fanica poza pe forum. Unu cu rapanu ala de masina i-a blocat intrarea in curte.
De asta a  postat Fanica poza. Voia sa iasa cu camionul pin cu marfa si nu putea. Asai ca am ghicit?  :nudie:
:bravo: :bravo: :bravo:
:P :P :P
:hi: :hi: :hi:

orbanstefan64

Citat din: skypi_0040 din August 04, 2012, 04:55:32 PM
Lasa Fanica , masinuta aia rosie are ceva in comun cu Ferari (culoarea). Fii mandru ai un aspirator de gagici.  =)) Si la urma urmei te duce unde trebuie si nu te ploua in ea.  :D
durerea  ii ca  am ramas in urma cu lisingu pe doua luni si mi frica sa nu vina cu cheia dubla ........... :rotfl: =)) :rotfl: =))

jonny_it

Cand mai vin pe la tine iti aduc niste semnal pentru telefon.
Da un tarr cand ai timp :hi:

orbanstefan64

pe unde am umblat zilele astea nu prea exista semnal
te sun eu cit de curind  :hi: :hi: :hi:

orbanstefan64

atelier, lazi stupi,rame ,utilaje etc

orbanstefan64

orbanstefan64

orbanstefan64

orbanstefan64

mape 48-petru manea

marius_vfp

felicitarile mele domnule stefan , urmaresc cu drag miscarile dumneavoastra si invat in ale tamplariei , mai incalzitine sufletele cu ceva filme daca mai aveti ,

de cateva zile mam apucat si eu la taiat rame , merge mai greu e multa dichiseala mai bine fac 2 lazi decat 100 de rame , dar trebuie si ramele facute de cineva ,

imi plac nuantele de verde ce le-ati dat la stupi , e aceasi culoare aleasa si de mine .

spor la treaba   astept cu drag si alte informatii.
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

orbanstefan64

multumesc pt aprecieri !
cu ramele si la mine ii o problema relatie  material pret daca chiar trebe fac si rame  :yahoo_cry:
in limita timpului o sa mai fac filmulete .......Doamne ajuta !!

G. Iulian

:bravo: Meseriașul e meseriaș.