Orban Stefan

Creat de orbanstefan64, Decembrie 24, 2009, 05:31:54 PM

« precedentul - următorul »

orbanstefan64

si totusi

orbanstefan64

inca una

orbanstefan64

ieri in stupina

sfantul spiridon

ma stefane, ma da cata bere ai baut.........
vad dupa lazile de sub stupi
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

orbanstefan64

nu chiar toate is baute de mine :rotfl:  :rotfl:
daca totul va merge bine anul acesta mai tre sa consum pt ca as dori sa dublez efectivul
iar dumneata in loc sa spui ce baiat frumos is te iei de mine?????
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

crombra

Citat din: orbanstefan64
Citat din: crombraStefane, mor de invidie.  Pai tu iti dai seama ce bogat esti? Ai tot ce vrei ca sa ajungi la apicultura profesionista in scurt timp.Si eu sunt mestesugar de felul meu. Le am si cu lemnul si cu fierul si cu constructiile si cu ceva electronica  si cu multe altele dar oful meu este ca nu amun atelier asa pentru sufletul meu. M-am apucat sa improvizez unul in boxa de la subsol. E cam mica(3 x3 m )si mai vreau si rafturi pe trei pereti. Poate m-o ajuta Dumnezeu sa reusesc sa-mi cumpar un teren la tara si sa-mi fac o casuta cu tot ce trebuie. Asta este telul meu si bineinteles sa-mi vad copiii realizati.
eu sint convins ca simtit altceva decit o invidie, tot ce vedeti e munca mea de ani de zile si pretul a nenumarate concedii peste care am sarit. chiar daca sint ele cum sint eu sint multumit.sint convins ca si dvs ve ti reusi sa le faceti cum le am facut eu in scurta vreme. Sanatate sa dea dumnezeu ca de restul nu mi fac eu probleme la dvs .
numai sanatate ca realizarile vin ele sigur  :nod:  :nod:
ps iar pina  la profesionism cred ca mai am o cale destul lunga iar daca nu va fi atunci ajung si eu un stupar batrin:smile: :smile:
Sper ca ai inteles ca, treaba cu invidia a fost asa o chestie laudativa la adresa ta, mascata. Nu am fost niciodata invidios pe cineva care a realizat mai mult decat mine.
Ca nu sant in competitie cu nimeni. Adica NU, sunt in competitie cu MINE.
Mierea e dulce :)  :) dar cu cata  truda amara se scoate :sad: :sad:.

http://crombra.sunphoto.ro/

orbanstefan64

Citat din: crombra
Citat din: orbanstefan64
Citat din: crombraStefane, mor de invidie.  Pai tu iti dai seama ce bogat esti? Ai tot ce vrei ca sa ajungi la apicultura profesionista in scurt timp.Si eu sunt mestesugar de felul meu. Le am si cu lemnul si cu fierul si cu constructiile si cu ceva electronica  si cu multe altele dar oful meu este ca nu amun atelier asa pentru sufletul meu. M-am apucat sa improvizez unul in boxa de la subsol. E cam mica(3 x3 m )si mai vreau si rafturi pe trei pereti. Poate m-o ajuta Dumnezeu sa reusesc sa-mi cumpar un teren la tara si sa-mi fac o casuta cu tot ce trebuie. Asta este telul meu si bineinteles sa-mi vad copiii realizati.
eu sint convins ca simtit altceva decit o invidie, tot ce vedeti e munca mea de ani de zile si pretul a nenumarate concedii peste care am sarit. chiar daca sint ele cum sint eu sint multumit.sint convins ca si dvs ve ti reusi sa le faceti cum le am facut eu in scurta vreme. Sanatate sa dea dumnezeu ca de restul nu mi fac eu probleme la dvs .
numai sanatate ca realizarile vin ele sigur  :nod:  :nod:
ps iar pina  la profesionism cred ca mai am o cale destul lunga iar daca nu va fi atunci ajung si eu un stupar batrin:smile: :smile:
Sper ca ai inteles ca, treaba cu invidia a fost asa o chestie laudativa la adresa ta, mascata. Nu am fost niciodata invidios pe cineva care a realizat mai mult decat mine.
Ca nu sant in competitie cu nimeni. Adica NU, sunt in competitie cu MINE.
totul e ok totul e in ordine    :hi:  :hi:  :hi:

orbanstefan64

Citat din: romikeleNea` Stefane, Flacarica stie ca umbli cu capreoare? :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
am observat ca ceva nu i  in ordine dar la mine e iarna hibernez ca ursul lui prisecaru :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

orbanstefan64

inst electrica facuta de un bun coleg stupar

orbanstefan64

ghidaj pt vinclu

orbanstefan64

s.

orbanstefan64

vinclu

orbanstefan64

am curatat masa circularului

orbanstefan64

aproape curat :)