Orban Stefan

Creat de orbanstefan64, Decembrie 24, 2009, 05:31:54 PM

« precedentul - următorul »

orbanstefan64

disc abraziv

pharaonu75

Fanica, tu erai ala care dadea atacul la sinele de cale ferata? =)) =))
Din cauza ta a ajuns C.F.R.-ul pe butuci! =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

orbanstefan64

ce sa fac m am nascut linga C F R.  cine ii in fabrica de ciocolata se poate linge putin pe degete  :rotfl: :rotfl: =))

orbanstefan64

slaif cu disc si polizor

orbanstefan64

franky din nou acasa

CRISTIAN71

Te urmaresc de mult timp si sunt placut impresionat de realizarile tale. Am unele obiecti cu privire la reglajele sculelor tale. La masina de indreptat cutitul este incorect asezat pe arborele portcutit , adica este mai sus fata de platanul posterior. Cred ca si turatia este cam mica insa nu-mi pot da seama doar din cele vizionate. Ce unghi de ascutire ai la cutite ?
La slaiful cu banda ( sa-i zicem SBO ) scoate suportul de lemn de deasupra sau fa in asa fel incit banda sa nu mai frece sus pe el. Lasa banda sa lucreze liber pe cele doua role .
Ce turatie ai pe slaiful disc ?

orbanstefan64

multumesc!!
cutitele le ascut la tg mures iar de unghiur ??? turatia este undeva la 4000 de ropm. da ai dreptate la slaif pinza tre sa circule libera dar masa de sus o folosesc si ca sistem de protectie sa nu ma tai la mina si ca slefuire orizontala.am doua trepte de turatie 750 -1200 ropm.
un sfat bun ii binevenit de la oricine  :nod: :nod:
multumesc  :hi: :hi: :hi:

orbanstefan64

somn de voie la urma,, titulara,, face verificarile :rotfl: :rotfl:

pharaonu75

Sa vezi ce caine de paza iese din el! =)) =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

orbanstefan64

da da dupa cite se vede va fi special pt paza =)) =)) =)) =))

mape 48-petru manea

Intreb si eu "cum i-si castiga painea caini tai "?

orbanstefan64

orbanstefan64

mai am inca doi

orbanstefan64

Dadant 12 rame cuib 10 rame cat

mape 48-petru manea