Orban Stefan

Creat de orbanstefan64, Decembrie 24, 2009, 05:31:54 PM

« precedentul - următorul »

orbanstefan64

CRISTIAN71

N-ai stiut ???
Pacat!!
Berea Azuga NU se mai produce la Azuga. Din pacate asta este realitatea. Berea Azuga este produsa de aproximativ 2 ani la Buzau si Bucuresti.
Nimic in tara asta nu mai este cum trebuie, totul este cu fundul in sus.

orbanstefan64

am stiut cum sa nu .adevarat ce spui :nod: :nod: numai numele o ramas de la fiecare bere. cred numai un singur producator mai exista care aceasi licoare o pune pe piata in sticle si etichete diferite  :hi: :hi:

orbanstefan64

=)) =)) =))

D006

Salutari  d-lui  Stefan,sunt  un  admirator adevarat  pt  tot  ce  faci.

orbanstefan64

multumesc, tot respectul si pt tine !!!cite am citit si am vazut de la tine este SUPER se vede ca esti meserias.
sanatate multa si succese in activitatiile viitoare!!!!
Doamne ajuta!!!!!!!

orbanstefan64

miere de mana
Cateva cracteristici ale mierii de mana:
Este in general inchisa la culoare, cu exceptia celei de molid, care e galbena.
Mana cristalizeaza de obicei mai repede decat alte soiuri de miere.
Rotetia optica este mai spre dreapta,fata de alte sorturi de miere, in diferite grade in special datorita zaharurilor speciale (melezitoza si erloza) carerotesc puternic lumina spre dreapta.
Contine peste 18% trizaharide (rafinoza, melezitoza etc.)
Are aciditate mai scazuta decat mierea florala, pH (5,9-7,8). Se spune ca aceastas lipsa de aciditate ar fi una din cauzele pentru care ea produce diaree , permitand dezvoltarea unor vegetatii in tubul digestiv al albinei.
Contine cam 90-95% carbohidrati:
- glucoza
- fructoza
- trizaharide (peste 18%)
zaharoza nu contine aproape deloc
Are cam 5 %minerale iar acizi organici, vitamine etc 0,2- 1,8%

Posibile surse de mana: molid, brad, artar, mesteacan, alun, fag, frasin, pin, plop, salcie, stejar, ulm.  Si plante ca bumbacul, floarea-soarelui, lucerna etc pot oferii productii de miere de mana.
Stefan1

orbanstefan64

test varoa la 10 larve de trintor am gasit 2 acarieni pericolul nu este mare dar nu ii nici de asteptat

Marek

Frumoasa recolta! =D> =D> =D>
Heeeeeeeeeeeeei ma refer la miere nu la varoa :redcard:

orbanstefan64

desi ii putin ma multumesc si cu atit ii neagra ca pacura dar are un gust extraordinar.
iar de ,,domnii varoa " am eu grija cit de curind cu rofureto :nod: :nod:
:hi: :hi: :hi:

orbanstefan64

azi o fost o  zi minunata pt stuparit.  putin cules, albinele destul de linistite am putut lucra  chiar bine

bee_lover

Si pe la noi au bagat ceva mana, ati extras toata mana?

orbanstefan64

da,si mai fac un control in 2 saptamini

POSTASUL

si dv aveti o stupina superba , se vede ca puneti mult suflet in ceia ce faceti si la dv totul este ordonat , curat , aranjat se vede mana de om gospodar inainte de toate =D> =D> :hi:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

orbanstefan64

:hi: :hi: :hi: :hi:

ps. nu ai vreo pensie in plus pe acolo???? :rotfl: :rotfl: :rotfl: